Οι καλύτεροι ιχνηλάτες δραστηριότητας για $ 50 ή λιγότεροι

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια δέσμη για να πάρετε έναν πολύτιμο σύντροφο προπόνησης

Στην αγορά για έναν ιχνηλάτη γυμναστικής; Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι αυτό το άρθρο , μια εισαγωγή σε αυτή την κατηγορία φορητών προϊόντων, η οποία θα σας δώσει μια αίσθηση των κορυφαίων χαρακτηριστικών και θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με κάποια από την ορολογία που πρέπει να συναντήσετε όταν συγκρίνετε-ψώνια. (Θα βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Από το Fitbit στο Jawbone και το Misfit to Toings, υπάρχουν πολλές επιλογές για το συνειδητό γυμναστή μεταξύ μας που θα θέλαμε κάποια εικόνα για τις συνήθειες άσκησης μας. Ευτυχώς, οι επιλογές έρχονται σε όλα τα σημεία της κλίμακας τιμών.

Συνεχίστε να διαβάζετε για μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους ιθύνοντες που ασχολούνται με τον προϋπολογισμό γύρω. Όλα τα προϊόντα που παρατίθενται παρακάτω είναι διαθέσιμα για αγορά για $ 50 ή λιγότερα. Σημειώστε ότι θα χρειαστεί να περάσετε λίγο περισσότερο για να πάρετε πιο προηγμένες δυνατότητες, όπως παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και εξατομικευμένες προπονήσεις προπόνησης, αυτά τα wearables θα πρέπει να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για οποιονδήποτε πρώτη φορά χρήστη.

Λάθος λάμψης

Αυτή τη στιγμή διατίθεται για $ 28 στο Amazon, το Misfit Flash είναι ένα σπορ βραχιολάκι που παρακολουθεί τις θερμίδες που καίγονται, την απόσταση που ταξιδεύετε και τα βήματα που έχετε κάνει, παρουσιάζοντας πληροφορίες σε μορφή γραφήματος στη συνοδευτική εφαρμογή smartphone για iOS και Android. Η συσκευή έρχεται σε επτά διαφορετικά χρώματα, και για όσους προτιμούν μια πιο διακριτική εμφάνιση, υπάρχει ένα κούμπωμα $ 20 για την τοποθέτηση του Flash σε ρούχα ή αθλητικά παπούτσια.

Μου αρέσει ότι το Flash συσκευάζει τόσο πολλή λειτουργικότητα σε ένα σχετικά φθηνό πακέτο. ο ιχνηλάτης είναι ανθεκτικός σε νερό και εκτόξευση και παρακολουθεί μια ποικιλία αθλημάτων πέρα ​​από το τρέξιμο, συμπεριλαμβανομένης της ποδηλασίας. γιόγκα; ποδόσφαιρο; τένις; μπάσκετ και χορός. Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε τη συσκευή για να δείτε μια απεικόνιση της προόδου σας προς έναν καθημερινό στόχο δραστηριότητας.

Jawbone UP Move Tracker

Πηγαίνοντας για $ 40 (και περιστασιακά λιγότερα) για το Amazon, αυτό το clip-on tracker μπορεί να υπερηφανεύεται για το μοντέρνο, κομψό σχέδιο που έγινε υπογραφή Jawbone. Όπως και το Flash Misfit, η UP Move περιλαμβάνει μια οπτική ένδειξη της καθημερινής σας δραστηριότητας και συγχρονίζει ασύρματα με το smartphone σας για να εμφανίζει ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία στην εφαρμογή. Μιλώντας για την εφαρμογή, περιλαμβάνει μια λειτουργία αρχείου καταγραφής τροφίμων, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε γραμμωτούς κώδικες για να κρατήσετε καρτέλες σχετικά με την θερμιδική πρόσληψη και πολλά άλλα.

Xiaomi Mi Band

Κατασκευάστηκε από τον κινεζικό κατασκευαστή smartphone Xiaomi, αυτή η μπάντα ίσως να μην είναι τόσο γνωστή όσο και οι άλλοι που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά έλαβε θετικές κριτικές γύρω από το σύνολο και το σύνολο χαρακτηριστικών της είναι ισχυρό. Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος που μια συσκευή φτηνής (περίπου $ 19) περιλαμβάνει έναν "έξυπνο συναγερμό", ο οποίος υπόσχεται να ξυπνήσει την ώρα σας στη βέλτιστη στιγμή του κύκλου του ύπνου σας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αντοχή στο νερό και την παρακολούθηση του ύπνου (που σχετίζονται με την εν λόγω έξυπνη λειτουργία συναγερμού). Παίρνετε επίσης μέτρηση βημάτων μαζί με υποστήριξη για μερικές άλλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των sit-ups και του σχοινιού άλματος. Υπάρχει επίσης μια επιλογή "έξυπνης ξεκλειδώματος", η οποία παρακάμπτει την οθόνη κλειδώματος στο τηλέφωνό σας όταν είναι αρκετά κοντά στο Mi Band.

Σημείωση: Πολλοί πελάτες στην Amazon έχουν διαμαρτυρηθεί για τη λήψη ψεύτικων Mi Bands από ορισμένους προμηθευτές, οπότε θα πρότεινα να διαβάσετε τις κριτικές αν σκοπεύετε να αγοράσετε αυτήν τη συσκευή μέσω του ιστότοπου. Αυτός ο σύνδεσμος φαίνεται να προσφέρει την αυθεντική συσκευή, αλλά ποτέ δεν πονάει να ελέγξει διπλά!