Τι είναι το fuboTV;

Ψάχνετε για ζωντανή τηλεόραση με αθλητικά; Το fuboTV μπορεί να είναι το εισιτήριό σας

Η υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής fuboTV επιτρέπει στους κοπτήρες σχοινιών να παρακολουθούν ζωντανά αθλητικά και τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου ή δορυφόρου. Για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση με το fuboTV, χρειάζεστε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και μια συμβατή συσκευή όπως έναν υπολογιστή, έξυπνη τηλεόραση , tablet ή smartphone .

Η κύρια διαφορά μεταξύ της τηλεόρασης fuboTV και της καλωδιακής τηλεόρασης είναι ότι το fuboTV κόβει πολλά χνούδια υπέρ της εστίασης στον αθλητισμό. Ενώ το fuboTV περιλαμβάνει τοπικά κανάλια, αν ζείτε σε μια συμμετέχουσα αγορά και μια σειρά από βασικά καλωδιακά κανάλια, η κύρια εστίαση είναι ο αθλητισμός. Έτσι εάν πληρώνετε για καλώδιο μόνο για να παρακολουθήσετε αθλήματα, το fuboTV μπορεί να είναι η υπηρεσία συνεχούς ροής που ψάχνετε.

Εκτός από την προσφορά εναλλακτικής λύσης στην παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση, το fuboTV έχει επίσης έναν αριθμό άμεσων ανταγωνιστών που επίσης προσφέρουν ζωντανή τηλεόραση στο διαδίκτυο. Sling TV , Vue , Youtube TV και DirecTV Τώρα όλα προσφέρουν μια ποικιλία τοπικών, βασικών και premium καναλιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά online. Το CBS All Access είναι μια άλλη παρόμοια υπηρεσία, αλλά μεταφέρει μόνο περιεχόμενο από το CBS.

Η Sling TV είναι πιθανότατα ο πιο κοντινος ανταγωνιστής της fuboTV από την άποψη του ζωντανού αθλητισμού, αλλά το fuboTV μεταφέρει διάφορα κανάλια που δεν είναι διαθέσιμα από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες online streaming τηλεόρασης.

Άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Amazon Prime Video και το Netflix , προσφέρουν επίσης σε βίντεο περιεχόμενο, αλλά δεν προσφέρουν το είδος του ζωντανού αθλητισμού και της τηλεόρασης που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μια υπηρεσία όπως το fuboTV.

Πώς να εγγραφείτε στο fuboTV

Το fuboTV σας επιτρέπει να εγγραφείτε μέσω Google ή Facebook αν προτιμάτε. Στιγμιότυπα / fuboTV

Η εγγραφή στο fuboTV είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία, και περιλαμβάνει ακόμη μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Θα πρέπει να τους δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και τα στοιχεία χρέωσης για να εγγραφείτε, αλλά δεν θα χρεωθείτε μέχρι να τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος.

Για να εγγραφείτε στο fuboTV:

  1. Πλοηγηθείτε στο fubo.tv και κάντε κλικ στο ξεκίνημα δωρεάν δοκιμής .
  2. Εισαγάγετε το email σας και κάντε κλικ στην εγγραφή.

    Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εγγραφείτε με το Facebook ή το Google λογαριασμό σας.
  3. Εισαγάγετε το όνομά σας, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και πατήστε επιλέξτε πακέτο .
  4. Ελέγξτε τις επιλογές και κάντε κλικ στο επόμενο βήμα .
  5. Επιλέξτε οποιεσδήποτε διαφημίσεις θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια στο τελευταίο βήμα .

    Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε τις διαφημίσεις σας αργότερα αν αλλάξετε γνώμη.
  6. Καταχωρίστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κάντε κλικ στο κουμπί Start to watch fuboTV .

fuboTV Σχέδια και Διαθεσιμότητα

Το fuboTV προσφέρει τρία σχέδια, αλλά βασίζονται στην αγορά και τη γλώσσα. Screenshot / fuboTV

Ορισμένες υπηρεσίες τηλεοπτικής ροής προσφέρουν πολλά διαφορετικά σχέδια, αλλά το fuboTV το κρατά αρκετά απλό. Υπάρχουν μόνο τρία σχέδια και βασίζονται στη γλώσσα.

Τα τρία βασικά σχέδια fuboTV είναι:

  1. fubo Premier: περιλαμβάνει 65+ αγγλικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών δικτύων όπως το NBCSN και FS1, περιφερειακά αθλητικά δίκτυα και καλωδιακά δίκτυα όπως το A & E, το Bravo και το FX.
  2. fubo Latino: περιλαμβάνει 10+ ισπανικά κανάλια γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων αθλημάτων όπως το Fox Deportes και καλωδιακά δίκτυα όπως το Univision και το Nat Geo Mundo.
  3. fubo Português: περιλαμβάνει 5+ πορτογαλικά κανάλια γλώσσας, όπως η τηλεόραση Benfica, η RTP International και η τηλεόραση GOL.

Σημείωση: Το fubo Premier περιλαμβάνει πολύ περισσότερα κανάλια από τα άλλα σχέδια, αλλά τα fubo Latino και fubo Português προσφέρουν ισπανικά και πορτογαλικά γλωσσικά αθλητικά περιεχόμενα που οι περισσότερες online streaming υπηρεσίες δεν έχουν καθόλου.

Έχει το fuboTV τοπικά κανάλια;
Όπως και οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες online streaming τηλεόρασης, το fuboTV προσφέρει τοπικά κανάλια σε περιοχές όπου οι υπηρεσίες έχουν συνάψει συμβάσεις με τοπικούς συνεργάτες. Ανάλογα με την αγορά των μέσων ενημέρωσης στην οποία ζείτε, το fuboTV μπορεί να προσφέρει τοπικά κανάλια CBS, Fox, NBC ή ακόμα και Telemundo.

Για μια πλήρη λίστα με τις πόλεις όπου υπάρχουν τοπικά κανάλια, ανατρέξτε στο Κέντρο βοήθειας της fuboTV.

Εάν ζείτε σε μια αγορά μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπου το fuboTV δεν προσφέρει τοπικά κανάλια, θα έχετε ακόμα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατόπιν ζήτησης.

Πόσες προβολές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα στο fuboTV;
Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εκπομπών που μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα με το fuboTV, αλλά υπάρχει ένα όριο για το πόσες συσκευές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία από τον ίδιο λογαριασμό οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτό ουσιαστικά περιορίζει τον αριθμό των εκπομπών που μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης, αλλά μπορείτε να πληρώσετε μια πρόσθετη αμοιβή για να χτυπήσετε το όριο επάνω.

Πόσο γρήγορα χρειάζεται το Internet για να παρακολουθήσετε το fuboTV;
Για να επιτύχετε την καλύτερη ποιότητα βίντεο και να μειώσετε την πιθανότητα παρεμβολής ή τραύλισμα, η fuboTV συνιστά ελάχιστη ταχύτητα λήψης Internet 20 Mbps.

πρόσθετα fuboTV και ειδικά χαρακτηριστικά

Το fuboTV έχει πρόσθετα πακέτα, κανάλια ala carte και επιπλέον χαρακτηριστικά. Screenshot / fuboTV

Εκτός από τις τρεις κύριες επιλογές συνδρομής, το fuboTV προσφέρει μια σειρά πρόσθετων πακέτων. Στην πραγματικότητα, εάν εγγραφείτε στο πακέτο fubo Premier, μπορείτε ακόμη να προσθέσετε τα κανάλια από τις ισπανικές ή πορτογαλικές συνδρομές στο lineup σας για επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Τα περισσότερα από τα πρόσθετα πακέτα είναι αθλητικά εστιασμένα. Για παράδειγμα, το πακέτο International Sports Plus προσθέτει κανάλια όπως το Fox Soccer Plus και τις εκδόσεις αγγλικής και ισπανικής γλώσσας της GOL TV.

Ένα άλλο πρόσθετο πακέτο με θέμα το σπορ φέρνει μια ντουζίνα ακόμα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών καναλιών PAC12, της κόκκινης ζώνης NFL και του Fox College Sports.

Εκτός από τον αθλητισμό, υπάρχουν επίσης πακέτα που προσθέτουν θεματικά κανάλια, παιδικά κανάλια και ακόμη και ένα πακέτο από κανάλια Showtime.

Άλλα πρόσθετα περιλαμβάνουν αυξημένη χωρητικότητα DVR και δυνατότητα προβολής περισσότερων εκπομπών, σε περισσότερες συσκευές, ταυτόχρονα.

Παρακολουθώντας τη ζωντανή τηλεόραση στο fuboTV

Το fuboTV διευκολύνει την παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων και άλλων τηλεοπτικών προγραμμάτων. Στιγμιότυπα / fuboTV

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να παρακολουθήσετε ζωντανές εμφανίσεις και αθλήματα στο fuboTV.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή απλά θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο άθλημα:

  1. Πλοηγηθείτε στο fuboTV.com .
  2. Κάντε κλικ στο είδος του αθλητισμού που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  3. Κοιτάξτε μέσα από τη λίστα των παιχνιδιών για να βρείτε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο WATCH LIVE .

Αν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε να παρακολουθήσετε:

  1. Πλοηγηθείτε στο fuboTV.com .
  2. Κάντε κλικ στο CHANNELS .
  3. Μετακινηθείτε στον οδηγό για να βρείτε ένα ζωντανό πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο όνομα του προγράμματος .

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια μη αθλητική εκπομπή:

  1. Πλοηγηθείτε στο fuboTV.com .
  2. Κάντε κλικ στο ENTERTAINMENT .
  3. Εντοπίστε μια εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο WATCH LIVE .

Έχει το fuboTV ένα DVR;

Κάθε συνδρομή fuboTV περιλαμβάνει ένα DVR, το οποίο μπορείτε να πληρώσετε για αναβάθμιση για περισσότερη αποθήκευση. Στιγμιότυπα / fuboTV

Από προεπιλογή, το fuboTV συνοδεύεται από ψηφιακό βίντεο (DVR) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή ζωντανών αθλημάτων και άλλων εκπομπών. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, αλλά έχει περιορισμένη χωρητικότητα.

Εάν θέλετε να καταγράψετε περισσότερα παιχνίδια από ό, τι επιτρέπει το DVR, υπάρχει η επιλογή να πληρώσετε για αυξημένη αποθήκευση DVR.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία fuboTV DVR:

  1. Πλοηγηθείτε στο fuboTV.com .
  2. Κάντε κλικ στο άθλημα που θέλετε να καταγράψετε.
  3. Εντοπίστε το παιχνίδι που θέλετε να καταγράψετε.
  4. Κάντε κλικ στο RECORD DVR .

Για να παρακολουθήσετε παιχνίδια που έχετε καταγράψει ή για να δείτε τα παιχνίδια που έχετε ορίσει το DVR για εγγραφή:

  1. Πλοηγηθείτε στο fuboTV.com .
  2. Κάντε κλικ στο DVR μου .

Η προσφορά FuboTV προσφέρει On-Demand περιεχόμενο;

Εκτός από το ζωντανό αθλητισμό και την τηλεόραση, το fuboTV έχει επίσης κατά παραγγελία περιεχόμενο. Screenshot / fuboTV

Εκτός από τις ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και τα σπορ, το fuboTV προσφέρει επίσης κατά παραγγελία περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου το fuboTV δεν είναι σε θέση να σας παρέχει ζωντανά τοπικά κανάλια, θα έχετε ακόμα πρόσβαση στο περιεχόμενο κατά παραγγελία από το CBS, το FOX, το NBC και τα περισσότερα από τα καλωδιακά κανάλια που μεταφέρει η υπηρεσία.

Μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες από το fuboTV;

Δεν μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες από το fuboTV, αλλά έχουν μια επιλογή ταινιών κατά παραγγελία. Screenshot / fuboTV

Ορισμένες υπηρεσίες online ροής τηλεόρασης προσφέρουν ενοικιάσεις ταινιών, αλλά το fuboTV δεν το κάνει. Η υπηρεσία περιλαμβάνει πολλές ταινίες κατά παραγγελία που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν και πολλά από τα live streaming κανάλια παίζουν και ταινίες, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να νοικιάσετε νεότερες ταινίες.

Εκτός από τις ταινίες κατά παραγγελία που περιλαμβάνει το fuboTV από προεπιλογή, έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε Showtime στη συνδρομή σας, η οποία προσθέτει ακόμα περισσότερες ταινίες.

Εάν το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρει το fuboTV είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, αλλά θέλετε να νοικιάσετε ταινίες online από καιρό σε μερικούς, προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια αυτόνομη υπηρεσία όπως το Amazon ή το Vudu για τα ενοίκια.