Δημιουργήστε ένα προφίλ MSN Spaces

01 από 05

Ξεκινώντας

Ξεκινήστε το προφίλ σας MSN Spaces.

Το MSN Spaces είναι ένας εύκολος στη χρήση, δημιουργός ιστότοπου στο διαδίκτυο. Ο Yu μπορεί να δημιουργήσει ένα blog και ένα λεύκωμα φωτογραφιών όλα σε ένα ιστότοπο. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την αρχική σελίδα του MSN Spaces αφού έχετε εγγραφεί για μια τοποθεσία Web του MSN Spaces .

02 του 05

Το όνομά σας και τα δικαιώματά σας

Δικαιώματα MSN Spaces.

Εισαγάγετε μόνο πληροφορίες στο προφίλ MSN Spaces που θέλετε να γνωρίζουν οι άνθρωποι και είστε άνετοι. Υπάρχουν πολλά προσωπικά ερωτήματα σχετικά με αυτό το προφίλ, δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε όλα αυτά.

Επιλέξτε ένα όνομα που θέλετε να γνωρίζετε ως στον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να είναι το πραγματικό σας όνομα, ένα ψευδώνυμο ή κάτι άλλο.

Επιλέξτε ποιον θέλετε να δείτε τις ενότητες προφίλ του MSN Spaces. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά δικαιώματα για κάθε ενότητα του προφίλ σας. Πηγαίνετε και αποφασίστε ποιος θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε κάθε τμήμα.

03 του 05

Γενικές πληροφορίες

Προσθέστε μια φωτογραφία στο προφίλ MSN Spaces.

04 του 05

Κοινωνικές πληροφορίες

Προσθέστε τις κοινωνικές πληροφορίες στα MSN Spaces.

05 του 05

Πληροφορίες επαφής

Αυτές είναι εξαιρετικά προσωπικές πληροφορίες όπως αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα, IM , γενέθλια και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται να εισάγετε κανένα από αυτά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να απαντήσετε καθόλου σε αυτό το προφίλ. Αν εισάγετε τα στοιχεία στο προφίλ, θυμηθείτε να ορίσετε τα δικαιώματά σας.

Όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή όλων των πληροφοριών του προφίλ σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα προφίλ σας όπου μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες που έχετε εισάγει. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Αρχική σελίδα" στο πάνω μέρος της σελίδας για να επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας και να δείτε την εμφάνιση της αρχικής σελίδας σας τώρα.

Δημιουργήστε το ιστολόγιό σας στο MSN Spaces .