Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο Tumblr

Ετικέτα άλλοι χρήστες στο Tumblr Blog Posts σας βλέπουν το περιεχόμενό σας

Το Tumblr είναι μια πλατφόρμα blogging και ένα κοινωνικό δίκτυο. Όπως και άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε ετικέτες σε άλλους χρήστες στις αναρτήσεις σας (όπως το Facebook , το Twitter και το Instagram ), μπορείτε να μάθετε πώς να προσθέσετε ετικέτες σε κάποιον στο Tumblr σε αναρτήσεις που έχετε δημιουργήσει ή επαναλάβετε από άλλους χρήστες του Tumblr.

Συνιστάται επίσης: Πού να βρείτε Tumblr Θέματα για δωρεάν

Η σήμανση των ατόμων στο Tumblr είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να γίνει και μέσω του ιστού ή μέσω επίσημων εφαρμογών για κινητά. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση. Δεν έχει σημασία το είδος της ανάρτησης που δημιουργείτε (κείμενο, φωτογραφία, προσφορά, σύνδεσμος, συνομιλία, ήχος ή βίντεο), επειδή μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε οποιονδήποτε μπορείτε να πληκτρολογήσετε κείμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ ή να πατήσετε το κουμπί επανάληψη στη θέση άλλου χρήστη για να προετοιμαστείτε να το αναπαράγετε στο δικό σας ιστολόγιο.
  2. Πατήστε ή κάντε κλικ εντός της συγκεκριμένης περιοχής κειμένου στο πρόγραμμα επεξεργασίας ανάρτησης όπου θέλετε να πληκτρολογήσετε την ετικέτα σας. Αυτό μπορεί να είναι το κείμενο κειμένου μιας ανάρτησης, η λεζάντα μιας ανάρτησης φωτογραφίας ή η περιοχή σχολίων της αναρτημένης ανάρτησης.
  3. Πληκτρολογήστε το σύμβολο "@" που ακολουθείται από τα πρώτα γράμματα του ονόματος χρήστη του χρήστη Tumblr που θέλετε να επισημάνετε. Το Tumblr θα δημιουργήσει αυτόματα ένα μενού με προτεινόμενα ονόματα χρήστη καθώς πληκτρολογείτε.
  4. Όταν εμφανιστεί, πατήστε ή κάντε κλικ στο όνομα χρήστη του χρήστη που θέλετε να επισημάνετε. Το όνομα χρήστη θα προστεθεί στην ανάρτηση με το σύμβολο "@" μπροστά του. Επίσης θα υπογραμμιστεί η διάκριση από το υπόλοιπο κείμενο ως υπερσύνδεσμο με δυνατότητα κλικ.
  5. Πραγματοποιήστε οποιεσδήποτε άλλες επεξεργασίες ή προσθήκες στην ανάρτησή σας, όπως απαιτείται, και στη συνέχεια δημοσιεύστε, κάντε επανέκδοση, προγραμματίστε την ή αναθέστε την σε αναμονή για αυτόματη δημοσίευση αργότερα.
  1. Προβάλετε τη δημοσιευμένη ανάρτησή σας στον Πίνακα ελέγχου Tumblr ή στη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας ( YourUsername.Tumblr.com ) για να δείτε τον χρήστη με ετικέτα στην ανάρτησή σας. Από τον Πίνακα ελέγχου, θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση του ιστολογίου του χρήστη με ετικέτα όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ετικέτα με τον κέρσορα σας ή θα ανοίξετε μια μεγαλύτερη προεπισκόπηση του ιστολογίου σας όταν κάνετε κλικ. Από τον ιστό, κάνοντας κλικ στην ετικέτα θα μεταφερθείτε απευθείας στο ιστολόγιο Tumblr του συγκεκριμένου χρήστη.

Όταν επισημάνετε κάποιον στο Tumblr σε μια δημοσίευση που δημοσιεύετε, ο χρήστης με ετικέτα θα λάβει μια ειδοποίηση γι 'αυτό. Αυτό είναι χρήσιμο για να βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης ξέρει πραγματικά να ελέγξει την ανάρτησή σας σε περίπτωση που το χάσει κατά την κύλιση μέσω της ροής του πίνακα εργαλείων. Παρομοίως, θα λάβετε ειδοποιήσεις εάν άλλοι χρήστες αποφασίσουν να σας επισημάνουν στις αναρτήσεις τους.

Ποιος μπορείτε να επισημάνετε

Δεν φαίνεται ότι ο Tumblr θέτει περιορισμούς σε όσους μπορείτε και δεν μπορείτε να επισημάνετε στις θέσεις σας αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να ακολουθείτε κάποιον συγκεκριμένο χρήστη ούτε πρέπει να σας ακολουθούν για να μπορείτε να τα προσθέσετε αποτελεσματικά σε μια ανάρτηση.

Ωστόσο, αυτό που κάνει ο Tumblr είναι οι προτεινόμενοι χρήστες που ακολουθούν την πρώτη σύμφωνα με τα αρχικά γράμματα που πληκτρολογείτε δίπλα στο σύμβολο "@". Έτσι, για παράδειγμα, εάν θέλετε να επισημάνετε έναν χρήστη με το όνομα χρήστη SuperstarGiraffe34567 , αλλά δεν ακολουθείτε αυτήν τη στιγμή τον χρήστη, το Tumblr δεν θα σας εμφανίσει αμέσως το όνομα χρήστη καθώς αρχίζετε να πληκτρολογείτε το τμήμα @Sup .... Αν ακολουθείτε δυο χρήστες όπως το SupDawgBro007 και το Supermans_Pizza_Rolls , τότε το Tumblr θα προτείνει αυτά πρώτα καθώς πληκτρολογείτε τα γράμματα επειδή αντιστοιχούν σε πολλά από τα πρώτα αρχικά γράμματα που πρέπει να πληκτρολογήσετε για το SuperstarGiraffe34567.

Όπου δεν μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα

Η επισήμανση των χρηστών σχεδόν παντού στο περιεχόμενο μιας δημοσίευσης φαίνεται να λειτουργεί καλά - εκτός από την περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε μια απάντηση σε μια δημοσιευμένη ανάρτηση. Μερικοί χρήστες έχουν ενεργοποιημένες απαντήσεις στις αναρτήσεις τους, ώστε οι οπαδοί τους να μπορούν να πατήσουν ή να κάνουν κλικ σε ένα εικονίδιο φούσκας ομιλίας στο κάτω μέρος της ανάρτησης για να προσθέσουν μια γρήγορη απάντηση. Η ετικέτα χρήστη απλώς δεν λειτουργεί για αυτήν τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Πολλά blogs του Tumblr αποδέχονται επίσης τα "Ζητά" από τα οποία οι οπαδοί μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ως ίδιοι ή ανώνυμα. Δεν μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε έναν χρήστη κατά την υποβολή μιας ερώτησης. Ωστόσο, εάν λάβετε ένα ερώτημα, μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό και να προσθέσετε έναν χρήστη με ετικέτα με την απάντησή σας και στη συνέχεια να το δημοσιεύσετε στο ιστολόγιό σας, αν θέλετε.

Ομοίως, τα ιστολόγια που έχουν σελίδες υποβολής δέχονται θέσεις που υποβάλλονται από άλλους χρήστες για δημοσίευση. Παρόλο που υπάρχει ένας επεξεργαστής Tumblr σε αυτή τη σελίδα, ώστε οι χρήστες να δημιουργήσουν την υποβολή τους, δεν θα μπορείτε να επισημάνετε τους χρήστες εδώ.

Τέλος, υπάρχουν τα εισερχόμενα μηνυμάτων Tumblr. Δεν φαίνεται να μπορείτε να επισημάνετε άτομα σε μηνύματα, πράγμα που έχει νόημα στην πραγματικότητα, επειδή τα μηνύματα προορίζονται να είναι ιδιωτικά.

Σχετικά: Πώς να ρυθμίσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα στο Tumblr