Δημιουργήστε την Αρχική Σελίδα σας με τον Δημιουργό Σελίδας Google

01 από 10

Εγγραφή στο Google Page Creator

Δημιουργός σύνδεσης σελίδας Google.

Ο δημιουργός σελίδας Google είναι εξίσου εύκολος με το γράψιμο ενός εγγράφου του Word. Σημειώστε, κάντε κλικ και πληκτρολογήστε τον τρόπο σας σε έναν εύκολο να επεξεργαστείτε τοποθεσία Web χρησιμοποιώντας το Google Page Creator. Η φιλοξενία θα γίνει και στον Δημιουργό Σελίδας Google, ώστε να γνωρίζετε ότι οι ιστοσελίδες σας είναι ασφαλείς. Η δημοσίευση των ιστοσελίδων που δημιουργείτε με το Google Page Creator είναι επίσης απλή, με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

Αυτό δεν ισχύει για μεγάλους ιστότοπους, τουλάχιστον για τώρα, μπορεί να δώσει περισσότερο χώρο αργότερα για τις ιστοσελίδες σας, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μόνο 100MB. Αυτό είναι σίγουρα αρκετά μεγάλο για μια κανονική προσωπική τοποθεσία στο Web. Όσο δεν προσθέτετε τόνο εικόνων και γραφικών ή αρχείων ήχου, θα έχετε αρκετό χώρο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Page Creator για να φτιάξετε τον ιστότοπό σας είναι να εγγραφείτε για να εγγραφείτε στο Google Page Creator . Η Google δίνει μόνο χώρο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και μόνο στους κατόχους λογαριασμών Google.

Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν Λογαριασμό Google, μπορείτε να το ζητήσετε ζητώντας από κάποιον που έχει ήδη έναν Λογαριασμό Google (γνωστός και ως Gmail που είναι επίσης ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) να σας στείλει μια πρόσκληση. Ο άλλος τρόπος είναι να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

Μόλις έχετε λογαριασμό Google και έχετε εγγραφεί για να εγγραφείτε στο Google Page Creator, περιμένετε. Περιμένετε να σας στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός Δημιουργός σελίδας Google έχει ενεργοποιηθεί. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας πει να μεταβείτε στη διεύθυνση http://pages.google.com και να συνδεθείτε. Ας ξεκινήσουμε!

02 από 10

Αποδεχτείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Δημιουργού Σελίδας Google

Συμφωνώ με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Δημιουργού Σελίδας Google.

Μόλις λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον δημιουργό της σελίδας Google που σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας Δημιουργός σελίδας Google έχει ενεργοποιηθεί, πρέπει να συνδεθείτε στο Google Page Creator χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Google.

Αφού συνδεθείτε στο Google Page Creator, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Google. Σε αυτήν τη σελίδα αναφέρονται μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Δημιουργία Σελίδας Google. Εδώ είναι μερικά:

Διαβάστε τους "Όρους και Προϋποθέσεις". Εάν συμφωνείτε με αυτά, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου και έπειτα στο κουμπί "Είμαι έτοιμος να δημιουργήσω τις σελίδες μου".

03 από 10

Δημιουργία τίτλου και υπότιτλου

Δημιουργήστε έναν Τίτλο στον Δημιουργό Σελίδας Google.

Τώρα θα δείτε την οθόνη επεξεργασίας για την αρχική σας σελίδα. Προς την κορυφή, θα δείτε τον τίτλο που έχει δοθεί για τον ιστότοπό σας. Ας αρχίσουμε να δημιουργούμε την αρχική σελίδα αλλάζοντας τον τίτλο. Θυμηθείτε, ο τίτλος είναι αυτό που οι άνθρωποι θα δουν πρώτα και θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν κάτι περισσότερο από ένα όνομα, θα πρέπει να είναι περιγραφικό ή αστείο ή ό, τι πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας θα μεταφέρει στον κόσμο.

04 από 10

Περιεχόμενο και υποσέλιδο για την αρχική σας σελίδα

Δημιουργία περιεχομένου με τον Δημιουργό σελίδων Google.

Το υποσέλιδο της τοποθεσίας Web σας μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε να είναι ή μπορείτε να το παραλείψετε όλοι μαζί. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα αγαπημένο ρητό εδώ αν θέλετε. Αυτό θα έδινε περισσότερη προσωπική αίσθηση στον ιστότοπό σας.

Το περιεχόμενο είναι κλειδί

Αυτό που γράφετε στην αρχική σας σελίδα θα δημιουργήσει ολόκληρη την αίσθηση ολόκληρου του ιστότοπού σας. Εάν γράφετε λίγο ή τίποτα, οι άνθρωποι δεν θα ξενερνάνε περαιτέρω στον ιστότοπό σας για να μάθετε τι άλλο υπάρχει γι 'αυτούς. Αν περιγράψετε τον ιστότοπό σας και πείτε τι θα βρουν στον ιστότοπό σας και πώς μπορεί να σχετίζεται με αυτούς, τότε μπορεί να αποφασίσουν ότι αξίζει τον χρόνο τους και να συνεχίσουν να διαβάζουν περισσότερα.

Η προσθήκη περιεχομένου στην αρχική σας σελίδα είναι εξίσου εύκολη με την προσθήκη όλων των άλλων που έχετε προσθέσει μέχρι τώρα.

05 από 10

Κάντε το περιεχόμενό σας καλή

Επεξεργασία περιεχομένου στον Δημιουργό σελίδων Google.

Κοιτάξτε στην αριστερή πλευρά της οθόνης επεξεργασίας και θα δείτε ένα σωρό κουμπιά. Ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό για να κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται καλύτερα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε συνδέσμους και εικόνες.

06 από 10

Αλλάξτε την εμφάνιση της αρχικής σας σελίδας

Αλλάξτε την εμφάνιση στον Δημιουργό σελίδων Google.

Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας επεξεργασίας υπάρχει ένας σύνδεσμος με την ένδειξη "Αλλαγή εμφάνισης", κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Στην επόμενη σελίδα, θα δείτε πολλές διαφορετικές αναζητήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα σας. Έρχονται σε διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές διατάξεις και διαφορετικά στυλ. Επιλέξτε αυτό που νομίζετε ότι σας αρέσει περισσότερο για τον ιστότοπό σας.

Όταν αποφασίσετε για το βλέμμα που θέλετε για τη σελίδα σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Επιλογή" κάτω από την εικόνα ή στην ίδια την εικόνα. Θα επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας, αλλά τώρα θα δείτε το νέο βλέμμα να εμφανίζεται, ώστε να μπορείτε να δείτε τη σελίδα σας που θα μοιάζει.

07 από 10

Αλλάξτε τη διάταξη της αρχικής σας σελίδας

Αλλάξτε τη διάταξη της σελίδας δημιουργού σελίδας Google.

Ακριβώς όπως μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της σελίδας σας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη της σελίδας σας. Αυτό θα δημιουργήσει διαφορετικές περιοχές στη σελίδα σας όπου μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικό κείμενο ή κάποιες φωτογραφίες, αν θέλετε. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Αλλαγή διάταξης" στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας επεξεργασίας.

Υπάρχουν τέσσερα σχέδια για να διαλέξετε. Αποφασίστε τι θέλετε να μοιάζει με τη σελίδα σας και τι είδους πράγματα θέλετε να τοποθετήσετε στη σελίδα σας και να επιλέξετε τη διάταξη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Όταν αποφασίσετε για τη διάταξη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ σε αυτό. Θα επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να δείτε τη νέα εμφάνιση της σελίδας σας.

Ορισμένες διατάξεις δεν θα λειτουργήσουν με κάποια εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα, αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται μπορείτε πάντα να το αλλάξετε αργότερα.

08 από 10

Ξεκανω ξανακανω

09 από 10

Προεπισκόπηση, δημοσίευση

10 από 10

Δημιουργία άλλης σελίδας

Ένας δικτυακός τόπος αποτελείται από πολλές ιστοσελίδες όλες μαζί. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές σελίδες για διαφορετικά πράγματα ή για διαφορετικούς ανθρώπους στην οικογένειά σας, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Τώρα που δημιουργήσατε την πρώτη σας σελίδα, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τη δεύτερη σελίδα της ιστοσελίδας του δημιουργού σελίδας Google.