Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφής ατομικών μηνυμάτων με το Windows Mail

Μπορεί να έχετε μερικά μηνύματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Φυσικά, τα κρατάτε σε ένα φάκελο αποθήκευσης μέσα στο Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express και τα έχετε εκτυπώσει, αλλά κανείς δεν το ξέρει.

Στο Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express, μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εύκολα, είναι επίσης ιδιαίτερα εύκολο να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα των μεμονωμένων μηνυμάτων. Στο Windows Mail, η εξαγωγή αρχείων .eml είναι εξίσου εύκολη.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφή ατομικών μηνυμάτων ως αρχεία EML με το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να αντιγράψετε μεμονωμένα μηνύματα στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express, εξάγοντάς τα ως αρχεία EML:

Ανοίξτε ή επαναφέρετε τα αντίγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό δημιουργεί ένα αντίγραφο του μηνύματος με την επέκταση .eml. Από προεπιλογή, τα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express χειρίζονται αυτά τα αρχεία και μπορείτε να ανοίξετε το αντίγραφο αντιγράφων ασφαλείας, κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να επανασυνδέσετε τα αρχεία .eml .

Μπορείτε επίσης να το εισαγάγετε στο Windows Mail ή στο Outlook Express (ενδεχομένως σε άλλον υπολογιστή) αρπάζοντάς το με το ποντίκι και αποθέτοντάς το σε οποιοδήποτε φάκελο στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express.