Μάθετε να ανοίγετε αρχεία EML στο Windows Live Mail ή στο Outlook Express

Δεν είναι δυνατό να ανοίξετε ένα συνημμένο EML; Δοκιμάστε αυτό

Αν έχετε προβλήματα με το άνοιγμα ενός αρχείου EML στα Windows, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Οι πιο πιθανές καταστάσεις στις οποίες ενδέχεται να αντιμετωπίζετε δυσκολίες είναι εάν κάποιος σας στείλει ένα αρχείο EML σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το άνοιγμα του δεν κάνει ό, τι θέλετε ή ίσως έχετε κάποια παλιά αρχεία EML σε μια εφεδρική μονάδα δίσκου που πρέπει να ανοίξετε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να ανοίξετε πρώτα το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια, από εκεί, να ανοίξετε το αρχείο EML ή να αλλάξετε μια συγκεκριμένη ρύθμιση στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να κάνετε διπλό κλικ σε ένα αρχείο EML και να το ανοίξετε στο πρόγραμμα της επιλογής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε την πρώτη επιλογή εάν έχετε εγκαταστήσει περισσότερα από ένα προγράμματα προβολής EML και θέλετε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα θα ανοίξει, κάτι που είναι καλό να γνωρίζετε εάν θέλετε να εναλλάσσετε μεταξύ διαφορετικών θεατών ή εκδοτών. Ωστόσο, η δεύτερη μέθοδος είναι χρήσιμη εάν θέλετε πάντα το αρχείο EML να ανοίγει στο ίδιο πρόγραμμα όταν κάνετε διπλό κλικ σε αυτό.

Μέθοδος 1: Άνοιγμα με μη αυτόματο τρόπο του αρχείου EML

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά εάν δεν το κάνετε, τότε προχωρήστε στη δεύτερη μέθοδο παρακάτω.

  1. Εντοπίστε το αρχείο EML που θέλετε να ανοίξετε. Εάν είναι μέσα σε ένα συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε δεξί κλικ στο συνημμένο και επιλέξτε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε ένα φάκελο όπου μπορείτε εύκολα να το βρείτε ξανά σύντομα.
  2. Ανοίξτε το φάκελο όπου αποθηκεύσατε το αρχείο EML και ανοίξτε επίσης το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την προβολή του αρχείου EML.
  3. Σύρετε το αρχείο EML απευθείας από το φάκελο στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Εάν το αρχείο EML δεν εμφανίζεται, χρησιμοποιήστε το μενού Αρχείο για να βρείτε ένα μενού "ανοιχτό" ή "εισαγωγή" όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο αρχείο EML και να το ανοίξετε με αυτόν τον τρόπο.

Μέθοδος 2: Αλλαγή ρύθμισης συστήματος

Τα Windows σας επιτρέπουν να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα θα ανοίξει ένα αρχείο EML όταν κάνετε διπλό κλικ σε αυτό. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λεπτομερή οδηγό μας εδώ .

Λάβετε υπόψη ότι θα μπορούσατε να έχετε πολλά προγράμματα στον υπολογιστή σας που μπορούν να ανοίξουν αρχεία EML δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα αρχεία ανοίγματος αρχείων EML . Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε το Mozilla Thunderbird να χρησιμοποιεί το αρχείο EML αντί για έναν υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες

Ενδέχεται να υπάρχει ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να επανασυνδέσετε αρχεία EML με το Outlook Express. Εάν τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω δεν λειτουργούν, δοκιμάστε το εξής:

  1. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών .
  2. Αλλάξτε τον κατάλογο εργασίας που είναι ο φάκελος στον οποίο αποθηκεύεται το Outlook Express, το οποίο συνήθως είναι C: \ Program Files \ Outlook Express . Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε: cd "C: \ Program Files \ Outlook Express"
  3. Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω εντολή , καταχωρίστε msimn / reg .