Οι δέκα καλύτερες συλλογές παιχνιδιών Wii Mini-Game

Μερικές φορές, όλοι εσείς θέλουν είναι Παιχνίδια μικρού μεγέθους

Η δημοτικότητα των μίνι-παιχνιδιών στο Wii ήταν τόσο δύναμη όσο και αδυναμία. Ο διαισθητικός ελεγκτής έχει αποδείξει ότι είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για το gaming pick-up-and-play και είναι προσβάσιμο σε όσους δεν θα έρχονται σε επαφή με έναν παραδοσιακό ελεγκτή. Αλλά η δημοτικότητα που προκύπτει από αυτές τις συλλογές είχε ως αποτέλεσμα μια πλημμύρα από τρομερά προϊόντα που μας έπληξαν όλα. Ακόμα, στα καλύτερα τους, τα μίνι-παιχνίδια προσφέρουν μια υπέροχη μορφή παιχνιδιού χαμηλής δέσμευσης που είναι δύσκολο να αντισταθεί. Εδώ είναι 10 παιχνίδια που το κάνουν σωστά.

01 από 10

Wii Sports Resort

Μπορείτε να βάλετε τόση περιστροφή σε μια μπάλα πινγκ-πονγκ που ταιριάζει σαν ένα Frisbee. Nintendo

Η απελευθέρωση από την Nintendo για το Wii MotionPlus είναι ένα όμορφο παράδειγμα για το πώς να επιδείξει νέα τεχνολογία, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά διασκεδαστικά και καλοφτιαγμένα μίνι παιχνίδια που χρησιμοποιούν την τεχνολογία MotionPlus με κάθε τρόπο που ο σχεδιαστής της Nintendo θα μπορούσε να σκεφτεί . Είναι σχεδόν ένα σχέδιο για το σχέδιο ελέγχου του μεταγενέστερου Legend of Zelda: Skyward Sword . Περισσότερο "

02 από 10

Wii Fit Plus

Skateboarding μέσω ισορροπίας. Nintendo

Παρόλο που είναι γνωστή ως λογισμικό άσκησης, η εκρηκτική έκδοση του Wii Fit, γνωστή ως Wii Fit Plus, είναι επίσης γνωστή για μια εκπληκτική συλλογή μίνι-παιχνιδιών που προσφέρουν μερικές από τις πιο έξυπνες χρήσεις που δημιουργήθηκαν ποτέ για το Wii Balance Board. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν χρησιμοποίησε τόσο έξυπνα όσα μπορεί να κάνει το Συμβούλιο. Αν έχετε ένα Wii U, το Wii Fit U είναι προτιμότερο κατά κάποιο τρόπο, αλλά αυτή ήταν η καλύτερη έκδοση του Wii της σειράς. Περισσότερο "

03 από 10

Mario Κόμμα 9

Αντί κάθε παίκτης που κατοικεί σε διαφορετικό χώρο, όλοι οι παίκτες ταξιδεύουν μαζί σε έναν κοινό προορισμό. Nintendo

Αυτό το παιχνίδι παίρνει σημεία απλά για τον τεράστιο αριθμό μίνι-παιχνιδιών που κατέχει. Το MP9 είναι πιο διασκεδαστικό παιχνίδι παιχνιδιού σε στυλ παιχνιδιού από τη συλλογή μίνι παιχνιδιών, αλλά έχει πολλά διασκεδαστικά μίνι παιχνίδια και οι παίκτες μπορούν να αγνοήσουν την πτυχή του παιχνιδιού του σκάφους, αν τους αρέσει. Παρόλο που τα μίνι παιχνίδια είναι ουσιαστικά μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, εξακολουθούν να περιέχουν καλύτερα μίνι παιχνίδια από πολλά παιχνίδια Wii που δεν προσφέρουν τίποτα άλλο. Περισσότερο "

04 από 10

Χειμερινά σπορ: Η τελευταία πρόκληση

Συναυλία ψυχαγωγίας

Αυτή η ασυνήθιστα επιτυχημένη συλλογή αθλητικών παιχνιδιών με βάση τα Ολυμπιακά δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλής στον κόσμο όσο νομίζω ότι θα έπρεπε. Το παιχνίδι έκανε μια θαυμάσια δουλειά για να δημιουργήσει την αίσθηση των διαφόρων αθλημάτων του και με έκανε να θέλω να δοκιμάσω bobsledding στην πραγματική ζωή, μια ιδέα μόνο δεν έλεγξε λόγω μιας γενικής αντιπάθειας να γίνει σοβαρά τραυματισμένος σε ένα παγωμένο βουνό. Περισσότερο "

05 από 10

Final Fantasy Crystal Chronicles: Οι κρύσταλλοι

Crystal Bearers είναι ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια του Wii. Πλατεία-Enix

Οι Crystal Bearers αντιπροσωπεύουν μια μάλλον διαφορετική προσέγγιση στα μίνι-παιχνίδια, καθώς παίζετε μέσα από μια ιστορία στην οποία συνεχίζετε να συναντάτε νέα μίνι παιχνίδια σε όλη την έκταση, αντί να τα επιλέγετε από ένα μενού. Σπάνια παίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι δύο φορές. Το παιχνίδι έχει επίσης μια μικρή μάχη μέσα. Τα περισσότερα από τα μίνι παιχνίδια δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα, αλλά η παρουσίαση, η οποία περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα ιστορία και όμορφο τοπίο, κάνει το σύνολο μεγαλύτερο από το άθροισμα των τμημάτων του. Περισσότερο "

06 από 10

Mario & Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο

SEGA

Αυτή η συμπαγής συλλογή μίνι-παιχνιδιών δεν θα σας ηλεκτρίσει με τη λαμπρότητα της, αλλά το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό για να κάνετε παρόμοια αθλήματα να αισθάνονται διαφορετικά. Και πέρα ​​από τα απλά μπροστινά Ολυμπιακά αθλητικά μίνι-παιχνίδια, υπάρχουν αρκετές έξυπνες εκδοχές φαντασίας προσανατολισμένες σε πολλούς παίκτες για να το ελέγξετε.

07 από 10

BIT.TRIP COMPLETE

Παιχνίδια Gaijin

Το BIT.TRIP COMPLETE συγκεντρώνει έξι παιχνίδια που αρχικά πωλήθηκαν ως ξεχωριστοί τίτλοι WiiWare. Ορισμένες από αυτές, κυρίως BIT.TRIP RUNNER , δεν είναι όλες αυτές οι μίνι. Ενώ είχα μικτά συναισθήματα για τα παιχνίδια που αποτελούν την COMPLETE , η κομψή παρουσίαση που περιλαμβάνει ρετρό γραφικά και έξυπνη χρήση της μουσικής την καθιστούν μία από τις πιο αξιοσημείωτες συλλογές μίνι παιχνιδιών, ακόμα κι αν χάθηκα περισσότερο στο θαυμασμό από ότι χάθηκα στην απόλαυση. Περισσότερο "

08 από 10

Ας αγγίξουμε

SEGA

Αυτό το έξυπνο πακέτο περιλαμβάνει τέσσερα μίνι παιχνίδια, τα οποία ελέγχονται όλα με το πάτημα της επίπεδης επιφάνειας που το Wii σας τοποθετεί στην κορυφή. Πατήστε για να τρέξουν δρομείς ή για διαστημόπλοια πυραύλων. Τα μίνι-παιχνίδια είναι μια μικτή τσάντα, αλλά πάντα θαύμαζα την έξυπνη λειτουργία του συστήματος ελέγχου. Περισσότερο "

09 από 10

Wii Sports

Nintendo

Ενώ αργότερα εκλείφθηκε από το Wii Sports Resort , το αρχικό Wii Sports ήταν μια αποκάλυψη όταν έφτασε. Στην πραγματικότητα, για πολλούς μη-gamers που αγόρασαν το Wii πίσω όταν ήταν συνδεδεμένο με αυτό το παιχνίδι, το Wii Sports ήταν το μόνο που χρειαζόταν ποτέ. το mini-game μπόουλινγκ έχει εμπνεύσει ολόκληρα πρωταθλήματα και τουρνουά μπόουλινγκ. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πρόβλημα για τη Nintendo. πώς μπορείτε να πουλήσετε παιχνίδια σε μη-παίκτες που έχουν μια συλλογή μίνι-παιχνιδιών είναι ό, τι χρειάζονται πραγματικά; Ενώ το gameplay βελτιώθηκε στην έκδοση Wii U, αυτό ήταν μια εντυπωσιακή πρόωρη χρήση του παιχνιδιού χειρονομία .

10 από 10

WarioWare: Ομαλές κινήσεις

Nintendo

Όπως όλα τα παιχνίδια του WarioWare, το Smooth Moves δεν είναι πραγματικά μια συλλογή μικρο-παιχνιδιών, αλλά μάλλον μια συλλογή μικρο-παιχνιδιών στην οποία οι παίκτες καλούνται να εκτελούν απλές κινήσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σκεφτείτε το ως μια συλλογή μίνι-παιχνιδιών για όσους έχουν ADD. Περισσότερο "