Πώς να επεξεργαστείτε τα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο MacOS Mail

Καθαρίστε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που σας στέλνουν οι χρήστες με την επεξεργασία τους

Η επεξεργασία μηνυμάτων που έχετε ήδη λάβει μπορεί να φαίνεται περιττή, αλλά πιθανόν να υπάρχουν χρόνοι όταν πρέπει να προσθέσετε ένα θέμα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχει κάποιο, ή να διορθώσετε ανεπιθύμητες διευθύνσεις URL ή λάθη ορθογραφίας κ.λπ.

Ευτυχώς, αν και αυτό δεν είναι μια διαδικασία με ένα κλικ, είναι αρκετά απλή, εφ 'όσον ακολουθείτε τα βήματα με τη σειρά.

Αυτό που θα κάνουμε είναι να αντιγράψουμε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλουμε να επεξεργαστούμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές σε αυτό σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και στη συνέχεια θα εισαγάγουμε αυτό το νέο αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πίσω στο Mail και θα διαγράψουμε το πρωτότυπο.

Επεξεργασία ληφθέντων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο macOS Mail

  1. Σύρετε και αποθέστε το μήνυμα από το Mail και επάνω στην επιφάνεια εργασίας (ή σε οποιονδήποτε φάκελο).
  2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο EML που κάνατε και πηγαίνετε στο Open With> TextEdit .
    1. Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε αυτή την επιλογή, μεταβείτε στην επιλογή Άνοιγμα με> Άλλο ... για να ανοίξετε την επιλογή Επιλογή εφαρμογής για να ανοίξετε το παράθυρο <όνομα> του εγγράφου . Επιλέξτε TextEdit από τη λίστα και πατήστε Άνοιγμα .
  3. Με το μήνυμα που ανοίγει τώρα στο TextEdit, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.
    1. Συμβουλή: Επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να κοσκινίσετε το αρχείο κειμένου για να βρείτε το θέμα και το σώμα, χρησιμοποιήστε το μενού Επεξεργασία> Εύρεση> Εύρεση ... στο TextEdit για να αναζητήσετε ολόκληρο το έγγραφο. Αναζητήστε τον τύπο περιεχομένου για να βρείτε πού θα αποθηκευτούν το θέμα, το σώμα, η διεύθυνση "Για" και άλλα.
  4. Μεταβείτε στο Αρχείο> Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές στο αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, κλείστε το TextEdit.
  5. Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2, αλλά αυτή τη φορά επιλέξτε Αλληλογραφία από το μενού Άνοιγμα με, έτσι ώστε να ανοίξει το αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντίγραφο ασφαλείας στο πρόγραμμα Mail.
  6. Με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιλεγμένο και ανοιχτό, χρησιμοποιήστε το μενού Mail για πρόσβαση στο μήνυμα> Αντιγραφή σε και επιλέξτε την αρχική θέση του φακέλου από το Βήμα 1.
    1. Για παράδειγμα, επιλέξτε Εισερχόμενα αν ήταν στο φάκελο Εισερχόμενα , Στέλλεται εάν ο φάκελος Απεσταλμένα κτλ.
  1. Κλείστε το παράθυρο μηνυμάτων και επιβεβαιώστε ότι το επεξεργασμένο μήνυμα εισήχθη στο Mail.
  2. Τώρα είναι ασφαλές να διαγράψετε το αντίγραφο που κάνατε στην επιφάνεια εργασίας καθώς και το αρχικό μήνυμα στο Mail.