Δωρεάν Εργαλεία Audio Conferencing

Υπηρεσίες που επιτρέπουν δωρεάν φωνητικές διασκέψεις

Η συνάντηση στο διαδίκτυο έχει γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για να είναι παραγωγικό και αποτελεσματικό, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, συλλόγους, ακαδημαϊκές ομάδες, θρησκευτικές και πολιτικές ομάδες, κοινωνικές ομάδες ή απλώς φίλους. Υπάρχουν ορισμένα θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε κατά την οργάνωση και τη διοργάνωση μιας ηχητικής διάσκεψης, οπότε η υπηρεσία που θα επιλέξετε θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει αυτά τα προβλήματα. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η τιμή, και μας αρέσει αυτό που είναι δωρεάν, γιατί υπάρχει πολύ ωραία δωρεάν υπηρεσία εκεί έξω. Σημειώστε ότι εστιάζουμε στην ηχοδιάσκεψη, χωρίς βίντεο.

01 από 08

UberConference

TechCrunch / Flikr / CC BY 2.0

Αυτό το εργαλείο έχει μια διαφορά. σας επιτρέπει να διαχειριστείτε οπτικά τους συμμετέχοντες σας. Δηλαδή, μπορείτε να δείτε, μέσω των εικονοποιημένων εικόνων τους, μια σειρά χαρακτηριστικών που σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με το αν μιλάνε ή είναι σιωπηλά ή αν κάνουν κάτι άλλο. Το UberConference έχει μια ενδιαφέρουσα λίστα χαρακτηριστικών για τη διαχείριση επαγγελματικών ηχητικών διασκέψεων και έχει ακόμα εφαρμογές για iOS και Android . Ο κύριος περιορισμός είναι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, ο οποίος είναι μόνο 5 για κάθε νέο ελεύθερα εγγεγραμμένο χρήστη. Μπορείτε να το φέρετε σε 17 αν κάνετε κάποια απλά πράγματα εδώ και εκεί. Αν αυτό δεν επαρκεί, θα πρέπει να αναβαθμίσετε την έκδοση Pro, η οποία κοστίζει 10 δολάρια το μήνα και σας δίνει χώρο για 40 χρήστες, έναν τοπικό αριθμό του κωδικού περιοχής της επιλογής σας και κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να καταγράφετε δωρεάν τα συνέδριά σας, καθώς αυτή η λειτουργία συνοδεύει το σχέδιο Pro. Περισσότερο "

02 από 08

FreeConferenceCall

Το όνομα λέει όλα, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά με αυτό το όνομα, μόνο συζευγμένα διαφορετικά. Αλλά αυτό είναι πραγματικά κάτι δωρεάν. Μπορείτε να φιλοξενήσετε 96 άτομα σε ένα συνέδριο. Η χρήση είναι απλή και τα πάντα είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής κλήσεων και κάποιου άλλου υλικού. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά. Αλλά έχει μερικές υπηρεσίες όπως η έκδοση HD που είναι επίσης δωρεάν και είναι διαθέσιμη για το iPhone και το Android. Αυτή η έκδοση μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1000 συμμετέχοντες σε μια κλήση και όλες οι κλήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως 6 ώρες. Οι διασκέψεις μπορεί να είναι απρόσεκτες, δηλαδή χωρίς προγραμματισμό, και μπορούν να ξεκινήσουν επί τόπου. Περισσότερο "

03 του 08

Wiggio

Το Wiggio δεν είναι πρωτίστως ένα εργαλείο διασκέψεων, αλλά προσφέρει και μια συνδιάσκεψη μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, τα οποία περιλαμβάνουν μαζική ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου, δημοσκοπήσεις, δουλειές, συνεργασία μέσω whiteboard και ανταλλαγή εγγράφων κλπ. με φωνή και βίντεο, και μπορούν να έχουν έως και 10 άτομα. Όλα τα εργαλεία συνεργασίας μπορούν να ενσωματωθούν σε μια κλήση διάσκεψης. Το Wiggio λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης και δεν υπάρχει ακόμη κινητή υποστήριξη, εκτός από μια εφαρμογή για το iPhone. Αυτό που χτυπάει περισσότερο εδώ είναι η ευελιξία και το γεγονός ότι είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερο "

04 του 08

Speek

Το Speek λάμπει από την απλότητα με την οποία μπορεί κάποιος να οργανώσει μια ηλεκτρονική συνάντηση ή διάσκεψη και να συμμετάσχει στους συμμετέχοντες. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό - είναι πλήρως βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης - δεν υπάρχει PIN ή κωδικός πρόσβασης, απλή διεύθυνση URL με το όνομα του διοργανωτή. Είναι επίσης δωρεάν για μέχρι 5 συμμετέχοντες. Περισσότερο "

05 του 08

Ρόντε

Το Rondee είναι ένα εργαλείο ηχητικής διάσκεψης που παρέχει πολλές δυνατότητες για την εκκίνηση και τη διαχείριση κλήσεων συνδιάσκεψης δωρεάν. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις, εκπαιδευτικές ομάδες και άτομα που κάνουν οικογενειακές και φιλικές συναντήσεις. Τα δύο βασικά πράγματα για το Rondee είναι: σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια μη προγραμματισμένη διάσκεψη ανά πάσα στιγμή. προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά δωρεάν. Μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά κλήση, 50, που είναι πολύ σε σύγκριση με άλλα εργαλεία των ομοειδών στην αγορά. Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητές συσκευές. Περισσότερο "

06 του 08

FreeConference

Μην μπερδεύετε αυτό με το παραπάνω, τα ονόματά τους είναι παρόμοια. Και εδώ υπάρχουν πολλά δωρεάν χαρακτηριστικά, με έως και 150 συμμετέχοντες ανά συνεδρία. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του σκόρερ. Έχει επίσης εφαρμογές για τις διάφορες δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά. Υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού συνδιασκέψεων ή η έναρξη τους χωρίς επιφύλαξη. Ορισμένες λειτουργίες, όπως εγγραφή κλήσεων, έρχονται μόνο με το καταβεβλημένο σχέδιο πριμοδότησης. Περισσότερο "

07 του 08

Ελα μαζί μου

Το JoineMe είναι ένα πολύ απλό εργαλείο για online συνεργασία, ειδικά μέσω της κοινής χρήσης οθόνης και της κοινής χρήσης αρχείων. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και στα τηλέφωνα iPhone, iPad και Android. Φωτίζει από την απλότητα και την ευκολία χρήσης του. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η κοινή χρήση οθόνης. Επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση αρχείων και άλλα χαρακτηριστικά συνεργασίας. Το JoinMe είναι επίσης ένα αξιοπρεπές δωρεάν webinar και online εργαλείο συνάντησης που επιτρέπει μέχρι 250 συμμετέχοντες δωρεάν. Χρησιμοποιεί το VoIP για κλήσεις μέσω Διαδικτύου σε συνέδρια και επιτρέπει επίσης τη συζήτηση. Περισσότερο "

08 από 08

Google Voice

Μπορείτε επίσης να έχετε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με το Google Voice , αλλά είστε πολύ περιορισμένοι: μπορείτε να έχετε μόνο 4 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και εσείς. δεν υπάρχει κανένα εργαλείο διαχείρισης ή άλλο χαρακτηριστικό. Δεν πρέπει να περιμένετε πολλά από τη GV, αλλά απλά να είστε ευτυχείς που αυτή η υπηρεσία τηλεδιάσκεψης μπορεί να σας εξοικονομήσει κατά περιόδους. Περισσότερο "