Πώς να ομαδοποιήσετε μηνύματα στο Mozilla Thunderbird

Ομαδοποιήστε κατά σειρά προκειμένου να εστιάσετε στα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οργανώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιο αποτελεσματικά, έχοντας το Mozilla Thunderbird να τα ομαδοποιήσει.

Να κρυφτούν και να μην αναζητήσουν

Έχοντας τα Εισερχόμενά σας ή τα αρχειοθετημένα μηνύματα ταξινομημένα κατά ημερομηνία είναι χρήσιμη στο Mozilla Thunderbird, αλλά μπορεί να κάνει το γραμματοκιβώτιό σας να φαίνεται συντριπτικό, οπότε η επικέντρωση στα πιο πρόσφατα μηνύματα γίνεται αποθαρρυντικό έργο. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκρύψετε προσωρινά τα παλιά μηνύματα;

Υπάρχει. Το Mozilla Thunderbird μπορεί να ομαδοποιεί και να συμπτύσσει μηνύματα σύμφωνα με την επιλεγμένη σειρά ταξινόμησης. Εάν ταξινομείτε κατά ημερομηνία, έχετε μια ομάδα μηνυμάτων που λάβατε σήμερα, μια ομάδα για μηνύματα που λάβατε χθες, μια ομάδα για μηνύματα της περασμένης εβδομάδας κ.ο.κ. Είναι εύκολο να ελαχιστοποιήσετε τον αντίκτυπο όλων των παλαιών μηνυμάτων με αυτό τον τρόπο.

Μηνύματα ομάδας στο Mozilla Thunderbird

Για να ομαδοποιήσετε μηνύματα στο Mozilla Thunderbird:

  1. Ανοίξτε το φάκελο που περιέχει τα μηνύματα που θέλετε να ομαδοποιήσετε ανάλογα με τη σειρά ταξινόμησης.
  2. Επιλέξτε Προβολή > Ταξινόμηση κατά > Ομαδοποιημένο κατά Ταξινόμηση από το κύριο μενού του Thunderbird του Mozilla ή το μενού Thunderbird που φτάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού που σχηματίζεται από τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης αλληλογραφίας.

Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι επιλογές με τις οποίες μπορείτε να ταξινομήσετε μια ομάδα υποστήριξης φακέλων του Thunderbird. Για παράδειγμα, η ταξινόμηση των παραγγελιών που δεν επιτρέπουν την ομαδοποίηση περιλαμβάνει το μέγεθος και το ανεπιθύμητο καθεστώς . Αν δεν μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα μηνύματά σας σύμφωνα με την τρέχουσα σειρά ταξινόμησης, το στοιχείο μενού Ομαδοποιημένος κατά ταξινόμηση είναι γκρι.

Για να επιστρέψετε το φάκελο σε μια κατάσταση μη ομαδοποιημένη, επιλέξτε Προβολή > Ταξινόμηση με > Διασυνδεδεμένο ή Προβολή > Ταξινόμηση με > Θέση από το μενού.