Γιατί χρειάζεστε ένα PDA

Λόγοι για την αγορά ενός PDA

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ένα χαρτί, αλλά νομίζετε ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος να παραμείνετε οργανωμένοι, έχετε δίκιο. PDAs ή Personal Digital Assistants είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για να παραμείνετε οργανωμένοι. Τα PDA σας επιτρέπουν να σημειώνετε, να αποθηκεύετε αριθμούς τηλεφώνου, να διαχειρίζεστε λίστες εργασιών, να παρακολουθείτε το ημερολόγιό σας και πολλά άλλα. Για να καταλάβετε καλύτερα τι μπορεί να κάνει ένα PDA για εσάς, δείτε μια πιο προσεκτική ματιά σε ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε όλα τα PDAs, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν:

Οι PDA είναι γενικά μικρότεροι από πολλούς σχεδιαστές χαρτιού, ειδικά αν λάβετε υπόψη την ποσότητα πληροφοριών που μπορούν να αποθηκευτούν. Επιπλέον, επειδή ένα PDA μπορεί να αποθηκεύσει μια ποικιλία πληροφοριών, ποτέ δεν θα πρέπει πάλι να ταξινομήσετε μέσω αποκόμματα χαρτιού και σημειώσεων που λαμβάνονται σε χαρτοπετσέτες για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τη χρήση ενός PDA σε έναν προγραμματιστή χαρτιού είναι η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των πληροφοριών σε ένα PDA. Όποιος έχει χάσει ποτέ τον σχεδιασμό χαρτιού του, μπορεί να σας πει πόσο πολύτιμο μπορεί να είναι ένα back up. Μετά από όλα, ο προγραμματιστής σας διαθέτει πολλές πληροφορίες για εσάς και τη ζωή σας. Οι περισσότεροι από εμάς θα χάνονταν χωρίς αυτές τις πληροφορίες.

Εκτός από το να σας βοηθήσουν να πάρετε και να παραμείνετε οργανωμένοι, οι PDAs μπορούν να σας προσφέρουν πολλή ψυχαγωγία. Για παράδειγμα, το PDA σας μπορεί να εξυπηρετήσει διπλή υπηρεσία ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, μονάδα GPS (απαιτείται ξεχωριστός δέκτης GPS για τα περισσότερα PDA) και φορητό σύστημα τυχερών παιχνιδιών. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο PDA σας για να το καταστήσετε ακόμα πιο πολύτιμο εργαλείο.