Οδηγός για αρχάριους για το OpenOffice Impress

Το OpenOffice Impress είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού παρουσίασης που αποτελεί μέρος μιας σειράς προγραμμάτων που προσφέρονται ως δωρεάν download από το OpenOffice.org. Το OpenOffice Impress είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για παρουσιάσεις σε επιχειρήσεις, αίθουσες διδασκαλίας και προσωπική χρήση.

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για τον απόλυτο αρχάριο και θα σας μεταφέρει σε όλα τα βασικά στοιχεία της πρώτης σας παρουσίασης.

01 από 12

Τι είναι το OpenOffice Impress;

Μια σύντομη επισκόπηση του OpenOffice Impress, ενός προγράμματος λογισμικού παρουσίασης.

02 από 12

Ξεκινώντας με το OpenOffice Impress

© Wendy Russell

Αυτό το σεμινάριο θα σας εξοικειώσει με την οθόνη έναρξης, το παράθυρο εργασίας, τις γραμμές εργαλείων και τους διαφορετικούς τρόπους για να δείτε τις παρουσιάσεις σας.

03 από 12

Διαφάνειες διαφανειών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell
Μάθετε σχετικά με τις διαφορετικές διατάξεις για τις διαφάνειες σας. Επιλέξτε από διαφάνειες τίτλου και κειμένου, διαφάνειες διαμόρφωσης περιεχομένου και πώς να προσθέσετε μια νέα διαφάνεια ή να αλλάξετε τη διάταξη διαφανειών στο παράθυρο εργασιών.

04 από 12

Διαφορετικοί τρόποι προβολής διαφανειών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell

Προβολή της ανοιχτής γραφικής επιφάνειας σας Αντιγράψτε τη διαφάνεια με διάφορους τρόπους. Επιλέξτε από την κανονική προβολή, την εμφάνιση περιγράμματος , τις σημειώσεις, το φυλλάδιο ή την προβολή διαλογής διαφανειών .

05 από 12

Χρώματα φόντου για διαφάνειες στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell
Προσθέστε ένα πολύχρωμο φόντο στην παρουσίαση του Office Open Impress. Τα συμπαγή χρώματα ή οι κλίσεις είναι μόνο δύο από τις επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

06 από 12

Αλλάξτε τα χρώματα και τα στυλ γραμματοσειρών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell
Μάθετε πώς να αλλάζετε τα χρώματα, τα στυλ και τα εφέ της γραμματοσειράς για να κάνετε την παρουσίασή σας αποτελεσματική και ευανάγνωστη.

07 από 12

Εφαρμόστε πρότυπα σχεδίασης διαφανειών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell

Εφαρμόστε ένα πρότυπο σχεδίασης διαφανειών που περιλαμβάνεται στο OpenOffice Impress στο χρώμα που συντονίζει την παρουσίασή σας.

08 από 12

Προσθήκη εικόνων στο OpenOffice Εντυπωσιάστε τις παρουσιάσεις

© Wendy Russell
Διαχωρίστε την πλήξη όλων των διαφανειών κειμένου προσθέτοντας φωτογραφίες και άλλες εικόνες γραφικών σε παρουσιάσεις του OpenOffice Impress.

09 από 12

Τροποποιήστε τις διαφάνειες διαφανειών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell
Για αυτό το σεμινάριο θα προσθέσουμε, θα μετακινήσουμε, θα αλλάξουμε το μέγεθος και θα διαγράψουμε αντικείμενα από μια τυποποιημένη διάταξη διαφανειών που μπορείτε να επιλέξετε από το παράθυρο εργασιών, στο OpenOffice Impress.

10 από 12

Προσθήκη, διαγραφή ή μετακίνηση διαφανειών στο OpenOffice Impress

© Wendy Russell
Στο τελευταίο σεμινάριο σχετικά με την τροποποίηση των διαφανειών διαφανειών στο OpenOffice Impress, δουλέψαμε με τα αντικείμενα στις επιμέρους διαφάνειες. Για αυτό το σεμινάριο, θα προσθέσουμε, θα διαγράψουμε ή θα αλλάξουμε τη σειρά των ολοκληρωμένων διαφανειών στην παρουσίαση.

11 από 12

Μετατοπίσεις διαφανειών στο OpenOffice Εντυπωσιάστε

© Wendy Russell

Προσθέστε κίνηση στην παρουσίασή σας χρησιμοποιώντας μεταβάσεις διαφανειών καθώς μια διαφάνεια αλλάζει στο επόμενο. Περισσότερο "

12 από 12

Προσθέστε κινούμενα σχέδια στο OpenOffice Impress Slides

© Wendy Russell
Οι κινούμενες εικόνες είναι οι κινήσεις που προστίθενται στα αντικείμενα των διαφανειών. Οι ίδιες οι διαφάνειες κινούνται με τη χρήση μεταβάσεων . Αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για να προσθέσετε κινούμενα σχέδια και να τα προσαρμόσετε στην παρουσίασή σας. Επόμενη - Συμβουλές παρουσίασης - Πώς να κερδίσετε μια παρουσίαση Περισσότερα »