Εισαγωγή επαφών του Outlook σε επαφές macOS για την εφαρμογή αλληλογραφίας

Μάθετε πώς να μεταφέρετε τις επαφές του Outlook σε Mac

Εάν θέλετε να έχετε διαθέσιμες όλες τις επαφές του Outlook στην εφαρμογή Mail της Apple στο Mac σας, θα πρέπει να τις συγκεντρώσετε στην εφαρμογή Επαφές. Αυτό συνεπάγεται διεργασία δύο φάσεων. Στην περίπτωση του βιβλίου διευθύνσεών σας στο Outlook, θα πρέπει να αποθηκεύσετε τις επαφές σας σε ένα υπολογιστικό φύλλο απλού κειμένου (CSV) χωρισμένο σε κόμματα-μια μορφή που είναι εύκολα κατανοητή και στις δύο εφαρμογές. Στη συνέχεια, η εφαρμογή επαφών macOS , η οποία το Mail χρησιμοποιεί για τη διαχείριση επαφών, μπορεί να εισάγει το αρχείο και να οργανώσει τα περιεχόμενά του με ένα hiccup nary.

Εξαγωγή επαφών του Outlook σε αρχείο CSV

Εξαγάγετε τις επαφές του Outlook σε ένα αρχείο CSV που ονομάζεται "ol-contacts.csv" με τον ακόλουθο τρόπο.

  1. Επιλέξτε Αρχείο στο Outlook 2013 ή νεότερη έκδοση.
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία Άνοιγμα & Εξαγωγή .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή / Εξαγωγή .
  4. Επιβεβαιώστε ότι η εξαγωγή σε ένα αρχείο επισημαίνεται.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  6. Επιλέξτε τιμές διαχωρισμένες με κόμμα .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  8. Επιλέξτε το κουμπί Αναζήτηση , καθορίστε μια θέση και ονομάστε το αρχείο ol -contacts.csv για το εξαγόμενο αρχείο επαφών.

Εισαγάγετε το αρχείο CSV επαφών του Outlook στην εφαρμογή επαφών του MacOS

Αντιγράψτε τις προηγούμενες εξαχθείσες επαφές ol. csv στο Mac σας. Προτού εισαγάγετε οποιοδήποτε αρχείο CSV, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το TextEdit στο Mac, για να επιβεβαιώσετε ότι το αρχείο έχει διαμορφωθεί σωστά.

Για να εισαγάγετε επαφές του Outlook στην εφαρμογή επαφών macOS που χρησιμοποιείται από το Mail στο OS X 10.8 και νεότερη έκδοση:

  1. Ανοίξτε τις Επαφές .
  2. Επιλέξτε Αρχείο > Εισαγωγή από το μενού.
  3. Εντοπίστε και επισημάνετε το αρχείο ol-contacts.csv .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα .
  5. Ελέγξτε τις ετικέτες πεδίων στην πρώτη κάρτα. Βεβαιωθείτε ότι οι κεφαλίδες είναι είτε με σωστή επισήμανση είτε με την ένδειξη "Μην εισάγετε". Οι τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει εδώ ισχύουν για όλες τις επαφές.
  6. Επιλέξτε Παράβλεψη της πρώτης κάρτας, ώστε να μην εισαχθεί η κάρτα κεφαλίδων.
  7. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα σε μια ετικέτα για να το αλλάξετε. Αν δεν θέλετε να εισαγάγετε ένα πεδίο, κάντε κλικ στην επιλογή Να μην εισάγετε .
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Επίλυση διπλών επαφών

Η εφαρμογή Επαφές εμφανίζει ένα μήνυμα όταν βρίσκει διπλότυπα από υπάρχουσες κάρτες. Μπορείτε να ελέγξετε τα διπλότυπα και να αποφασίσετε πώς να χειριστείτε το καθένα από αυτά. Μπορείτε να δεχτείτε τις επικαλύψεις χωρίς να τις αναθεωρήσετε ή μπορείτε να τις αναθεωρήσετε και να προβείτε σε κάποια ενέργεια. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν: