Πώς να προτείνετε μια λειτουργία ή μια βελτίωση για το Gmail

Αν μόνο το Gmail, δεν θα μπορούσε και δεν θα ήταν!

Πραγματοποιήσατε περιήγηση στο φάκελο εισερχομένων του Gmail και έρχεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σαρώνει μια σκέψη: Λοιπόν, τι θα γίνει αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό; Αυτές είναι οι ιδέες που βασίζονται σε προγραμματιστές προγραμματιστών όπως αυτοί που βρίσκονται πίσω από το Gmail. Φυσικά, δεν είναι κάθε ιδέα από τους χρήστες μια καλή ή εξ ολοκλήρου εφικτή, αλλά δεν βλάπτει να το προτείνει στην Google.

Ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε να εισάγετε τα εισερχόμενά σας χρησιμοποιώντας API Gmail, Greasemonkey και τι να μην παλέψετε το σχήμα του Gmail, αξίζει πραγματικά; Είναι, μετά από όλα, απλά ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να σχεδιάσουν τις λειτουργίες που οι χρήστες θεωρούν χρήσιμες.

Η πολύ πιο εύκολη διαδρομή που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του Gmail για κάθε χρήστη είναι να προτείνει τη δυνατότητα, τη βελτίωση ή την επιδιόρθωση στο Google.

Πώς να προτείνετε μια λειτουργία ή μια βελτίωση για το Gmail

Η Google κάνει σχετικά εύκολο να αναφέρει ζητήματα και να προτείνει νέα χαρακτηριστικά. Η εταιρεία έχει μεγάλη ανταπόκριση και οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις ανησυχίες των χρηστών.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Google σχετικά με το Gmail:

Αποστολή σχολίων από τον υπολογιστή σας

Εάν θέλετε να στείλετε σχόλια σχετικά με το Gmail κατά τη χρήση του στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο του υπολογιστή σας, απλώς αναζητήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις.

  1. Το εικονίδιο "Ρυθμίσεις" μοιάζει με εργαλείο και εμφανίζεται συνήθως στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας του Gmail (ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του προφίλ σας).
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και μεταβείτε στη Βοήθεια.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή σχολίων.
  4. Θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου που σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα και να προσθέσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του κουτιού Gmail σας εάν χρειαστεί.

Αποστολή σχολίων από μια εφαρμογή για κινητά

Είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή iOS ή Android Gmail, η διαδικασία αποστολής σχολίων από μια κινητή συσκευή είναι πολύ εύκολη.

  1. Αγγίξτε το εικονίδιο μενού (τρεις στοίβες) στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης της εφαρμογής σας.
  2. Αγγίξτε Βοήθεια και σχόλια.
  3. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε Αποστολή σχολίων.
  4. Η επόμενη σελίδα θα σας επιτρέψει να πληκτρολογήσετε τα σχόλιά σας και σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και αρχεία καταγραφής.