Πώς να αλλάξετε το θέμα του Gmail σας

Διασκεδάστε με την προσαρμογή της οθόνης του Gmail

Το Gmail έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, οπότε είναι ίσως ένας γνωστός ιστότοπος για εσάς στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Χρησιμοποιείται επίσης από τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους και των εταιρειών εκκίνησης. Το Google έχει επανασχεδιάσει το Gmail για μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση πριν από μερικά χρόνια, αλλά αν θέλετε να κάνετε τη σελίδα του Gmail πιο διασκεδαστική, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα. Δείτε πώς:

Πώς να αλλάξετε το θέμα του Gmail σας

Για να αλλάξετε το θέμα σας στο Gmail στον υπολογιστή σας:

  1. Συνδεθείτε στο Gmail και κάντε κλικ στο Cog Settings (Ρυθμίσεις) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κλικ στο Θέματα στο αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Επιλέξτε ένα θέμα κάνοντας κλικ σε μία από τις μικρογραφίες των θεμάτων. Εάν δεν σας αρέσει κανένα από τα θέματα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα συμπαγές σχήμα χρωμάτων. Κάνοντας κλικ σε μια μικρογραφία, το θέμα εφαρμόζεται άμεσα, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται στην οθόνη. Εάν δεν σας αρέσει, επιλέξτε άλλο.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να ορίσετε το νέο θέμα ως φόντο του Gmail.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ανεβάσετε μία από τις προσωπικές σας φωτογραφίες για να εμφανιστεί ως φόντο του Gmail. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Οι φωτογραφίες μου στην οθόνη Θέματα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα που έχει μεταφορτωθεί στο παρελθόν στην οθόνη που ανοίγει ή μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Ανεβάστε μια φωτογραφία για να στείλετε μια νέα εικόνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή Επικόλληση μιας διεύθυνσης URL για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε μια εικόνα διαδικτύου για την οθόνη Gmail.

Σχετικά με τις επιλογές των θεμάτων του Gmail

Ορισμένες από τις εικόνες που μπορείτε να επιλέξετε από την οθόνη θεμάτων του Gmail περιλαμβάνουν επιλογές για πρόσθετες ρυθμίσεις. Αφού επιλέξετε μια εικόνα, κάτω από τη μικρογραφία εμφανίζονται πολλά εικονίδια. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά για να διαμορφώσετε την επιλογή της εικόνας σας. Αυτοί είναι:

Εάν δεν βλέπετε αυτές τις επιλογές, δεν είναι διαθέσιμες για την εικόνα που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε να επιστρέψετε και να αλλάξετε το θέμα σας όσο συχνά θέλετε.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να αλλάξετε το θέμα του Gmail σε μια κινητή συσκευή, μόνο σε έναν υπολογιστή.