Πώς να δείτε ολόκληρο το μήνυμα ολόκληρου του Gmail

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας για να εμφανίσετε ένα πλήρες μήνυμα Gmail στην οθόνη

Το Gmail αποσυνδέει οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπερβαίνει τα 102kB, ένα σχετικά μικρό μέγεθος που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες κεφαλίδας που συνήθως δεν βλέπετε και δημιουργεί μια σύνδεση σε ολόκληρο το μήνυμα. Όταν ένα μακρύ μήνυμα του Gmail τελειώνει απότομα με το "[Message clipped] View entire message" -και, υποψιάζεστε, με το καλύτερο και το τελευταίο κομμάτι του να μείνει έξω - τι κάνεις; Ένας εκπληκτικός αριθμός ανθρώπων δεν κάνει τίποτα και δεν βλέπει ποτέ το υπόλοιπο email. Μερικοί άνθρωποι κάνουν κλικ στον σύνδεσμο και απογοητεύονται όταν δεν συμβαίνει τίποτα. Μπορείτε να ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, αλλά αυτό δίνει το ίδιο τέλος σε διαφορετική μορφή ή μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην πηγή . Τα πάντα υπάρχουν σίγουρα, όχι σε ευανάγνωστη μορφή.

Ευτυχώς, το Gmail δεν αποσυνδέει τα μηνύματα κατά τη μορφοποίησή τους για εκτύπωση και δεν χρειάζεται να τα δεσμεύσετε σε χαρτί για να ρίξετε μια ματιά στο πλήρες μήνυμα.

Άνοιγμα πλήρους μηνύματος Gmail χρησιμοποιώντας την εντολή εκτύπωσης

Όταν λαμβάνετε ένα μακρύ μήνυμα Gmail και θέλετε να εμφανίσετε ολόκληρο το μήνυμα στο σύνολό του στην οθόνη:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα.
  2. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο κουμπί Απάντηση κοντά στην κορυφή του μηνύματος.
  3. Επιλέξτε Εκτύπωση .
  4. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης του προγράμματος περιήγησης , κάντε κλικ στο κουμπί Άκυρο. Εμφανίζεται ολόκληρο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οθόνη που ανοίγει. Μπορείτε να κάνετε κύλιση για να δείτε ολόκληρο το μήνυμα.

Ανοίξτε συνολικά μια συνομιλία στο Gmail

Αν ενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Gmail, μια εναλλακτική μέθοδος για να ανοίξετε μια συνομιλία στο Gmail πλήρως είναι:

  1. Ανοίξτε τη συζήτηση.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Το νέο παράθυρο που εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο Print (Εκτύπωση) στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Μετακινηθείτε με κύλιση για να δείτε τα περιεχόμενα της συνομιλίας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Εκτύπωση για να εμφανίσετε ή να εκτυπώσετε ολόκληρη τη συνομιλία.

Σχετικά με τα όρια των ορίων του Gmail

Παρόλο που δεν υπάρχει όριο στο μήκος ενός μηνύματος Gmail από άποψη κειμένου, υπάρχει ένα όριο στο μέγεθος του μηνύματος που συμπληρώνεται με κείμενο, συνημμένα αρχεία, κεφαλίδες και κωδικοποίηση. Μπορείτε να λάβετε ένα μέγεθος μηνύματος στο Gmail έως και 50MB σε μέγεθος, αλλά τα εξερχόμενα μηνύματα που στέλνετε από το Gmail έχουν όριο 25MB, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα συνημμένα, το μήνυμά σας και όλες τις κεφαλίδες. Ακόμη και η κωδικοποίηση κάνει το αρχείο να μεγαλώνει λίγο. Αν επιχειρήσετε να στείλετε ένα μεγαλύτερο αρχείο, λαμβάνετε ένα σφάλμα ή η Google προσφέρει να αποθηκεύσει τυχόν μεγάλα συνημμένα στο Google Drive και να εκδώσει έναν σύνδεσμο που μπορείτε να στείλετε με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.