Μάθετε να προσθέτετε ένα "Σελιδοδείκτη Gmail" στο φυλλομετρητή σας γρήγορα και εύκολα

Γρήγορα στείλτε email σε οποιοδήποτε URL με αυτόν τον κώδικα JavaScript

Εάν θέλετε να στείλετε συνδέσεις ιστοσελίδας μέσω του Gmail , τότε θα αγαπήσετε αυτό το σελιδοδείκτη που ονομάζεται "Αυτό το Gmail".

Τα booklets είναι αποσπάσματα κώδικα JavaScript που μπορούν να εκτελεστούν στο πρόγραμμα περιήγησης για να κάνουν όλα τα πράγματα. Αυτό το κάνει πολύ πιο εύκολο να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια σύνδεση ιστότοπου, καθώς η εναλλακτική μέθοδος είναι η μη αυτόματη αντιγραφή του συνδέσμου και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Gmail για να συντάξετε ένα νέο μήνυμα. Από εκεί, θα πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα κατάλληλο κείμενο για τη γραμμή Θέματος.

Αυτό το συγκεκριμένο σελιδοδείκτη θα συνθέσει αυτόματα το μήνυμα, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση URL στη σελίδα και τον τίτλο ιστότοπου που έχει συνταχθεί προηγουμένως στη γραμμή Θέμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gmail & # 34;

Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και δημιουργήστε ένα νέο σελιδοδείκτη / αγαπημένο. Τίτλος αυτό ό, τι θέλετε, αλλά στην ενότητα "URL", επικολλήστε τον κωδικό που εμφανίζεται εδώ:

javascript: (function () {popw = ''; Q = ''; d = document; w = window; getSelection) {Q = w.getSelection ();} else αν (d.getSelection) {Q = d.getSelection ();} popw = w.open ('http://mail.google.com/mail/s? ('% 5Cn% 5Cn') + κωδικοποίησηΥποθέτη (d.location) + '& zx = RANDOMCRAP & shva = 1 και disablechatbrowsercheck = 1 & ui = 1 ',' gmailForm ',' scrollbars = ναι, width = 680, height = 575, top = 175, left = 75, status = setTimeout () () {popw.focus ();}, 50);}) ();

Αυτός είναι ο κώδικας που θα εκτελεστεί στη σελίδα αντί για τη φόρτωση μιας διεύθυνσης URL ιστότοπου όπως αυτό που θα συνέβαινε κανονικά, αν πληκτρολογήσατε μια διεύθυνση πραγματικής ιστοσελίδας ως διεύθυνση URL προορισμού.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο Gmail και στη συνέχεια απλώς κάντε κλικ στο σελιδοδείκτη όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο που θέλετε να μοιραστείτε. Ένα νέο μήνυμα θα εμφανιστεί ακριβώς όπως όταν συνθέτετε ένα κανονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

Από προεπιλογή, ο τίτλος της σελίδας θα γίνει αντικείμενο και ο σύνδεσμος θα αντιγραφεί στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε οτιδήποτε επιθυμείτε και να επιλέξετε ποιον να τον στείλετε.

Σημείωση: Αντιγράψτε αυτόν τον κώδικα JavaScript από το JSFiddle αν το bookmarklet δεν λειτουργεί με τον κώδικα που βλέπετε παραπάνω.