Πώς να ρυθμίσετε τις επεκτάσεις του Safari για αυτόματη ενημέρωση

01 του 01

Προτιμήσεις επεκτάσεων

Getty Images (Justin Sullivan / Προσωπικό # 142610769)

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari σε λειτουργικά συστήματα Mac.

Οι επεκτάσεις Safari σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης πέρα ​​από το προεπιλεγμένο σύνολο χαρακτηριστικών του, το καθένα από τα οποία προσφέρει τα δικά του μοναδικά πλεονεκτήματα. Όπως συμβαίνει με το άλλο λογισμικό στο Mac σας, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τις επεκτάσεις σας. Όχι μόνο αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε την πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη λειτουργικότητα, αλλά και ότι τυχόν ευπάθειες ασφαλείας είναι patched εγκαίρως.

Το Safari περιέχει μια ρυθμιζόμενη ρύθμιση, η οποία δίνει εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης να εγκαθιστά αυτόματα τις ενημερώσεις σε όλες τις επεκτάσεις από τη Συλλογή επεκτάσεων Safari αμέσως μόλις καταστούν διαθέσιμες. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να διατηρείτε αυτήν τη ρύθμιση ενεργοποιημένη ανά πάσα στιγμή και αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς να το κάνετε αυτό.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Safari στο μενού του προγράμματος περιήγησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Προτιμήσεις .

Σημειώστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί του προαναφερθέντος στοιχείου μενού: COMMAND + COMMA (,)

Το παράθυρο "Προτιμήσεις" του Safari πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Επεκτάσεις" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Οι προτιμήσεις επεκτάσεων του Safari πρέπει να είναι πλέον ορατές. Στο κάτω μέρος του παραθύρου υπάρχει μια επιλογή που συνοδεύεται από ένα πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη Αυτόματη ενημέρωση επεκτάσεων από τη συλλογή επεκτάσεων του Safari . Αν δεν έχει ήδη επιλεγεί, κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή μία φορά για να την ενεργοποιήσετε και να διασφαλίσετε ότι όλες οι εγκατεστημένες επεκτάσεις θα ενημερώνονται αυτόματα κάθε φορά που θα είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση.