Λήψη Yahoo! Εφαρμογή Messenger για Mac

01 από 04

Λήψη του Yahoo! Messenger για Mac App στον Ιστό

Yahoo

Yahoo! Το Messenger είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε άμεσα με άλλους μέσω του Διαδικτύου. Λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλους, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε Mac, PC ή στο smartphone ή το tablet τους iPhone, iPad ή Android.

Λήψη Yahoo! Το Messenger για Mac είναι εύκολο! Πρώτα, πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο Yahoo! Messenger για Mac download site.

Κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη για Mac". Το αρχείο θα μεταφορτωθεί στο φάκελο "Downloads" του σκληρού σας δίσκου από προεπιλογή.

02 από 04

Αποσυμπιέστε το Yahoo! Εφαρμογή Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2009 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, εντοπίστε το Yahoo! Messenger για Mac zip στο φάκελο "Downloads". Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο zip. Το Yahoo! Η εφαρμογή Messenger θα αποσυνδεθεί και θα εμφανιστεί στο φάκελο "Downloads".

03 του 04

Σύρετε το Yahoo! Messenger για το Mac App to Folder Applications

Μπορείτε να μετακινήσετε την εφαρμογή στο φάκελο "Εφαρμογές", για να διατηρήσετε τις εφαρμογές σας μαζί εάν το επιθυμείτε. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε το αρχείο εφαρμογής στο φάκελο "Εφαρμογές".

04 του 04

Ξεκινήστε το Yahoo! Messenger για Mac

Για να ξεκινήσει το Yahoo! Messenger για Mac, εντοπίστε την εφαρμογή στο Launchpad και κάντε κλικ στο. Μπορείτε επίσης να βρείτε το Yahoo! Messenger στο φάκελο "Εφαρμογές" - κάντε διπλό κλικ εδώ για να το ξεκινήσετε.

Συγχαρητήρια! Το Yahoo! Η λήψη του Messenger για Mac ολοκληρώθηκε.