Πώς να συνομιλήσετε: Βήμα-βήμα για αρχάριους

Ένας οδηγός για τη σύνδεση με φίλους στο διαδίκτυο

Η λέξη "chat" έχει διαφορετικές σημασίες σε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά ανεξάρτητα από το αν εννοείς μηνύματα , δωμάτια συνομιλίας ή συνομιλία μέσω βίντεο, πολλά από τα βήματα για να ξεκινήσετε είναι ακριβώς τα ίδια. Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι ακριβώς όπως εσείς συνδέεστε στο διαδίκτυο για συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με φίλους και ακόμη και πλήρους ξένου.

Θέλετε να συνδεθείτε; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να συνομιλείτε στο διαδίκτυο:

01 από 05

Βρείτε μια εφαρμογή

Σκεφτείτε ακριβώς ποιος θέλετε να συναντήσετε και τι θέλετε να μπορείτε να κάνετε όταν επιλέγετε μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Αν θέλετε να συνομιλήσετε με άτομα που γνωρίζετε ήδη, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αγγελιοφόρων που οι φίλοι σας είναι ήδη συνδεδεμένοι - το Facebook Messenger, το WhatsApp και το Snapchat είναι όλες πολύ δημοφιλείς επιλογές. Αν θέλετε να κάνετε νέους φίλους ή να συνομιλήσετε με άτομα που δεν γνωρίζετε, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε μια ανώνυμη εφαρμογή συνομιλίας, όπως το Τηλεγράφημα.

02 του 05

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας

Εγγραφείτε για το δικό σας όνομα οθόνης ή λογαριασμό με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι ελεύθερες να εγγραφούν και να χρησιμοποιούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του λογαριασμού σας συν συμβουλές και συμβουλές, δείτε αυτά τα άρθρα:

03 του 05

Συνδεθείτε

Εισαγάγετε το όνομα οθόνης, τον κωδικό πρόσβασης και τις πρόσθετες πληροφορίες που ζητά η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για σύνδεση. Συχνά όταν συνδέεστε για πρώτη φορά, θα έχετε την επιλογή να δώσετε στην εφαρμογή πρόσβαση στις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, πράγμα που καθιστά εύκολη τη σύνδεση με άτομα που γνωρίζετε στην εφαρμογή. Μπορεί επίσης να έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ένα προφίλ και να μοιραστείτε μερικά στοιχεία σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας, έτσι ώστε η εφαρμογή να μπορεί να σας ταιριάξει με άτομα και περιεχόμενο που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον.

04 του 05

Ξεκινήστε τη συζήτηση

Αν έχετε εγγραφεί σε μια ανώνυμη εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συζήτηση ακολουθώντας τις οδηγίες. Αν έχετε εγγραφεί σε μια εφαρμογή που εκθέτει την ταυτότητά σας και έχετε παράσχει πρόσβαση στη λίστα επαφών σας, θα δείτε πιθανώς μια λίστα με άτομα που γνωρίζετε ποια άτομα είναι διαθέσιμα για συνομιλία. Σε πολλές εφαρμογές έχετε επίσης την ευκαιρία να αναζητήσετε επαφές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν εάν θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιον συγκεκριμένα.

05 του 05

Εξετάστε το Video Chat

Πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρουν την επιλογή για συνομιλία μέσω βίντεο. Ευτυχώς, τα έξυπνα τηλέφωνα έχουν εγκατεστημένες κάμερες που σας επιτρέπουν να συνομιλείτε εύκολα με βίντεο μόλις δώσετε πρόσβαση στην εφαρμογή (αυτή είναι μια προτροπή που θα παρέχει η εφαρμογή είτε όταν εγγραφείτε είτε υποδεικνύοντας ότι θέλετε να συνομιλήσετε με βίντεο. ένας πολύ καλός τρόπος για να προχωρήσετε πέρα ​​από τις συνομιλίες με βάση το κείμενο και να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεργαστείτε σε έργα ή απλά να ξεφύγετε όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 6/30/16