Πώς να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό βίντεο στο Web

Τα διαφημιστικά βίντεο στο διαδίκτυο είναι ένα συναρπαστικό εργαλείο μάρκετινγκ Διαδικτύου για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Όπως μια παραδοσιακή τηλεοπτική διαφήμιση , ένα διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο θα διαφημίσει τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας σε πιθανούς πελάτες. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τηλεοπτικές διαφημίσεις, τα διαφημιστικά βίντεο στο διαδίκτυο μπορούν να μεταδίδονται απευθείας στο κοινό-στόχο σας δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και ιστότοπων κοινής χρήσης βίντεο, όπως το YouTube.

Η παραγωγή διαφημιστικού βίντεο στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη ή δαπανηρή. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο που θα γίνει ένα ανεκτίμητο εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: ποικίλλει

Εδώ:

  1. Προσδιορίστε τους στόχους σας για το διαφημιστικό σας βίντεο στο Web
    1. Πριν ξεκινήσετε να παράγετε το διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο, πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να ολοκληρώσει το βίντεο. Ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να εξετάσετε περιλαμβάνουν:
      • Ποιο είναι το κοινό-στόχος για το διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο;
  2. Ποιος θα είναι ο τόνος του διαφημιστικού σας βίντεο στο διαδίκτυο; Αστείος? Επαγγελματίας? Ειλικρινής?
  3. Τι θέλετε να κάνουν οι θεατές αφού παρακολουθήσουν το διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο; Στείλτε το μήνυμα σε φίλο; Καλέστε την εταιρεία σας; Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες;
  4. Ορίστε έναν προϋπολογισμό για την παραγωγή του διαφημιστικού σας βίντεο στο Web
    1. Η παραγωγή διαφημιστικού βίντεο στο διαδίκτυο είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από την παραγωγή ενός παραδοσιακού τηλεοπτικού διαφημιστικού. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το βίντεο και δεν ψάχνετε για ένα σούπερ γυαλισμένο βίντεο, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον εαυτό σας διαφημιστικό βίντεο με λίγες ή καθόλου δαπάνες.
    2. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε ένα υψηλής ποιότητας διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να συμβουλευτείτε μια επαγγελματική εταιρεία παραγωγής βίντεο στο διαδίκτυο για βοήθεια. Πολλές εταιρείες συνεργάζονται με επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, να παράγουν και να διανείμουν διαφημιστικά βίντεο στο διαδίκτυο.
  1. Σχεδιάστε το διαφημιστικό σας βίντεο στο Web
    1. Στη φάση προπαραγωγής του διαφημιστικού σας βίντεο στο διαδίκτυο, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε πώς θα φαίνεται και θα ακούγεται το βίντεο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ επίσημη, συμπεριλαμβανομένου του σεναρίου και της χαρτογράφησης κάθε πλαισίου του βίντεο.
    2. Ή, εάν θέλετε ένα διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο με ντοκιμαντέρ, μπορείτε να είστε λιγότερο επίσημος. Σκεφτείτε ποια θέματα θέλετε να θίξετε, ποιο υλικό θέλετε να συλλάβετε και ποιος θα ενεργήσει ως εκπρόσωπος του διαφημιστικού διαδικτυακού βίντεο.
    3. Εάν εργάζεστε με μια επαγγελματική εταιρεία παραγωγής, μπορούν να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό μιας διαδικασίας γραφής σεναρίου.
  2. Τραβήξτε το διαφημιστικό σας βίντεο στο Web
    1. Εάν έχετε αναπτύξει ένα καλό σχέδιο, η λήψη του διαφημιστικού σας βίντεο στο διαδίκτυο πρέπει να γίνει ομαλά. Γνωρίζοντας ακριβώς ποιο υλικό θέλετε, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και αν εργάζεστε με μια επαγγελματική εταιρία παραγωγής βίντεο, χρήματα.
    2. Εάν γυρίζετε τον εαυτό σας διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο, αυτά τα άρθρα μπορούν να σας βοηθήσουν:
  3. Συμβουλές για την εγγραφή καλύτερου ήχου
  1. Συμβουλές για την εγγραφή βίντεο για τον ιστό
  2. Επεξεργαστείτε το διαφημιστικό σας βίντεο στο Web
    1. Και πάλι, με ένα καλό σχέδιο επεξεργασίας διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο σας θα πρέπει να είναι ένα αεράκι. Αν το κάνετε μόνοι σας, τα μαθήματα επεξεργασίας βίντεο μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσθήκη τίτλων, μουσικής και εικόνων στο διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο.
  3. Δημοσιεύστε το διαφημιστικό σας βίντεο στον ιστό
    1. Υπάρχουν πολλά μέρη στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε το διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο. Το πρώτο και πιο προφανές είναι στον ιστότοπό σας. Αν εργάζεστε με μια επαγγελματική εταιρεία παραγωγής, μπορείτε να δημοσιεύσετε το βίντεο στην αρχική σας σελίδα ή ακόμα και να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα ειδικά για την προβολή του διαφημιστικού διαδικτυακού βίντεο. Εάν παράγετε μόνοι σας το βίντεο, μπορεί να είναι πιο εύκολο να τοποθετήσετε το βίντεο στο YouTube και στη συνέχεια να ενσωματώσετε το βίντεο YouTube στον ιστότοπό σας .
  4. Μοιραστείτε το διαφημιστικό σας βίντεο στο Web
    1. Μόλις το διαφημιστικό σας βίντεο αναρτηθεί στον ιστό, θα χρειαστεί να το δείτε από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε κοινό για το βίντεό σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
  1. Δημοσιεύστε το βίντεό σας στο iTunes
  2. Στείλτε με email το βίντεό σας σε φίλους και συναδέλφους

Συμβουλές:

  1. Κρατήστε το βίντεο σας σύντομο. Ένα διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο πρέπει να είναι λιγότερο από 3 λεπτά
  2. Κρατήστε το βίντεό σας ενδιαφέρον. Μια ποικιλία λήψεων, γωνιών και προοπτικών θα κάνει το διαφημιστικό σας βίντεο στο διαδίκτυο πιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε.