Ρωτήστε σχετικά: Πώς μπορώ να δημοσιεύσω το βίντεό μου ή την ταινία μου στο iTunes;

Δημοσιεύοντας το βίντεο podcast ή το βίντεό σας βίντεο στο iTunes κατάστημα θα το θέσετε στη διάθεση εκατομμυρίων πιθανών θεατών. Είναι εύκολο να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας στο iTunes και να προσεγγίσετε ένα τεράστιο κοινό με το βίντεο podcast σας.

Πώς να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας στο iTunes

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο που θα δημοσιεύσουν το βίντεό σας απευθείας στο κατάστημα iTunes. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ανεβάσετε το βίντεό σας σε έναν ιστότοπο όπως το blip.tv , το οποίο θα υποβάλει αυτόματα όλη την εργασία σας στο iTunes.

Εάν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο βίντεο. Αυτός είναι ο ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε το βίντεό σας στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, ορίστε έναν λογαριασμό με το feedburner για να συνενώσετε το βίντεό σας βίντεο. Το Feedburner προσθέτει μια λειτουργία στο ιστολόγιο βίντεο που ειδοποιεί αυτόματα τους συνδρομητές όταν δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο. Αφού έχετε ρυθμίσει το λογαριασμό σας στο feedburner, είστε έτοιμοι να υποβάλετε το βίντεό σας βίντεο στο iTunes.

Στην ενότητα podcast του καταστήματος iTunes, επιλέξτε "Υποβάλετε ένα Podcast", το οποίο θα σας οδηγήσει στη διαδικασία λήψης των βίντεό σας στο κατάστημα iTunes.

Μόλις τα βίντεό σας εμφανίζονται στο κατάστημα iTunes, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφεί και να λάβει αυτόματα νέα βίντεο κάθε φορά που τα δημοσιεύετε.

Πώς να πωλήσει το βίντεο στο iTunes

Αν έχετε δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσετε κάποιο πρωτότυπο περιεχόμενο και θέλετε να το πουλήσετε μέσω του iTunes, έχετε τύχη. Το iTunes δέχεται πρωτότυπες κινηματογραφικές ταινίες και ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν αρχικά είτε σε θέατρα είτε απευθείας σε βίντεο. Επίσης δέχονται μικρού μήκους ταινίες υψηλότερης ποιότητας. Βασικά, αν θα φαινόταν υπέροχο σε ένα θέατρο, θα το πάρει.

Υπάρχουν μερικές ταινίες που η Apple δεν θα λάβει. Το iTunes Store δεν θα δέχεται περιεχόμενο για ενήλικες, βίντεο βίντεο, περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες (πιστεύουν στο YouTube) και άλλους τύπους βίντεο που δεν θα θεωρούνται ταινίες ή ντοκιμαντέρ. Επίσης, οι ταινίες πρέπει να υποβάλλονται στη γλώσσα της περιοχής στην οποία υποβάλλετε αίτηση για τη διανομή τους ή μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους από αυτήν την περιοχή.

Αν έχετε δημιουργήσει ένα βίντεο συναυλιών, μπορούν να υποβληθούν στην ενότητα Μουσική του iTunes Store. Για να πάρετε τη δική σας εκεί, θα πρέπει να συμπληρώσετε την εφαρμογή μουσικής της Apple.

Έτσι το έχετε. Υποβάλετε ή πωλήστε τα βίντεό σας στο iTunes. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα θελήσετε να ερευνήσετε τους συλλέκτες περιεχομένου, οι οποίοι θα λάβουν μεγάλο μέρος της εικασίας από τη διαδικασία.

Αυτοί οι συγκεντρωτές είναι έμπειροι ειδικοί στην παροχή περιεχομένου στο iTunes και γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει και πώς να το κάνουμε. Για μια τιμή, μπορούν να διαμορφώσουν και να παραδώσουν το περιεχόμενό σας στην Apple, ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple. Το μεγαλύτερο μέρος των ανεξάρτητων ταινιών που βρέθηκαν στο iTunes παραδόθηκαν από έναν από τους συνεργαζόμενους συνεργάτες της Apple. Δείτε συστοιχίες που έχουν εγκριθεί από την Apple.

Αν αποφασίσετε να το κάνετε μόνο του, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εφαρμογή ταινιών iTunes.