Καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για το iPhone Ringtones

Συμπληρώστε τους ήχους κλήσης του iPhone σας με αυτές τις συμβουλές

Αυτό θα μπορούσε να είναι ωραία για τον περιστασιακό ήχο κλήσης που θέλετε, αλλά τι γίνεται αν θέλετε αυτές που είναι απλώς συντομευμένες εκδόσεις τραγουδιών που βρίσκονται ήδη στη βιβλιοθήκη του iTunes;

Έχετε ήδη αγοράσει αυτά τα πλήρη τραγούδια από την Apple, οπότε γιατί θα πρέπει να πληρώσετε για δεύτερη φορά μόνο για ένα μέρος του ενός; Κανονικά, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για κάθε ένα ringtone που παίρνετε από το iTunes Store . Αλλά σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε μερικούς εξαιρετικούς εναλλακτικούς τρόπους που δεν θα σας κοστίζουν καθόλου τα χρήματα - μόνο ο χρόνος σας φυσικά.

Ένας τρόπος που πιθανότατα θα θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα είναι να δημιουργήσετε δωρεάν ringtones χρησιμοποιώντας τα τραγούδια που υπάρχουν ήδη στη βιβλιοθήκη σας (εφόσον δεν είναι DRM). Στην πρώτη ενότητα αυτού του οδηγού θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό iTunes για τη δημιουργία αρχείων M4R που μπορείτε να συγχρονίσετε στο iPhone σας. Θα ανακαλύψετε επίσης αρκετές άλλες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν ούτε το κατάστημα ή το λογισμικό της Apple.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ήχους, απλά χρησιμοποιήστε το λογισμικό iTunes

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ίσως έχετε την εντύπωση ότι ο μόνος τρόπος για να λάβετε ringtones στο iPhone σας ήταν να αγοράσετε επιπλέον από το iTunes Store. Αλλά, σε αυτή την ενότητα, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε εύκολα να τα δημιουργήσετε από τα τραγούδια που έχετε ήδη στο δικό σας λογισμικό iTunes της Apple.

  1. Εκκινήστε το λογισμικό iTunes και μεταβείτε στη μουσική βιβλιοθήκη σας.
  2. Το πρώτο πράγμα που θα θελήσετε να κάνετε είναι να δείτε ένα τραγούδι για να προσδιορίσετε το τμήμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ήχο κλήσης. Ίσως ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να ακούσετε ένα κομμάτι και να προσδιορίσετε μια ενότητα που θα έκανε έναν καλό ήχο βρόχο. Σημειώστε το σημείο έναρξης και το τέλος (σε λεπτά και δευτερόλεπτα), βεβαιώνοντας ότι ο συνολικός χρόνος δεν υπερβαίνει τα 30 δευτερόλεπτα.
  3. Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έναν ήχο κλήσης από το επιλεγμένο τραγούδι, κάντε δεξί κλικ πάνω του και, στη συνέχεια, επιλέξτε Λήψη πληροφοριών από το αναδυόμενο μενού.
  4. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το κομμάτι. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογές .
  5. Δίπλα στο Τα πεδία έναρξης και λήξης τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε κάθε ένα. Τώρα, εισάγετε τις τιμές που σημειώσατε προηγουμένως στα βήματα 2. Κάντε κλικ στο OK όταν τελειώσετε.
  6. Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο ringtone. Κάντε αυτό επιλέγοντας το τραγούδι με το ποντίκι σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους στο πάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία έκδοσης AAC από το μενού. Για Mac OS X αυτή η επιλογή θα είναι μέσω του Αρχείου> Δημιουργία νέας έκδοσης> Δημιουργία έκδοσης AAC .
  1. Θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται μια συντομευμένη έκδοση του αρχικού τραγουδιού στη βιβλιοθήκη του iTunes. Πριν συνεχίσετε στο επόμενο βήμα θα πρέπει να διαγράψετε τις τροποποιήσεις που κάνατε νωρίτερα στο βήμα 5, ώστε το αρχικό σας τραγούδι να αναπαράγεται καθ 'όλη τη διάρκεια.
  2. Για τα Windows, κάντε δεξί κλικ στο μουσικό κλιπ που δημιουργήσατε και επιλέξτε Εμφάνιση στην Εξερεύνηση των Windows . Για το Mac OS X χρησιμοποιήστε το Finder. Θα παρατηρήσετε ότι το αρχείο που έχετε δημιουργήσει έχει την επέκταση .M4A. Προκειμένου να αναγνωριστεί σωστά θα πρέπει να μετονομάσετε αυτήν την επέκταση σε M4R.
  3. Κάντε διπλό κλικ στο μετονομασμένο αρχείο και το iTunes θα πρέπει τώρα να το εισαγάγει αυτόματα στην ενότητα Ringtones.

Υπόδειξη

Ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν και νόμιμους ήχους κλήσης

Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη και τα όρια του iTunes Store, τότε μια καλή πηγή ringtones είναι ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη δωρεάν. Όμως, συχνά το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν και αυτά ταυτόχρονα ελεύθερα και νόμιμα.

Μπορεί να έχετε ήδη επισκεφθεί αμέτρητες ιστοσελίδες που φαίνεται να προσφέρουν δωρεάν ήχους μέχρι να προσπαθήσετε να τις κατεβάσετε. Μετά από αυτό, ίσως να βρεθείτε να πληρώσετε μια συνδρομή ή ακόμη και να βρεθείτε κατευθυνόμενος σε έναν άλλο μη σχετικό ιστότοπο γεμάτο διαφημίσεις.

Αυτή η ενότητα επισημαίνει ιστότοπους που προσφέρουν πραγματικά περιεχόμενο που είναι δωρεάν και νόμιμο για λήψη (ή για αποστολή στο τηλέφωνό σας σε ορισμένες περιπτώσεις). Ορισμένες από τις παρακάτω υπηρεσίες προσφέρουν επίσης άλλο περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει, όπως βίντεο, παιχνίδια, εφαρμογές, wallpapers κ.λπ.

Σημείο για να θυμάστε σχετικά με τους ιστοτόπους ringtone:

Όταν κατεβάζετε από οποιονδήποτε ιστότοπο, είναι καλύτερο να έχετε κατά νου την πλευρά της νομιμότητας των πραγμάτων. Το περιεχόμενο που προσφέρεται συνήθως σας δίνει μια ιδέα. Εάν ένας ιστότοπος φιλοξενεί δωρεάν ringtones από τα πιο πρόσφατα τραγούδια που ταιριάζουν με τα τραγούδια, τότε ίσως είναι καλύτερα να τα κρατάτε μακριά.

Δημιουργία ήχων με τη χρήση λογισμικού ή εφαρμογών επεξεργασίας ήχου

Μπορείτε να κάνετε πολλά με λογισμικό επεξεργασίας ήχου, αλλά αυτό το εργαλείο είναι επίσης εξαιρετικό για τη δημιουργία ήχων κλήσης. Η χρήση τους μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε ένα τραγούδι από τη βιβλιοθήκη σας και στη συνέχεια να εξάγετε έναν μικρό βρόχο ήχου 30 δευτερολέπτων

Ένας από τους πιο δημοφιλείς επεξεργαστές ήχου που χρησιμοποιείτε είναι το Audacity. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε τότε έχουμε γράψει έναν οδηγό για τον τρόπο χρήσης του Audacity για τη δημιουργία δωρεάν ringtones . Υπάρχουν επίσης και άλλοι δωρεάν συντάκτες ήχου εκεί έξω - είναι απλώς θέμα εύρεσης ενός με τον οποίο αισθάνεστε άνετα.

Διαίρεση τραγουδιών σε ήχους κλήσης

Ίσως αισθάνεστε ότι η χρήση ενός επεξεργαστή ήχου είναι υπερβολική ακριβώς για τη δημιουργία ήχων κλήσης. Έτσι, αν συμβαίνει αυτό, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα εργαλείο διαίρεσης αρχείων ήχου. Υπάρχουν αρκετά ελεύθερα για να διαλέξετε και ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η ευκολία χρήσης.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, οι οποίες διαθέτουν μια δυνατότητα διαίρεσης ήχου. Το GarageBand, για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια εφαρμογή που συσχετίζετε με τη δημιουργία μουσικής, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ringtones επίσης.

Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε μικρούς βρόχους ήχου τότε αυτός ο τύπος εργαλείου αξίζει να εξεταστεί.