Χρειάζομαι ένα iPod για να παίξω τραγούδια του iTunes ή μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε MP3 player;

Αυτό το FAQ για το iTunes εξηγεί πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes για να εργαστείτε σε σχεδόν οποιοδήποτε MP3 player ή φορητή συσκευή πολυμέσων.

Αν νομίζατε ότι χρειάζεστε ένα iPod ή iPhone για να παίξετε τραγούδια που αγοράσατε από το iTunes Store , τότε ξανασκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, το λογισμικό iTunes της Apple έρχεται με τη δυνατότητα μετατροπής ανάμεσα σε δημοφιλείς μορφές ήχου όπως MP3 για να μπορείτε να αναπαράγετε τα τραγούδια σας σχεδόν σε οποιοδήποτε MP3 player ή φορητή συσκευή πολυμέσων .

Υποστηριζόμενες μορφές : Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό iTunes για να μετατρέψετε μεταξύ των ακόλουθων μορφών:

Γιατί να μετατρέψετε τα iTunes τραγούδια μου; Η προεπιλεγμένη μορφή ήχου κατά την αγορά τραγουδιών από το iTunes Store είναι AAC. Δυστυχώς, αυτή η μορφή δεν υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των MP3 players και έτσι θα χρειαστεί να μετατρέψετε. Για πλήρεις οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο μετατροπής των μορφών ήχου χρησιμοποιώντας το iTunes .

Περιορισμοί: Εάν τα τραγούδια προστατεύονται από αντιγραφή μέσω του συστήματος κρυπτογράφησης Fairplay DRM της Apple, τότε δεν θα μπορείτε να τα μετατρέψετε χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTunes .

Μετατροπή τραγουδιών DRM στη βιβλιοθήκη σας: Όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό iTunes για να μετατρέψετε μεταξύ μορφών ήχου, εφόσον δεν είναι DRM. Αν έχετε τραγούδια που προστατεύονται, μπορείτε είτε να τα εγγράψετε σε CD και να τα επαναφέρετε ως MP3 ( δείτε το σεμινάριο ) είτε να χρησιμοποιήσετε ειδικό λογισμικό για να μετατρέψετε τα τραγούδια σε μη προστατευμένη μορφή ήχου - ανατρέξτε στο άρθρο μας για το Top DRM Removal Programs for περισσότερες πληροφορίες.