Πώς να κατεβάσετε μουσικά βίντεο απευθείας στο iPhone σας

Πιάστε τα βίντεο του YouTube με το κόκκινο YouTube και παρακολουθήστε τα βίντεο εκτός σύνδεσης

Η ροή βίντεο στο iPhone σας από το YouTube έχει νόημα τις περισσότερες φορές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να εξαντληθεί ο χώρος αποθήκευσης ή να αντιμετωπίσετε την προοπτική να διαγράψετε ένα σωρό από παλιά βίντεο αφού χάσουν την έκκλησή τους. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε όταν είναι πιο βολικό.

Κάποτε, υπήρχαν πολλές εφαρμογές iOS που θα μπορούσαν να κατεβάσουν βίντεο από το YouTube στη συσκευή σας iOS, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος λήψης βίντεο και προγράμματος περιήγησης βίντεο downloader. Ωστόσο, η Google πρόσθεσε περιορισμούς που εμποδίζουν αυτές τις εφαρμογές να συνεργάζονται με το YouTube.

Παρόλο που μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη βίντεο στο iPhone, iPad ή iPod touch από το YouTube χρησιμοποιώντας μία από τις γενικές εφαρμογές λήψης βίντεο στο App Store, είναι απίθανο να έχετε επιτυχία - τουλάχιστον αν η Google έχει κάτι να πει γι 'αυτό.

Η μόνη μέθοδος σίγουρης πυρκαγιάς για τη λήψη βίντεο YouTube στο iPhone ή το iPad σας είναι να χρησιμοποιήσετε το YouTube Red.

Λήψη βίντεο χρησιμοποιώντας το κόκκινο YouTube

Το YouTube Red είναι μια μηνιαία υπηρεσία συνδρομής από το YouTube που καταργεί τις διαφημίσεις από όλα τα βίντεο που παρακολουθείτε στον ιστότοπο, με εξαίρεση το πληρωμένο περιεχόμενο και τις ενοικιάσεις ταινιών. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών του Red Red του YouTube είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο YouTube στη συσκευή iOS, όπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης για 30 ημέρες.

Αν έχετε ήδη μια συνδρομή Μουσικής Google Play, έχετε ήδη μια συνδρομή Red στο YouTube. Το αντίστροφο είναι αλήθεια. Αν εγγραφείτε στο YouTube Red, λαμβάνετε επίσης μια συνδρομή Μουσικής Google Play. Εάν δεν έχετε συνδρομή, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή και λήψη περιεχομένου για ένα μήνα. Δείτε πώς.

  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής YouTube στη συσκευή σας iOS - iPhone, iPad ή iPod touch.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη που εμφανίζεται κάτω από το βίντεο για να ανοίξετε ένα παράθυρο κόκκινου YouTube.
  4. Στην περιοχή Λήψη αυτού του βίντεο με το κόκκινο YouTube , επιλέξτε την ανάλυση στην οποία θέλετε να κατεβάσετε το βίντεο. Μπορεί να υπάρχει μόνο μία ανάλυση.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το δωρεάν στο κάτω μέρος της οθόνης, αν δεν έχετε συνδρομή Red στο YouTube. Η επόμενη οθόνη σάς ενημερώνει ότι έχετε δοκιμάσει ένα μήνα δωρεάν στο YouTube Red, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο YouTube στη συσκευή σας iOS. Επίσης, σας ειδοποιεί ότι μετά από αυτή τη δοκιμή ενός μηνός, θα χρεωθείτε αυτόματα μια μηνιαία χρέωση μέχρι να ακυρώσετε την υπηρεσία, την οποία μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Κατά τη λήψη περιεχομένου από το διαδίκτυο, θυμηθείτε να παραμείνετε στη δεξιά πλευρά του νόμου. Θα πρέπει να σέβεστε πάντα τα πνευματικά δικαιώματα και μόνο να κάνετε λήψη βίντεο για προσωπική σας χρήση.