Πώς να μεταφέρετε τις επαφές από το iPhone στο iPhone

Η αναβάθμιση σε ένα νέο iPhone είναι πάντα συναρπαστικό, αλλά μια αναβάθμιση μπορεί να καταστραφεί αν χάσετε σημαντικά δεδομένα στην πορεία. Μεταξύ των πιο σημαντικών τύπων δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε είναι οι Επαφές σας. Μετά από όλα, κανείς δεν θέλει να εισάγει ξανά ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για δεκάδες ή εκατοντάδες ανθρώπους.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μεταφοράς των επαφών από ένα iPhone σε άλλο iPhone, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ενσωματωμένων στο ίδιο το iPhone. Αυτό το άρθρο καλύπτει 5 από τα κορυφαία μέσα μεταφοράς των επαφών σας.

01 του 06

Μεταφορά επαφών με iCloud Syning

image credit John Lamb / Ψηφιακό όραμα / Getty Images

Οι απλούστεροι τρόποι μεταφοράς της επαφής χρησιμοποιούν τις λειτουργίες που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο iPhone, όπως το iCloud . Μια από τις λειτουργίες του iCloud συγχρονίζει ορισμένα είδη δεδομένων σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό iCloud για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν τις ίδιες πληροφορίες. Ένα από τα είδη δεδομένων που μπορεί να συγχρονίσει είναι οι Επαφές. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο iPhone έχουν συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό Apple ID και ότι και οι δύο είναι συνδεδεμένοι σε Wi-Fi .
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Στην iOS 9 , πατήστε iCloud και μεταβείτε στο βήμα 6.
  4. Στην iOS 10 και πάνω, πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  5. Πατήστε iCloud .
  6. Στο παλιό iPhone που έχει τις επαφές σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το ρυθμιστικό Επαφές μεταφέρεται στο πράσινο / πράσινο. Αυτό θα ανεβάσει τις επαφές σας στο iCloud αν δεν υπάρχουν ήδη εκεί. Εάν δεν είναι, και έχετε πολλά από αυτά, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα ανεβάσετε.
  7. Στο νέο iPhone, επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα.
  8. Όταν μετακινείτε το ρυθμιστικό Επαφές στο πράσινο / πράσινο, εμφανίζεται ένα μενού από το κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε Συγχώνευση .
  9. Οι επαφές θα μεταφορτωθούν από το iCloud στο νέο iPhone και θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.

02 του 06

Μεταφορά επαφών με την επαναφορά μιας iCloud Backup

πιστωτική εικόνα: Cultura RM / JJD / Cultura / Getty Images

Εκτός από το συγχρονισμό επαφών, το iCloud σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων στο iPhone σας και στη συνέχεια να επαναφέρετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας στο νέο iPhone. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi. Αυτή η μεταφόρτωση θα είναι μεγάλη, οπότε θα θέλετε την ταχύτητα του Wi-Fi.
  2. Στο παλιό iPhone, πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Στην iOS 9, πατήστε iCloud και μεταβείτε στο βήμα 6.
  4. Στην iOS 10 και πάνω, πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  5. Πατήστε iCloud .
  6. Πατήστε iCloud Backup .
  7. Μετακινήστε το ρυθμιστικό iCloud Backup στο πράσινο / πράσινο.
  8. Το iPhone θα μεταφέρει δεδομένα στο iCloud, συμπεριλαμβανομένων των επαφών.
  9. Στο νέο τηλέφωνο, πατήστε Ρυθμίσεις .
  10. Πατήστε Γενικά .
  11. Αγγίξτε Επαναφορά .
  12. Πατήστε Διαγραφή Όλου Περιεχομένου και Ρυθμίσεων . Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που είναι στο νέο iPhone, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για οτιδήποτε δεν έχει ήδη δημιουργηθεί.
  13. Πατήστε Επαναφορά από iCloud Backup .
  14. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας iCloud (θα πρέπει να είναι το ίδιο με το αναγνωριστικό της Apple σας), αν σας ζητηθεί.
  15. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που κάνατε από το παλιό iPhone από το μενού Επιλογή αντιγράφων ασφαλείας .
  16. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την επαναφορά του iPhone και τη ρύθμιση του.

03 του 06

Μεταφορά επαφών με το iTunes

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Εάν προτιμάτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σε έναν υπολογιστή και όχι στο σύννεφο, μπορείτε να ακολουθήσετε σχεδόν την ίδια διαδικασία όπως μόλις περιγράφηκε, αλλά χρησιμοποιώντας το iTunes αντί για το iCloud. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Συνδέστε το παλιό iPhone με τον υπολογιστή με τον οποίο συγχρονίζετε κανονικά.
  2. Ανοίξτε το iTunes.
  3. Στην κύρια οθόνη διαχείρισης, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής αυτός ελέγχεται στην ενότητα Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα
  5. Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αφαιρέστε το παλιό iPhone και συνδέστε το νέο.
  6. Στην κύρια οθόνη διαχείρισης, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας .
  7. Ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη για να επιλέξετε το αντίγραφο ασφαλείας που μόλις δημιουργήσατε και να το βάλετε στο νέο iPhone. Για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες σχετικά με αυτό, διαβάστε πώς να επαναφέρετε ένα iPhone από το Backup .

04 του 06

Μεταφορά επαφών με χρήση εργαλείων που βασίζονται στο Web από την Google και το Yahoo

πιστωτική εικόνα: Irina Griskova / iStock / Getty Images

Το iCloud δεν είναι η μόνη υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να συγχρονίζετε τις επαφές σας. Τόσο η Google όσο και το Yahoo προσφέρουν παρόμοια εργαλεία, που ονομάζονται Επαφές Google και Βιβλίο διευθύνσεων Yahoo, αντίστοιχα. Και οι δύο αυτές επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επαφών από το iPhone στο iPhone.

Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτών των εργαλείων, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να συγχρονίσετε το iPhone με το Yahoo και τις Επαφές Google .

05 του 06

Μεταφορά επαφών με τη χρήση λογισμικού τρίτου μέρους

εικόνα πίστωσης: Milkos / iStock / Getty Images

Υπάρχει ένα ισχυρό τοπίο των προϊόντων λογισμικού τρίτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις επαφές σας. Συνήθως, αυτά τα προγράμματα δεν προορίζονται αποκλειστικά για τη μεταφορά επαφών. Αντ 'αυτού, έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά όλων των ειδών δεδομένων, όπως φωτογραφίες, μηνύματα κειμένου, μουσική και επαφές.

Τα προγράμματα είναι σχεδόν όλα πληρωμένα. Υποστηρίζουν συχνά ότι προσφέρουν λειτουργίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το iCloud ούτε το iTunes, όπως η δυνατότητα περιήγησης για μεμονωμένα αρχεία στο iPhone σας και η ανάκτηση δεδομένων που διαφορετικά θα χάνονταν.

Όπως συμβαίνει με όλο το λογισμικό, η ποιότητα αυτών των προγραμμάτων και η ικανότητά τους να κάνουν αυτό που ισχυρίζονται ποικίλλει. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα για να καταχωρήσετε εδώ ή για να δώσετε μεμονωμένες οδηγίες για, αλλά λίγος χρόνος στην αγαπημένη μηχανή αναζήτησής σας θα εμφανίσει έναν τόνο επιλογών.

06 του 06

Γιατί δεν μπορείτε να μεταφέρετε επαφές από iPhone σε iPhone χρησιμοποιώντας μια κάρτα SIM

εικόνα: Adam Gault / OJO Images / Getty Images

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα κινητά τηλέφωνα ή smartphones, ίσως να αναρωτιέστε αν ο ευκολότερος τρόπος μεταφοράς των επαφών είναι απλώς η χρήση της κάρτας SIM. Σε άλλα τηλέφωνα, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων όπως επαφές στη SIM και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε μόνο την παλιά SIM στο νέο τηλέφωνο.

Απλά, σωστά; Λοιπόν, όχι στο iPhone. Το iPhone δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για την κάρτα SIM, οπότε αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

Για μια εμπεριστατωμένη ματιά σε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των επαφών στο iPhone SIM .