Πώς να αποκτήσετε δωρεάν μουσική για το iTunes και το iPhone

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα καλύτερα από την ανακάλυψη της νέας σας αγαπημένης μπάντας. Πάρτε τη μουσική τους νόμιμα και δωρεάν, στη συνέχεια, συσκευάζοντας το iTunes και το iPhone σας γεμάτο.

Η απόκτηση δωρεάν μουσικής στο Διαδίκτυο ήταν εύκολη, τουλάχιστον από το ντεμπούτο του Napster το 1999 . Η απόκτηση αυτής της μουσικής με τρόπο που δεν στερεί τους καλλιτέχνες από την αμοιβή για την εργασία τους ήταν πιο δύσκολη. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί τόνοι εξουσιοδοτημένων ιστότοπων και εφαρμογών που προσφέρουν δωρεάν μουσική για να βεβαιωθούμε ότι δεν βγαίνουμε ποτέ από νέα τραγούδια.

10 μέρη για να αποκτήσετε δωρεάν μουσική για το iTunes και το iPhone

Οι τοποθεσίες και οι εφαρμογές που παρατίθενται παρακάτω απέχουν πολύ από τα μοναδικά μέρη για να λάβετε δωρεάν MP3, αλλά έχουν τόσο πολύ δωρεάν μουσική που ποτέ δεν θα μπορείτε να ακούσετε ό, τι έχουν να προσφέρουν.

Άλλες πηγές

Υπάρχουν, βέβαια, δεκάδες - ίσως εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες - άλλων θέσεων για να αποκτήσετε δωρεάν μουσική στο διαδίκτυο. Ορισμένοι είναι νόμιμοι, αλλά πολλοί προσφέρουν τη μουσική χωρίς να αποζημιώνουν τους μουσικούς. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τοποθεσίες και υπηρεσίες, δεν μπορώ να σας σταματήσω, αλλά δεν θα τους συνδέσω. Επιπλέον, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν νομίζετε ότι είναι σωστό να παίρνετε μουσική χωρίς να πληρώνετε και στερούν τους καλλιτέχνες που ζουν από τη μουσική τους με χρήματα που έχουν κερδίσει.