Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iOS στο iPhone και το iPad

Συνδέστε μια υπογραφή σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από τη συσκευή σας iOS.

Μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται στο κάτω μέρος των εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε μόνο από το όνομα και τον τίτλο σας ή ένα αστείο απόσπασμα σε χρήσιμες πληροφορίες όπως η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας ή ο αριθμός τηλεφώνου σας. Οι υπογραφές δεν απαιτούνται και μπορούν να διαγραφούν, αλλά συχνά παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον παραλήπτη.

Ορίσατε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή το iPad σας στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις". Η προεπιλεγμένη γραμμή υπογραφής για την εφαρμογή Mail στο iPhone στέλνεται από το iPhone μου , αλλά μπορείτε να αλλάξετε την υπογραφή σας σε οτιδήποτε θέλετε ή να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαφέρει για κάθε συνδεδεμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι ρυθμίσεις υπογραφής εφαρμογών αλληλογραφίας στο iPhone και iPad επιτρέπουν μόνο βασικές υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενώ η εφαρμογή υποστηρίζει έντονους χαρακτήρες, πλάγια γραφή και υπογράμμιση, περιορίζεστε μόνο σε αυτές τις επιλογές μορφοποίησης. Εάν θέλετε να προσθέσετε ζωντανό σύνδεσμο, υπάρχει ένα τέχνασμα για αυτό.

Πώς να κάνετε μια βασική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iOS

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζεται αυτόματα στο τέλος κάθε εξερχόμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή στο iPad σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη iPhone ή iPad.
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πιέστε Αλληλογραφία .
  3. Εντοπίστε και πατήστε Υπογραφή στο κάτω μέρος της οθόνης στην ενότητα Σύνθεση. Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε με το iPhone σας εμφανίζεται στην οθόνη Υπογραφή. Έχετε ένα για iCloud, φυσικά, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε ένα για το Gmail , το Yahoo, το Outlook , ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάθε λογαριασμός έχει δικό του τμήμα υπογραφής.
  4. Πατήστε Όλοι οι λογαριασμοί στο επάνω μέρος της οθόνης αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένες με την εφαρμογή "Αλληλογραφία". Πατήστε ανά λογαριασμό για να καθορίσετε μια διαφορετική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για καθέναν από τους λογαριασμούς.
  5. Πληκτρολογήστε την επιθυμητή υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παρεχόμενο χώρο ή αφαιρέστε όλο το κείμενο για να διαγράψετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  6. Για να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση, πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα μέρος του κειμένου υπογραφής μέχρι να εμφανιστεί ένας μεγεθυντικός φακός. Αφαιρέστε το δάχτυλό σας και χρησιμοποιήστε τις λαβές που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιλέξετε το τμήμα της υπογραφής που θέλετε να μορφοποιήσετε.
  7. Εμφανίζεται ένα μενού πάνω από το επιλεγμένο κείμενο. Αναζητήστε την καρτέλα BIU για έντονη, πλάγια και υπογραμμισμένη μορφοποίηση και πατήστε. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το δεξί βέλος στη γραμμή μενού για να δείτε την καταχώρηση BIU.
  1. Πατήστε μία από τις επιλογές στη γραμμή μενού για να εφαρμόσετε μορφοποίηση στο επιλεγμένο κείμενο.
  2. Πατήστε εκτός του κειμένου και επαναλάβετε τη διαδικασία για να διαμορφώσετε διαφορετικά ένα άλλο τμήμα της υπογραφής.
  3. Πατήστε το βέλος στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης Υπογραφή για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να επιστρέψετε στην οθόνη Αλληλογραφία.
  4. Έξοδος από την εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

Περιορισμοί στη μορφοποίηση αλληλογραφίας

Εάν είχατε την ελπίδα για έναν τρόπο να αλλάξετε το χρώμα, τη γραμματοσειρά ή το μέγεθος γραμματοσειράς ενός μέρους της υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δεν έχετε τύχη. Οι ρυθμίσεις υπογραφής εφαρμογών iOS Mail παρέχουν μόνο στοιχειώδη χαρακτηριστικά εμπλουτισμένου κειμένου. Ακόμη και αν αντιγράφετε και επικολλάτε μια μορφοποιημένη λειτουργία από αλλού στις ρυθμίσεις υπογραφής αλληλογραφίας, το μεγαλύτερο μέρος της μορφοποίησης εμπλουτισμένου κειμένου απογυμνώνεται.

Η εξαίρεση είναι ένας ζωντανός σύνδεσμος. Εάν πληκτρολογήσετε μια διεύθυνση URL στην υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην εφαρμογή "Αλληλογραφία", δεν φαίνεται να είναι ζωντανός σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ στο πεδίο "Ρυθμίσεις", αλλά όταν στέλνετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, είναι ένας ζωντανός σύνδεσμος. Στείλτε στον εαυτό σας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε ότι λειτουργεί.

Συμβουλές για τη σύνταξη μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν και οι επιλογές μορφοποίησης υπογραφών σας είναι περιορισμένες σε μια συσκευή iOS, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική υπογραφή ακολουθώντας κάποιες οδηγίες.