Πώς μπορώ να αποφασίσω ποια Online Backup Service για να επιλέξετε;

Με κάθε υπηρεσία που φαίνεται τόσο διαφορετική, πώς επιλέγετε;

Πώς μπορείτε να πείτε ποια online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι καλύτερη από την άλλη; Τα σχέδια κάθε υπηρεσίας είναι διαφορετικά, χρησιμοποιούν διαφορετικές λέξεις για να περιγράψουν φαινομενικά το ίδιο πράγμα και είναι συγκεχυμένη!

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

"Έχω έναν πολύ δύσκολο χρόνο να υπολογίσω ποια online υπηρεσία backup θα επιλέξει. Όλοι φαίνονται τόσο διαφορετικοί! & # 34;

Οι υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων σύννεφων που έχω δημιουργήσει μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα: διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή και ασφαλή.

Πέρα από αυτό, θέλετε να επιλέξετε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο που διαθέτει χώρο αποθήκευσης , χαρακτηριστικά και τιμή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ακούγεται σαν ένα είδος φτηνής απάντησης μάρκετινγκ, αλλά είναι η αλήθεια.

Προτείνω λοιπόν να συνεχίσω να διαβάζω μέσα από αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις . Απαντώ σε πολλές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσα χώρο χρειάζεστε, ποια χαρακτηριστικά μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς και τι θα πρέπει να είναι μια λογική τιμή.

Εάν αισθάνεστε σαν να πηδούν μπροστά, το Online Backup Comparison Chart μου είναι ίσως το πιο αποκαλυπτικό. Μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνουν τις λειτουργίες με τις πολύ αγαπημένες υπηρεσίες backup στο διαδίκτυο.

Δείτε την Σύγκριση Τιμών: Απεριόριστα Online Backup Plans και Σύγκριση Τιμών: Multi-Computer Online Backup Σχέδια κομμάτια για ενημερωμένες συγκρίσεις τιμών αν γνωρίζετε ήδη ότι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Έχω επίσης μια τρέχουσα συνέντευξη των ειδών με όλες τις online υπηρεσίες backup που προφίλ μου, όπου απαντούν ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία τους, οι οποίες είναι δύσκολο να μεταδοθούν σε ένα απλό διάγραμμα σύγκρισης - θέματα όπως η πρόσβαση NSA, το μέγεθος της εταιρείας και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε όλα αυτά μέσα στη σειρά Back & Up Online .

Ακολουθούν μερικές ακόμα ερωτήσεις που μου ζητούνται συχνά κατά την αναζήτηση της σωστής υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :