Εάν τα αρχεία μου Backed Up είναι online, μπορώ να τα έχω πρόσβαση οπουδήποτε;

Μπορώ να προβάλω και να αναπαράγω τα αρχεία που έχω δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας από το τηλέφωνό μου ή από άλλο υπολογιστή;

Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας με online backup είναι κάπου στο Διαδίκτυο, έτσι σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οπουδήποτε; Αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για μουσική ή ταινίες, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα μεταφέρετε από το τηλέφωνό σας ή από άλλον υπολογιστή;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

Αν όλα τα δεδομένα μου βρίσκονται στο cloud & # 39; τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να την αποκτήσω όταν βγαίνω μακριά από τον υπολογιστή μου; Για παράδειγμα, αν έχω την υποστήριξη ολόκληρης της μουσικής μου, μπορώ να την παίξω ή να την ανακτήσω από το τηλέφωνό μου ή από διαφορετικό υπολογιστή; & # 34;

Ναι, κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσφέρει κάποιου είδους πρόσβαση οπουδήποτε-στα αρχεία που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας.

Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν έναν ιστότοπο στον οποίο συνδέεστε για πρόσβαση στα αρχεία σας, άλλοι προσφέρουν εφαρμογές για κινητά για iOS, Android και Windows Phone. Πολλοί παρέχουν και τα δύο.

Επιπλέον, πολλές υπηρεσίες backup στο διαδίκτυο προσφέρουν ολοκληρωμένη αναπαραγωγή και προβολή αρχείων συγκεκριμένων μορφών, όχι μόνο απλή πρόσβαση σε αρχεία. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον online λογαριασμό αντιγράφων ασφαλείας ως υπηρεσία συνεχούς ροής, παίζοντας τη μουσική σας, προβάλλοντας τις φωτογραφίες σας και παρακολουθώντας τις ταινίες σας απευθείας από το λογαριασμό σας από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Αναζητήστε την υποστήριξη Ολοκληρωμένου προγράμματος αναπαραγωγής / προβολής στο Πίνακα σύγκρισης αντιγράφων σας , όπου μπορείτε να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά μεταξύ πολλών από τις αγαπημένες μου υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online.

Μπορείτε ακόμα να προβάλλετε εικόνες και να αναπαράγετε μουσική και ταινίες χωρίς αυτήν τη λειτουργία, αλλά θα πρέπει να βασίζεστε σε λογισμικό που υπάρχει ήδη στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή για να το κάνετε αυτό.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες σχετικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση και τη χρήση λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον υπολογιστή σας στον υπολογιστή σας:

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :