Τι Υπηρεσία Online Backup χρησιμοποιείτε, Tim;

Δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας τοπικά ή απλώς online;

Περίεργος τι online backup υπηρεσία που χρησιμοποιώ στο σπίτι; Αναρωτιέστε πώς αλλιώς διατηρώ τα δεδομένα μου ασφαλή;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

& # 34; Hey Tim, ποια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο χρησιμοποιείτε; Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου ή απλώς να χρησιμοποιήσετε το online backup; & # 34;

Επί του παρόντος, είμαι συνδρομητής Backblaze . Προσωπικά, θεωρώ ότι το Backblaze είναι πιο εύκολο στη χρήση, γρηγορότερο να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και λιγότερα από το γουρούνι στον πόρο του υπολογιστή μου από άλλες υπηρεσίες. Δείτε το Backblaze Review για λεπτομέρειες και λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, καθώς και τις προσωπικές μου σκέψεις.

Είμαι επίσης πελάτης Carbonite και Mozy σε διαφορετικές χρονικές περιόδους στο παρελθόν. Ως επί το πλείστον, προχώρησα λόγω των τιμών ή των αλλαγών στο σχέδιο, όχι για λόγους που θα με κρατούσαν να μην προτείνω κανέναν από αυτούς.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνετε ότι δεν λαμβάνω δωρεάν την υπηρεσία Backblaze ούτε ότι με αντιστάθμιζαν (ή ποτέ) με αντάλλαγμα μια θετική αναθεώρηση ή σύσταση. Έψαξα και επέλεξα το Backblaze για τις εφεδρικές μου ανάγκες στο σπίτι μου πριν γράψω την αναθεώρησή μου.

Όσο είναι προφανές ότι μου αρέσει το Backblaze, μπορεί να μην είναι ο σωστός προμηθευτής backup backup για εσάς. Πιθανότατα έχετε έρθει εδώ από τη λίστα Online Backup Services Reviewed όπου έχω πάνω από αρκετές δωδεκάδες υπηρεσίες που αναφέρονται. Οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να είναι ο κατάλληλος για εσάς με βάση τις ανάγκες σας.

Τέλος, όχι, δεν δημιουργώ αντίγραφα ασφαλείας τοπικά. Παρεμπιπτόμουν όλα τα δεδομένα μου να υποστηρίζονται ταυτόχρονα σε έναν δεύτερο σκληρό δίσκο εγκατεστημένο στην επιφάνεια εργασίας μου, αλλά δεν το πια. Η μονάδα απέτυχε σε μένα το 2012 και ποτέ δεν έχω ρυθμίσει άλλο τοπικό αντίγραφο ασφαλείας, αφού η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο εξελίχθηκε τόσο καλά για μένα.

Αν ενδιαφέρεστε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τοπικά, γνωρίζετε ότι το λογισμικό που διευκολύνει την online υποστήριξη για κάποιες από τις υπηρεσίες για τις οποίες μιλάω έχει επίσης την επιλογή να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας ταυτόχρονα τοπικά - απλώς αναζητήστε την επιλογή πολλαπλών αντιγράφων προορισμού ) στο εικονικό διάγραμμά μου σύγκρισης αντιγράφων ασφαλείας ή κοιτάξτε προσεκτικά τον κατάλογο των χαρακτηριστικών της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα τους.

Μια άλλη επιλογή είναι να εκτελέσετε ακόμα ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε μια ανεξάρτητη λίστα αντιγράφων ασφαλείας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με αυτό το δεύτερο εργαλείο, αλλά είναι εφικτό. Υπάρχουν μερικά μεγάλα εμπορικά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά θα δούμε σκληρά μέσω της λίστας του Free Backup Software πριν πληρώσω για οτιδήποτε.

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :