Επισκευή μητρώου v5.0.1.87

Μια πλήρης αναθεώρηση της επισκευής μητρώου, μια ελεύθερη καθαρισμού μητρώου

Το Registry Repair είναι ένα δωρεάν καθαριστικό μητρώου από τη Glarysoft, την εταιρεία που παράγει επίσης το λογισμικό αποκατάστασης αρχείων Glary Undelete και το εργαλείο αναζήτησης αρχείων που ονομάζεται Γρήγορη αναζήτηση .

Η επιδιόρθωση του μητρώου είναι μεγάλη, διότι δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των μητρώων πριν από την κατάργηση τυχόν προβλημάτων.

Λήψη Επισκευή μητρώου

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι της επισκευής μητρώου έκδοση 5.0.1.87, η οποία κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου 2017. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για την επισκευή του μητρώου

Προγράμματα επισκευής μητρώου & amp; Μειονεκτήματα

Αν και δεν είναι τέλεια, η επιδιόρθωση μητρώου εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά και έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν βρέθηκαν σε μερικά παρόμοια καθαριστικά μητρώου:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για την επισκευή του μητρώου

Η διασύνδεση προγράμματος του μητρώου επισκευής δεν είναι γεμάτη με περιττά εργαλεία, κάτι που είναι καλό επειδή κάνει τον καθαρισμό του μητρώου πολύ απλό.

Έχω παρατηρήσει ότι αυτό το πρόγραμμα σαρώνει τον υπολογιστή μου εξίσου γρήγορα με παρόμοια καθαριστικά μητρώου, αλλά καθαρίζει τα λάθη λίγο πιο γρήγορα.

Κάτι που εύχομαι το Registry Repair έκαναν δωρεάν είναι οι επισκευές χρονοπρογραμματισμού. Ευτυχώς, το Wise Registry Cleaner , άλλο δωρεάν καθαριστικό reg, κάνει ακριβώς αυτό. Έτσι, αν αυτό είναι κάτι που ακολουθείτε, ελέγξτε το πρόγραμμα.

Σημείωση: Αφού εγκαταστήσετε την επιδιόρθωση μητρώου, σας ζητηθεί να εκτελέσετε το πρόγραμμα (αυτό είναι τυπικό), αλλά μπορεί επίσης να σας ρωτήσω αν θέλετε να εγκαταστήσετε άλλα προγράμματα από τη Glarysoft. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταργήσει την επιλογή τους αν δεν ενδιαφέρεστε.

Λήψη Επισκευή μητρώου