Ανασκόπηση gadget μετρητή δικτύου

Χρησιμοποιήστε το Gadget του μετρητή δικτύου για να διατηρήσετε τις καρτέλες στη Δραστηριότητα δικτύου

Ο μετρητής δικτύου είναι ίσως το καλύτερο all-in-one ασύρματο και ενσύρματο δίκτυο σχετικό με το σύστημα παρακολούθησης gadget για τα Windows.

Ο μετρητής δικτύου εμφανίζει την ιδιωτική σας διεύθυνση IP , τη δημόσια διεύθυνση IP , το SSID και την ποιότητα του ασύρματου σήματος. Ο μετρητής δικτύου δείχνει επίσης την τρέχουσα χρήση μεταφόρτωσης και λήψης και διατηρεί ένα τρέχον σύνολο.

Εάν έχετε ενδιαφέρον για την τρέχουσα κατάσταση της σύνδεσης δικτύου σας και τα δεδομένα που κινούνται σε αυτό, θα αγαπήσετε το Network Meter.

Σημείωση: Το gadget του Network Meter λειτουργεί στα Windows 7 και τα Windows Vista .

Λήψη μετρητή δικτύου
[ addgadgets.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Μετρητής δικτύου: Γρήγορη σύνοψη

Αυτό το gadget είναι τόσο μεγάλο για τη διατήρηση καρτελών στη χρήση του δικτύου, αλλά μπορεί να είναι πόνος αν χρησιμοποιείτε και ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου σχετικά με το gadget δικτύου μετρητών

Το Network Meter είναι ένα εξαιρετικό gadget παρακολούθησης δικτύου για τα Windows 7 και τα Windows Vista. Αυτό το gadget εμφανίζει όλα όσα μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της σύνδεσής σας στο δίκτυο.

Ο μετρητής δικτύου λειτουργεί απλά πολύ "έξω από το κουτί", αλλά μπορεί να τροποποιηθεί με κάθε τρόπο που θα μπορούσατε να φανταστείτε, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο gadget των Windows. Αν χρησιμοποιείτε πολλά gadgets, ξέρετε πόσο σημαντική είναι η προσαρμογή.

Όταν διαμορφωθεί για ασύρματο δίκτυο, το gadget του Μετρητή δικτύου θα εμφανίσει το τρέχον SSID σας, καθώς και τη δύναμη του σήματος σας και εάν η σύνδεσή σας είναι ασφαλής.

Επιπλέον, αλλά και για ενσύρματα δίκτυα, η τρέχουσα διεύθυνση IP, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, εμφανίζεται ακριβώς στην κορυφή, ακολουθούμενη από εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ σε δοκιμή ταχύτητας Internet και υπηρεσία αναζήτησης IP.

Περίεργος πόσα δεδομένα αποστέλλει ή λαμβάνει ο υπολογιστής σας αυτήν τη στιγμή; Το gadget του Μετρητή Δικτύου σας δείχνει ότι σε μια ζωντανή, 1 δευτερόλεπτα ενημερωμένη (αυτό είναι προσαρμόσιμη) ροή δεξιά στο gadget.

Το Network Meter είναι ένα δωρεάν download που διατίθεται από το AddGadget. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εγκαταστήσετε ένα gadget των Windows αν χρειάζεστε βοήθεια.

Μου άρεσε πολύ ο μετρητής δικτύου. Υπάρχουν πολλά gadget διαχείρισης δικτύου διαθέσιμα για τα Windows 7 και τα Windows Vista, αλλά ο μετρητής δικτύου είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου.

Λήψη μετρητή δικτύου
[ addgadgets.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση βασίζεται στο Network Meter v9.6. Ενημερώστε μας αν χρειάζεται να ενημερώσω αυτήν την αναθεώρηση με βάση μια νέα έκδοση του μετρητή δικτύου.