Οι 8 καλύτεροι δρομολογητές 802.11n να αγοράσουν το 2018

Μείνετε συνδεδεμένοι με αυτούς τους κορυφαίους δρομολογητές

Καθώς το σπίτι σας γεμίζει με έξυπνες τηλεοράσεις, smartphones, tablet και άλλες συσκευές που απαιτούν συνεχή σύνδεση στο Internet, είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να έχετε έναν καλό δρομολογητή. Τα καλά νέα είναι ότι με ένα δρομολογητή 802.11n, υπάρχουν επιλογές εκεί έξω για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Είτε είστε gamer, streamer ή surfer στο Web, έχουμε περιορίσει τα καλύτερα διαθέσιμα σήμερα μοντέλα.

Με εξαιρετική κάλυψη, εξαιρετικές ταχύτητες δεδομένων και ισχυρή ασύρματη σύνδεση, το Asus RT-N66U είναι η επιλογή μας για τον καλύτερο δρομολογητή 802.11n. Η ισχυρή κάλυψη και η ασύρματη σύνδεση υποστηρίζονται από τις τρεις αποσπώμενες κεραίες 3dBi και 5dBi, καλύπτοντας τόσο τις ζώνες 2,4Ghz όσο και τις 5Ghz. Ως πραγματικός δρομολογητής διπλής ζώνης N900, και οι ζώνες 2,4 και 5Ghz μπορούν να υποστηρίξουν χωριστά ταχύτητες μέχρι 450Mbps.

Χάρη στο εργαλείο γρήγορης εγκατάστασης της Asus, είστε σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα λεπτά και μερικές γρήγορες ρυθμίσεις σας συνδέουν απευθείας με τον ISP σας. Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο και σας δείχνει την τρέχουσα κατάσταση σύνδεσης μέσω των μπλε λυχνιών LED στο μπροστινό μέρος.

Εάν η ταχύτητα που ακολουθείτε, κοιτάξτε τον ασύρματο δρομολογητή διπλής ζώνης Wi-Fi Linksys EA4500 N900 για εξαιρετικά αποτελέσματα στον χώρο δρομολογητή 802.11n. Το Touting 450Mbps (συν μια πρόσθετη ταχύτητα 450Mbps στις ζώνες των 2.4GHz και 5GHz), το EA4500 είναι προετοιμασμένο για παιχνίδια ή κοινή χρήση αρχείων. Η συμπερίληψη του ασύρματου ασύρματου δικτύου 3x3 υποστηρίζει το υψηλό εύρος ζώνης που απαιτείται για έντονες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες συνεχούς ροής βίντεο με συνεχή αναπαραγωγή.

Το πίσω μέρος του δρομολογητή υποστηρίζει τέσσερις θύρες Gigabit καθώς και μία θύρα USB για γρήγορες συνδέσεις με σκληρό καλώδιο ενώ η προσθήκη του λογισμικού Smart Wi-Fi σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να προσαρμόζετε εύκολα τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας μέσω του Smart Wi-Fi app που είναι διαθέσιμη τόσο στο Android όσο και στο iOS. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στον χρήστη να δίνει προτεραιότητα σε διαφορετικές συσκευές στο δίκτυο που απαιτούν μεγαλύτερες ταχύτητες, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός δικτύου επισκεπτών, δημιουργώντας έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης περιορισμένης διάρκειας για πρόσθετη ασφάλεια.

Με κομψή σχεδίαση και σταθερή απόδοση, ο δρομολογητής διπλής ζώνης Wi-Fi TP-Link N600 WDR3500 WDR3500 λειτουργεί τόσο από τις ζώνες 2,4Ghz όσο και από 5Ghz, προσφέροντας ταχύτητες 300Mbps και στις δύο ζώνες για συνολική ταχύτητα δικτύου 600Mbps. Η επίτευξη αυτών των ταχυτήτων επιτυγχάνεται μέσω δύο αποσπώμενων κεραιών που παρέχουν σημαντική ώθηση στο σήμα. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν την πρόσβαση στο δίκτυο επισκεπτών, τις θύρες USB και τη δυνατότητα διαχείρισης μεμονωμένων συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή μέσω στοιχείων ελέγχου εύρους ζώνης που βασίζονται σε IP. Η TP-Link περιλαμβάνει επίσης ζωντανούς γονικούς ελέγχους, οι οποίοι επιτρέπουν στους γονείς να περιορίζουν ή να περιορίζουν τις περιοχές του Διαδικτύου σε παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους.

Ο δρομολογητής Wi-Fi TP-Link N450 TL-WR940N είναι μια ξεχωριστή επιλογή για streamers βίντεο που αναζητούν μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση. Το WR940N είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν καθήκοντα με μεγάλο εύρος ζώνης (διαβάστε: συχνά βλέπετε τα πιο πρόσφατα Netflix και Amazon Prime shows). Με ταχύτητες που είναι 15 φορές πιο γρήγορες και προσφέρουν πενταπλάσια απόσταση από τους δρομολογητές 802.11g, το WR940N προσφέρει μια σύνδεση MIMO 3x3 για να διατηρήσει μια εμπειρία streaming χωρίς καθυστέρηση.

Ενώ το χρηστικό σχέδιο δεν ξεχωρίζει σε ένα πλήθος, οι τρεις κεραίες υλικού 5dBi συμβάλλουν στην αύξηση της εμβέλειας και της σταθερότητας της σύνδεσης σε ένα σπίτι ή γραφείο. Με τόσο μεγάλη έμφαση στην ροή βίντεο, το WR940N προσθέτει τη δυνατότητα στους γονείς να ορίσουν όρια για το πώς και πότε οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο, καθώς και ποιες τοποθεσίες μπορούν να επισκεφθούν.

Το Netgear N600 WNDR3400, που διαθέτει σύνδεση Wi-Fi διπλής ζώνης, δεν θα σπάσει την τράπεζα και προσφέρει 300Mbps, καθώς και επιπλέον 300Mbps για συνολική ταχύτητα παραγωγής 600Mbps σε ζώνες 2,4 και 5GHz. Πέρα από την πρωτογενή ταχύτητα, το κορυφαίο χαρακτηριστικό του WNDR3400 είναι το σύστημα κεραίας που μειώνει τις παρεμβολές μέσα σε ένα σπίτι, επιτρέποντας ένα ισχυρότερο σήμα δικτύου συνολικά. Πρόσθετες δυνατότητες δικτύωσης περιλαμβάνουν μια ζώνη επισκεπτών, αποθήκευση δικτύου, εξωτερική υποστήριξη USB για σκληρό δίσκο και μετρητή επισκεψιμότητας. Σας λείπει μια σύνδεση Gigabit Ethernet, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένα σπάσιμο της συμφωνίας.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τους gamers, ο δρομολογητής N600 της Belkin Dual-Band N + έχει ασύρματη ταχύτητα μέχρι 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz και επιπλέον 300Mbps στη ζώνη των 5GHz. Με τη χρήση της τεχνολογίας πολλαπλών ακτίνων, το N600 συνεχίζει να λειτουργεί είτε υποστηρίζει μία συσκευή είτε πέντε ξεχωριστές συσκευές. Αυτή η τεχνολογία είναι καλή για τους παίκτες που δεν θέλουν να ανοίξουν μια σύνδεση δικτύου, καθώς η πολλαπλή δέσμη επιτρέπει οποιεσδήποτε πρόσθετες συνδέσεις για να διατηρηθούν οι ταχύτητες διέλευσης χωρίς να υπάρξει καθυστέρηση.

Επιπλέον, το Belkin λειτουργεί εύκολα με το ενσωματωμένο διακομιστή πολυμέσων από το myTwonky, το οποίο επιτρέπει απλή κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο σε όλο το δίκτυο σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή. Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις των παιχνιδιών, οι εσωτερικές δοκιμές της Belkin ανακάλυψαν ότι το N600 μπορεί να προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερες ταχύτητες Wi-Fi έως και 60 μέτρα μακριά όταν έχουν τα ίδια μεγέθη.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερους δρομολογητές τυχερών παιχνιδιών .

Όταν πρόκειται για μια μεγάλη αξία για έναν δρομολογητή N, ο δρομολογητής Netgear WNDR4500 N900 Gigabit Wi-Fi είναι η καλύτερη επιλογή γύρω. Υποστηρίζοντας ταυτόχρονες τεχνολογίες δικτύων, το WNDR4500 διαθέτει ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz. Κάθε μπάντα μπορεί να χειριστεί μέχρι και 450Mbps για συνολική δυναμικότητα 900Mbps. Ενώ ο σχεδιασμός του απαιτεί κατακόρυφη τοποθέτηση, η εγκατάσταση είναι ένα snap από τη στιγμή που ο δρομολογητής έρχεται προκαθορισμένα ακριβώς έξω από το κιβώτιο και υπάρχει μια εφαρμογή για να βοηθήσει να μετακινήσετε τα πράγματα μαζί. Η συμπερίληψη δύο θύρες USB στο πίσω μέρος του δρομολογητή διπλά ως ξενιστές για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και εκτυπωτές. Έχει μια σειρά από σχεδόν 150 πόδια.

Ο δρομολογητής Wi-Fi Netgear N300 προσφέρει έως 300Mbps συνολικής απόδοσης και διαθέτει διπλές κεραίες 5dBi. Χάρη στην εφαρμογή Genie του Netgear, η εγκατάσταση είναι μια γρήγορη λύση τόσο για τους χρήστες Android όσο και για τους χρήστες iOS (μπορείτε να αποκτήσετε σύνδεση εντός λίγων λεπτών από τη λήψη του δρομολογητή του κουτιού). Η εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi για εξοικονόμηση ενέργειας. Έρχεται επίσης με πρόσβαση στο δίκτυο επισκεπτών για χρήστες που χρειάζονται ξεχωριστή πρόσβαση στο Wi-Fi κατά την επίσκεψή τους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .