Τα 8 καλύτερα δώρα που θα αγοράσετε για χρήστες Chromebook το 2018

Πάρτε την εμπειρία του Chromebook στο επόμενο επίπεδο

Καθώς τα Chromebook συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα μέσα και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας, το σπίτι και το γραφείο, υπάρχει μια ανοικτή αγορά για την προσθήκη λειτουργιών σε αυτά τα μηχανήματα χαμηλού κόστους. Τα περιφερειακά, όπως ένα εξωτερικό ποντίκι για καλύτερη πλοήγηση ή μια κάρτα μνήμης για αυξημένη αποθήκευση, βοηθούν το Chromebook να αυξήσει τη ζωή και το σκοπό του. Βοηθήστε τον φίλο σας ή το μέλος της οικογένειάς σας να αποκομίσει τα μέγιστα από το Chromebook με τη λίστα των καλύτερων δώρων μας.

Το Logitech M325c, που διατίθεται σε μια σειρά από επιλογές χρωμάτων, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς του Chromebook που αναζητούν ένα ασύρματο ποντίκι για το γραφείο ή εν κινήσει. Με βάρος μόνο 3,28 ουγκιές, το M325c τοποθετείται εύκολα σε θήκη για σακίδια ή φορητό υπολογιστή και προσφέρει περίπου 12 σταθερούς μήνες ζωής μπαταρίας (όταν χρησιμοποιείται μερικές ώρες την ημέρα). Το ποντίκι είναι αμφίπλευρο και για τα δεξιό και τα αριστερόχειρα άτομα και τα κουμπιά δεξί και αριστερό κλικ έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στενά στο σχήμα των δαχτύλων σας. Ο τροχός κύλισης προσθέτει τη δυνατότητα κλίσης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να μοιράζονται τα βέλη πλοήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης τόσο πίσω όσο και προς τα εμπρός, αντίστοιχα.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο ασύρματων ποντικιών μας .

Ακόμα κι αν τα Chromebook είναι λιγότερο ακριβά από τους περισσότερους υπολογιστές με Windows και Mac, είναι σημαντικό να τη διατηρείτε προστατευμένη. Η τσάντα για φορητούς υπολογιστές Evecase προσθέτει άφθονη προστασία χωρίς να αισθάνεται υπερμεγέθη ή ογκώδης. Κατασκευασμένο από συνθετικό νάιλον υλικό, το Evecase είναι περισσότερο από έτοιμο για χειρισμό ελαφρών χτυπήματος, μώλωπες και ελαφριά βροχή, χάρη στο ανθεκτικό στο νερό ύφασμα. Ενώ το σχέδιο μπορεί να είναι προστατευτικό, είναι επίσης ιδανικό για κάθε είδους χρήση, όπως εργασία, σχολείο, ταξίδι ή γρήγορο ταξίδι στο καφενείο. Ένα διαμέρισμα για φορητούς φυσαλίδες αφρού με επένδυση με αδιάβροχο νεοπρένιο είναι κατασκευασμένο για μηχανές Chromebook 11,6 - 12,9 ιντσών, τα οποία περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της γραμμής του Chromebook. Επιπλέον, μια μπροστινή και πίσω θήκη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε άλλα αξεσουάρ, όπως ποντίκι, καλώδιο φόρτισης ή άλλα μικρά κουμπαράκια.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο για τα σακίδια laptop .

Γενικά, όσο μικρότερος είναι ο υπολογιστής, τόσο μικρότερος είναι ο αριθμός των θυρών. Και τα πρόσφατα Chromebook δεν αποτελούν εξαίρεση. Ενώ οι κατασκευαστές υπολογιστών συνεχίζουν να κινούνται σε έναν κόσμο USB-C, το USB 3.0 εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη θύρα, οπότε ένας εύχρηστος προσαρμογέας USB-C σε USB 3.0 θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα εξωτερικά περιφερειακά σας Chromebook όπως ένα ποντίκι ή άλλα αξεσουάρ τρίτου μέρους. Η τρισδιάστατη θύρα USB-C σε USB 3.0 της Anker προσφέρει τρεις συμβατές θύρες για πρόσβαση σε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 5Gbps. Ο Anker προσθέτει επίσης ένα ενσύρματο σημείο πρόσβασης με μια θύρα Ethernet που μπορεί να χειριστεί ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 1 Gbps. Σε δύο ουγκιές και σε .8 ίντσες λεπτό, το Anker Hub είναι γεμάτο εύκολα σε μια τσέπη, θήκη μεταφοράς ή σακίδιο, όπου είναι έτοιμο για χρήση με μια προειδοποίηση.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διατηρηθεί το επίπεδο οικονομικής δυνατότητας του Chromebook είναι να κρατήσει τη μνήμη κάτω. Ενώ οι κάρτες μνήμης παρέχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τη μνήμη, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος μπορεί συχνά να παρέχει δέκα φορές το επίπεδο αποθηκευτικού χώρου. Ο φορητός σκληρός δίσκος Canvio Basics 2TB της Toshiba είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο με δυνατότητα USB 3.0, το οποίο παρέχει ένα σημαντικό επιπλέον αποθηκευτικό χώρο με ελάχιστη δαπάνη. Χωρίς εγκατάσταση λογισμικού και λειτουργία plug-and-play, το Canvio επιτρέπει στους χρήστες του Chromebook να αποθηκεύουν γρήγορα, εύκολα και εύκολα αρχεία, βίντεο, μουσική και πιο άμεσα στη μονάδα δίσκου. Ζυγίζοντας 8,2 ουγκιές και με μέτρηση μόνο 4,7 x 3,1 x 0,08 ίντσες, το Canvio είναι αρκετά εύκολο να κολλήσει σε μια θήκη μεταφοράς και να πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 5Gbs, η μετακίνηση μεγάλων αρχείων αποτελεί ένα γρήγορο εργαλείο για την αποφυγή κάποιων ανησυχιών σχετικά με την περιορισμένη αποθήκευση σε ένα Chromebook.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο του εξωτερικού σκληρού δίσκου .

Ενώ τα Chromebook έρχονται συχνά με την υπόσχεση για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive, μερικές φορές θέλετε κάτι που ζει εκεί στον υπολογιστή σας. Εισαγάγετε την κάρτα μνήμης SanDisk Extreme 64GB microSDXC που συχνά διπλασιάζει ή τριπλασιάζει την ποσότητα της εσωτερικής μνήμης που συνοδεύει ένα Chromebook. Με ταχύτητες μεταφοράς έως και 100Mbps, είναι εύκολο να μεταφέρετε αρχεία και έγγραφα γύρω, συμπεριλαμβανομένων των 24 ωρών 4K UHD ή Full HD (δηλαδή 1.280 λεπτά) βίντεο ή περίπου 4.800 φωτογραφίες προτού ξεμείνετε από το δωμάτιο. Η κάρτα είναι εξαιρετικά φορητή και χωράει στην υποδοχή microSD. Είναι επίσης αδιάβροχο, ανθεκτικό στη θερμοκρασία, αδιάβροχο και ανθεκτικό στις ακτίνες Χ. Το SanDisk Extreme έρχεται επίσης με μια κάρτα SD πλήρους μεγέθους για χρήση σε παλαιότερα Chromebook που εξακολουθούν να απαιτούν την επιλογή κάρτας μνήμης πλήρους μεγέθους.

Το Scepter E E248W είναι όμορφα σχεδιασμένο με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο και είναι έτοιμο να συνδεθεί με οποιοδήποτε συμβατό Chromebook μέσω HDMI για έναν πλήρη καθρέφτη της εμπειρίας σας στο Chromebook. Το Sceptre είναι έτοιμο για τοίχο έτοιμο έξω από το κιβώτιο αν προτιμάτε να παραλείψετε την επιφάνεια εργασίας και να πάτε δεξιά για να το κρεμάσετε πάνω από το γραφείο σας για ευκολότερη προβολή. Πέρα από την τοποθέτηση, το Sceptre έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει την κόπωση των ματιών, χάρη στην ιδιόκτητη μετατόπιση μπλε φωτός του Scepter που μειώνει την ένταση και τον ερεθισμό, ώστε να μπορείτε να σερφάρετε, να παίζετε και να εργάζεστε περισσότερο κάθε μέρα. Διατίθεται ως οθόνη 24 ιντσών, η οθόνη 1920 x 1080 pixel προσφέρει αναλογία 16: 9 και ζυγίζει μόλις 5 λίβρες. Ένας χρόνος απόκρισης πέντε χιλιοστών του δευτερολέπτου καθιστά ακόμη πιο ευχάριστη την παρακολούθηση κλιπ ή ταινιών δράσης του YouTube.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο του υπολογιστή μας.

Κάποτε, τα νεότερα Chromebook ήλθαν με μόνο 2GB μνήμης RAM για να μειώσουν το συνολικό κόστος. Ενώ οι μέρες μας είναι περισσότερο πίσω μας, υπάρχουν ακόμα πολλά μοντέλα Chromebook που επιτρέπουν αναβαθμίσεις με βάση το χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης περισσότερης μνήμης RAM για επιπλέον απόδοση. Εάν έχετε επιλέξει ένα μοντέλο που διαθέτει μονάδα μνήμης προσβάσιμη από τους χρήστες, προειδοποιήστε ότι υπάρχει κίνδυνος να ακυρώσετε την εγγύησή σας, ωστόσο η υπομονάδα μνήμης DDR3 Patriot Signature 4GB έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση του Chromebook. Σχεδιασμένο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, είναι συνήθως τόσο απλό όσο η ανάκτηση της υπάρχουσας μνήμης RAM και η προσθήκη της νέας μονάδας ή η προσθήκη της μονάδας σε μια κενή υποδοχή RAM. Ανεξάρτητα από το ποια διαδρομή ακολουθείτε, το Patriot θα σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερες καλύτερες επιδόσεις συνολικά, ειδικά όταν πρόκειται για το μέγεθος των καρτελών του προγράμματος περιήγησης Chrome που μπορείτε να έχετε ανοιχτό σε μια μόνο στιγμή χωρίς να επηρεάσετε συνολικά τις επιδόσεις του Chromebook.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Chromebook θεωρούνται καλά για τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε λίγο επιπλέον χυμό. Εισαγάγετε την τροφοδοτική θύρα Ravpower USB-C με χωρητικότητα 26.800mAh, ικανή να αναπνέει νέα ζωή στο Chromebook σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Έχοντας βαθμολογηθεί για πάνω από 500 πλήρεις χρεώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίσει ένα iPhone 6s πάνω από 10 φορές πριν απαιτήσει επαναφόρτιση και αυτό γίνεται μέσω της τεχνολογίας iSmart 2.0 που ανιχνεύει το καλύτερο ρεύμα φόρτισης για να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα φόρτισης. Το Ravpower μπορεί να φορτιστεί από άδειο σε πλήρες σε λιγότερο από πέντε ώρες και έχει και θύρες φόρτισης 2Α και 1Α. Η θύρα USB-C είναι όπου οι χρήστες του Chromebook θα βρουν πραγματική χαρά με απόδοση 30 watts. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ικανό να χειρίζεται μια κενή μπαταρία του Chromebook χωρίς να ξεπερνάει το ρυθμό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο φορητό άρθρο μπαταρίας φορητού υπολογιστή μας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .