Οι 7 καλύτερες φορητές συσκευές αναπαραγωγής CD που αγοράζουν το 2018

Η αξία αυτών των συσκευών είναι περισσότερο από συναισθηματική

Δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ ένας ενοχλητικός χρόνος να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και, ενώ οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 έχουν ξεπεράσει τη δημοτικότητα του φορητού CD player, υπάρχει κάτι καλό για να ακούτε ένα CD. Είτε πρόκειται για κάτι απτό στα χέρια σας είτε για την αναμφισβήτητα καλύτερη ποιότητα ήχου, το φορητό CD player ήταν και θα συνεχίσει να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ακούτε όλες τις αγαπημένες σας μουσικές.

Έτσι αν ψάχνετε για την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο CD player σας ή για ένα φορητό CD player με την καλύτερη προστασία skip, η λίστα με τα καλύτερα φορητά CD players που μπορείτε να αγοράσετε τώρα σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Έτοιμοι για αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW, το φορητό CD player Insignia NS-P4112 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπαραγάγετε ολόκληρο τον κατάλογο CD από την αρχή μέχρι το τέλος. Με 60 δευτερόλεπτα προστασίας από παραλείψεις για να εξασφαλιστεί η συνεχής αναπαραγωγή ήχου, το NS-P4112 λειτουργεί για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κενό στην αναπαραγωγή μουσικής εξαιτίας μερικών χτυπήματος. Τα ενσωματωμένα ακουστικά πίσω από το κεφάλι είναι σπάνια αυτές τις μέρες, καθώς οι περισσότερες φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής περιλαμβάνουν τυπικά ακουστικά που δεν παρέχουν τόσο σταθερή ηχητική εμπειρία ούτε το ίδιο επίπεδο άνεσης με τα ακουστικά Insignia. Είναι ένα win-win για τους αγοραστές NS-P4112. Με τη βοήθεια δύο μπαταριών AA, το Insignia μπορεί να παρέχει περίπου δύο ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή περίπου το χρόνο που χρειάζεται για να περάσει από δύο δίσκους πλήρους μήκους. Περιλαμβάνει επίσης εξωτερικό τροφοδοτικό για ατελείωτη ακρόαση ήχου.

Αν είστε μετά από έναν καλό συνδυασμό ήχου, σχεδίασης και συνολικής ποιότητας, το MonoDeal HOTT CD611 είναι μια καλή επιλογή. Σχεδιασμένο για αναπαραγωγή CD, καθώς και CD-R και CD-RW, και το HOTT CD611 προσθέτει επίσης αναπαραγωγή δίσκων MP3 και μορφοποίηση WMA. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ακουστικά συνδέονται απευθείας στην υποδοχή ακουστικών ενώ το ίδιο το CD611 τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AA ή από εξωτερικό τροφοδοτικό. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής αναπαραγωγής υπάρχει η κύρια επιλογή κουμπιών και οθ νης LCD που περιλαμβάνει επιλογή εμπρός και πίσω, αναπαραγωγή και παύση, καθώς και κουμπί λειτουργίας για ενεργοποίηση ενός από τα πέντε ηχητικά εφέ ή τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες αναπαραγωγής. Επιπλέον, το CD611 προσθέτει την ηλεκτρονική παράκαμψη και την προστασία από τις κρούσεις για να διατηρήσετε την αναπαραγωγή της μουσικής ακόμα κι αν περπατάτε ή οδηγείτε σε ένα χτύπημα.

Σχεδιασμένο με παρατεταμένη χρήση, το φορητό CD player της HamiltonBuhl HACX-114 είναι μια οικονομική επιλογή για να ακούτε τα CD ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Διαθέτοντας προστασία παράκαμψης 60 δευτερολέπτων και έλεγχο ψηφιακής έντασης ήχου, το HACX-114 μπορεί να αναπαράγει δίσκους CD και CD-R για πλήρη ηχητική εμπειρία. Η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm επιτρέπει τη χρήση των παρεχόμενων ακουστικών ή οι αγοραστές μπορούν να προσφέρουν τις δικές τους για βελτιωμένο ήχο. Η μικρή οθόνη LCD παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρέχοντα αριθμό κομματιού, καθιστώντας εύκολη την παραβίαση και την εύρεση ενός αγαπημένου τραγουδιού, χάρη στη διαθέσιμη αναπαραγωγή και παύση, τη διακοπή και την απενεργοποίηση, καθώς και τα πλήκτρα παράκαμψης. Powered από δύο μπαταρίες AA, το HACX-114 προσφέρει δύο ώρες ακρόασης των CD σε επανάληψη ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την τροφοδοσία που συμπεριλαμβάνεται για μεγαλύτερη διάρκεια αναπαραγωγής.

Για ένα εξαιρετικό μείγμα προστασίας από παράκαμψη και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Sony D-E350 PSYC CD Walkman είναι μια ξεχωριστή επιλογή. Powered από δύο μπαταρίες AA, η Sony έχει αρκετή διάρκεια ζωής για 32 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ήχου ενώ προσθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό για συνεχή ακρόαση. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Sony είναι η συμπερίληψη της τεχνολογίας EXPMAX της εταιρείας η οποία προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης χωρίς προσθήκη ενώ προσθέτει ένα σύστημα που προστατεύει από κρούσεις που κρατάει μέχρι και 40 δευτερόλεπτα από την επερχόμενη μουσική για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διακοπή της αναπαραγωγής μουσικής. Το Mega Bass της Sony προσθέτει ένα αυξανόμενο επίπεδο αναπαραγωγής μουσικής επιτρέποντας μια βαθύτερη εμπειρία μπάσων να έρθει μέσα από τα ακουστικά που περιλαμβάνονται, ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα αυτόματο σύστημα περιορισμού του όγκου για να αποφευχθεί τυχόν βλάβη στην ακοή.

Το Peroom HOTT θα λύσει όλα τα ενοχλητικά θέματα παράκαμψης και αναπαραγωγής που μπορεί να έχετε με τα CD σας χάρη στη λειτουργία παράλειψης 45 δευτερολέπτων. Λαμβάνοντας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, το Peroom HOTT προσθέτει επιπλέον 120 δευτερόλεπτα αντιπυρικής προστασίας για MP3 CDs, εξαλείφοντας τις ανησυχίες ότι θα ανησυχήσετε ποτέ για τη διακοπή της μουσικής ξανά. Η στρογγυλοποίηση του υπόλοιπου συνόλου χαρακτηριστικών είναι προστασία από την εκκένωση για προστασία από προσκρούσεις, πέντε ηχητικά εφέ, τέσσερις λειτουργίες αναπαραγωγής και υποστήριξη για δίσκους CD-R και CD-RW, καθώς και μορφές ήχου MP3 και WMA. Το Peroom HOTT περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για σύνδεση AUX μέσω μιας εισόδου 3,5mm για σύνδεση με ηχεία και μετακίνηση πέρα ​​από τα παρεχόμενα ακουστικά.

Ενώ σχεδόν όλοι οι σημερινοί παίκτες compact δίσκων επικεντρώνονται αποκλειστικά στην αναπαραγωγή δίσκων CD-R, CD-RW ή ακόμα και δίσκων MP3, το Insignia NS-P5113 προσθέτει μια εντελώς νέα λειτουργία για τους αγοραστές. Με ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, οι ιδιοκτήτες του Insignia θα μπορούν να εισέλθουν σε 10 από τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς FM για επιπλέον ώρες ψυχαγωγίας πέρα ​​από τη λειτουργία του CD. Εκτός από το ραδιόφωνο FM, το NS-P5113 προσφέρει εξαιρετική προστασία παράκαμψης που επιτρέπει σχεδόν 240 δευτερόλεπτα αποθηκευμένης μουσικής ή έως 480 δευτερόλεπτα ήχου MP3 για να επιτρέψει μια εντελώς αδιάκοπη ακρόαση, ανεξάρτητα από τη μουσική σας προτίμηση. Δύο μπαταρίες AA παρέχουν ακρόαση μουσικής έως και δύο ώρες και περιλαμβάνεται ένας εξωτερικός προσαρμογέας τροφοδοσίας για εξαιρετικά μακρές συνεδρίες ακρόασης ραδιοφώνου CD ή ραδιοφώνου FM.

Το φορητό CD player της HONGYU είναι διαθέσιμο σε ένα έντονο λευκό χρώμα, το οποίο είναι δύσκολο να χάσετε, και προσφέρει ένα πλήρες τμήμα επιλογών και χαρακτηριστικών. Οι δύο επιλογές τροφοδοσίας επιτρέπουν την αναπαραγωγή ήχου μέσω δύο μπαταριών AA ή μέσω προσαρμογέα ρεύματος. Το HONGYU υπερέχει στο να επιτρέπεται στους χρήστες να προσθέτουν πολλαπλές μορφές CD με επιπλέον υποστήριξη για μορφοποίηση MP3 και WMA CD καθώς και δίσκους CD-R και CD-RW. Η οθόνη LED παρέχει στους χρήστες μια γρήγορη ματιά στην τρέχουσα επιλογή κομματιών, ενώ τα περιβάλλοντα κουμπιά επιτρέπουν αναπαραγωγή και παύση ή παράλειψη προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως η ηλεκτρονική προστασία skip, πέντε μοναδικά ηχητικά εφέ, τέσσερις λειτουργίες αναπαραγωγής και ένα ζεύγος προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας με λειτουργία περιορισμού έντασης για να αποφευχθεί η ξαφνική έκθεση σε μουσική μεγάλου όγκου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .