Συμβουλές για την αγορά παιχνιδιών Xbox για Φτηνές

Αγοράζοντας παιχνίδια για φθηνά

Τα παιχνίδια είναι ακριβά, και αν θέλετε να παίξετε κάθε καλό παιχνίδι εκεί έξω, θα έπρεπε να έχετε πολλά μετρητά στο χέρι. Αυτό συνέβαινε, ούτως ή άλλως. Αυτές τις μέρες, το διαδίκτυο, ο ανταγωνισμός στα καταστήματα B & M και μια συνωστισμένη αγορά διασφαλίζουν ότι αν κοιτάξετε αρκετά σκληρά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι που θέλετε για μια λογική τιμή. Δεν θα πάρετε πολλά παιχνίδια ακριβώς την ημέρα εκτόξευσης και δεν θα είναι πάντα ολοκαίνουργια συρρικνωμένα αντίγραφα, αλλά μπορείτε να χτίσετε τη συλλογή σας πολύ γρήγορα για πολύ λίγα χρήματα αν βάζετε κάποια προσπάθεια σε αυτό.

ΦτηνέςAssGamer

Η πρώτη σας στάση όταν ψάχνετε για φτηνά παιχνίδια θα πρέπει να είναι CheapAssGamer.com. Ο ιστότοπος ενημερώνεται συνεχώς με νέες προσφορές από διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης και η CAG είναι συνήθως η πρώτη θέση για να τις βρείτε, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε αρκετά καλές πιθανότητες να μπείτε σε μια συμφωνία προτού να φύγουν όλοι.

Μπορείτε επίσης να βρείτε δωρεάν συνδρομές περιοδικών, νέους κωδικούς κουπονιών για ηλεκτρονικούς εμπόρους λιανικής πώλησης και μια λίστα με εβδομαδιαίες προσφορές για καταστήματα τούβλου και κονιάματος (B & M, δηλαδή πραγματικό κόσμο). Πολλές προσφορές δημοσιεύονται για πρώτη φορά στα φόρουμ και η κοινότητα είναι αρκετά καλή, οπότε αξίζει να εγγραφείτε. Το CAG διαθέτει επίσης ένα εργαλείο παρακολούθησης που ενημερώνεται καθημερινά, το οποίο περιέχει μια λίστα με όλες τις αλλαγές τιμών για ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το EB / GameStop και το Amazon.com. Βασικά, εάν θέλετε φθηνά παιχνίδια, θα πρέπει να κάνετε την ανάγνωση καθημερινά CAG.

Μεταχειρισμένα Παιχνίδια από EB / Gamestop

Πίσω στις ημέρες πριν από τη συγχώνευση των EB και GameStop, η εύρεση μεγάλων προσφορών για τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια ήταν κοινή. Το EB είχε ενημερώσεις το πρωί όπου ενημερώθηκε ο κατάλογός τους και εάν ήθελες να βρεις σπάνια ή ασυνήθιστα παιχνίδια, ξυπνάς νωρίς είναι ο τρόπος να φύγεις. Η ΕΒ εγγυάται επίσης ότι τα παιχνίδια θα είναι πλήρη και σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς, μετά τη συγχώνευση, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Η ενημέρωση το πρωί έχει φύγει. Και τα παιχνίδια δεν είναι πλέον εγγυημένα ολοκληρωμένα. Υπάρχουν ακόμα κάποιες συμφωνίες που μπορείτε να βρείτε στο GameStop / EB και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κωδικούς κουπονιών όπως το "cag16" για να εξοικονομήσετε χρήματα σε οποιαδήποτε αγορά παιχνιδιού που χρησιμοποιείτε.Μπορείτε να ζυγίζετε ότι οι αποταμιεύσεις δεν λαμβάνουν υπόθεση ή εγχειρίδιο, οπότε σκεφτείτε ότι προτού παραγγείλετε online.

Στα καταστήματα, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των παιχνιδιών πριν τα αγοράσετε, έτσι είναι πολύ ασφαλέστερο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια κάρτα Edge που σας δίνει το 10% των χρησιμοποιημένων παιχνιδιών συν μια ετήσια συνδρομή στο Game Informer. Το GI έρχεται επίσης συνήθως με κουπόνια για χρήση στο κατάστημα, το οποίο είναι ωραίο. Συνιστώ επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του GameStop επειδή έχουν ειδικές προσφορές για το Σαββατοκύριακο που διαφημίζονται μόνο στο ενημερωτικό δελτίο.

Ενεχυροδανειστήρια

Τα καταστήματα ενεχυροδανειριών παίρνουν το είδος μιας κακής ραπα, αλλά μπορείτε να βρείτε μερικούς πραγματικούς θησαυρούς σε αυτά, αν εργάζεστε αρκετά σκληρά σε αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιος πρόκειται να πετάξει μια παρτίδα παιχνιδιών μακριά για να κάνει ένα γρήγορο buck, και τα περισσότερα καταστήματα πιόνι δεν έχουν καμία πραγματική ιδέα πώς να τιμολογήσει τα παιχνίδια έτσι μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια για αρκετά φθηνά. Το κλειδί στα καταστήματα πιόνι είναι επιμονή. Ίσως να μην βρείτε κάτι για πρώτη φορά, αλλά να επιστρέψετε σε μερικές εβδομάδες και να το ελέγξετε ξανά. Τα φτηνά παιχνίδια αξίζουν τον κόπο, έτσι δεν είναι;

Τοπικά καταστήματα παιχνιδιών

Ίσως η καλύτερη πηγή για φτηνά παιχνίδια είναι καταστήματα που ανήκουν σε τοπικό επίπεδο. Τα περισσότερα τοπικά καταστήματα θα σας δώσουν μια καλύτερη εμπορική αξία από ό, τι θα προσφέρει το GameStop, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι, να το κτυπήσετε, να το εμπορίσετε για ένα καινούργιο και ο κύκλος απλώς επαναλαμβάνεται. Οι τιμές σε αυτά τα τοπικά καταστήματα είναι πάντα καλές και πολύ ευνοϊκές σε σύγκριση με τις GS και EB, οπότε είναι εύκολο να κερδίσετε υπέροχα παιχνίδια για φθηνά ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε για συναλλαγές.

GameFly

Μπορείτε να νοικιάσετε παιχνίδια μέσω του GameFly, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε παιχνίδια από αυτά. Οι τιμές τους είναι πολύ, πολύ καλές σε σύγκριση με το GameStop. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε νέες κυκλοφορίες (ενοικιάστε τους και μετά επιλέξτε το "Keep It") για πολύ φθηνότερο από το κανονικό. Για παράδειγμα, μια νέα, $ 60 έκδοση μπορεί να αγοραστεί για περίπου $ 42 από το Gamefly.

Amazon Marketplace

Μπορείτε επίσης, φυσικά, να αγοράσετε τα παλαιότερα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται από τρίτους πωλητές ή ακόμη και από την ίδια την Amazon μέσω του Amazon Warehouse Deals πωλητή για φθηνά από το Amazon Marketplace. Τα αυθεντικά παιχνίδια Xbox κυκλοφορούν τακτικά κάτω από $ 1 αυτές τις μέρες, έτσι μπορείτε να πάρετε πολλά κλασικά για βρωμιά φτηνά. Τα παιχνίδια του Xbox 360 πέφτουν γρήγορα στην τιμή, αλλά θα είναι λίγο πριν τα παιχνίδια του Xbox One είναι πραγματικά φθηνά.

Καθαρισμός τούβλων και κονιαμάτων

Τα καταστήματα όπως το Best Buy, το Circuit City και το Toys R 'Us έχουν τακτικά πωλήσεις εκκαθάρισης για να ανανεώσουν το απόθεμά τους και να κάνουν χώρο για νέο προϊόν. Αυτές οι αποστάσεις μπορεί να είναι τρελές, με τις τιμές να μειώνονται σε λιγότερο από $ 10. Τώρα που το Xbox 360 έχει βγει για λίγο, περιμένετε να βλέπετε περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια σε αυτές τις αποστάσεις. Ακόμη και τα cruddy παιχνίδια αξίζουν $ 10 ή λιγότερο, αν και μόνο για επιτεύγματα. Το κλειδί για αυτές τις πωλήσεις εκκαθάρισης πρέπει να είναι γρήγορο. Αν περιμένετε λίγες ημέρες ή μια εβδομάδα, αφού μάθετε γι 'αυτό, μην περιμένετε να βρείτε κάτι καλό.

Dark Souls III Xbox Μια αναθεώρηση

Παίκτες, Platinum Hits, Greatest Hits

Η τέχνη του κουτιού μπορεί να είναι άσχημη, αλλά αυτά τα παιχνίδια που πωλούνται καλύτερα είναι συνήθως αρκετά υψηλά και για $ 20 ή λιγότερο (τώρα $ 30 ή λιγότερα για τα παιχνίδια επόμενου γένους), αξίζει να φτιάξετε το λιγότερο ελκυστικό art box. Αυτές οι γραμμές φτηνών παιχνιδιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τα παιχνίδια που χάσατε όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά. Δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε την τιμή.

Half.com / eBay

Το προσωπικό μου αγαπημένο μέρος για να βρω φτηνά παιχνίδια είναι το Half.com. Παίρνετε όλη την ευκολία του eBay χωρίς να χρειάζεται να κάνετε προσφορά ή να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τρομακτική υπηρεσία PayPal, επομένως είναι μια κατάσταση win-win για εσάς ως αγοραστή και πωλητές, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχούν πότε τους πληρώνετε. Μπορείτε να βρείτε μερικές πραγματικά τρελές καλές προσφορές για τα παιχνίδια μέσω Half και eBay, και είναι σχεδόν πάντα σε εξαιρετική κατάσταση.

Συμπέρασμα

Η σκληρή αλήθεια για αυτή τη λίστα είναι ότι πρέπει να αποδεχτείτε την αγορά των χρησιμοποιημένων παιχνιδιών. Τα νέα παιχνίδια μπορούν να μειώσουν την τιμή, μερικές φορές απροσδόκητα, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να εκμεταλλευτείτε τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια που προσφέρονται στο EB, το GameStop, τα τοπικά καταστήματα παιχνιδιών, τα καταστήματα ενοικίασης και το eBay. Μερικοί άνθρωποι δεν συμπαθούν τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα δεν έχετε άλλη επιλογή. Τα παιχνίδια είναι σε άριστη κατάσταση 95% του χρόνου, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εάν επωφεληθείτε από τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο, μπορείτε εύκολα να είστε ιδιοκτήτης ενός μεγάλου παιχνιδιού χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

Επίσης, διαβάστε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας σε άρθρα προϋπολογισμού:

Παιχνίδια με προϋπολογισμό # 2 - πώληση παιχνιδιών
Παιχνίδι με προϋπολογισμό # 3 - Συλλογή πρωτότυπων παιχνιδιών Xbox