Οι 7 καλύτερες οθόνες τυχερού παιχνιδιού προϋπολογισμού που αγοράζουν το 2018

Δεν χρειάζεται να περάσετε μια περιουσία σε μια εμπειρία εμβύθισης στο παιχνίδι

Το παιχνίδι τυχερών παιχνιδιών στο PC δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Ορισμένα από τα κλασσικά παιχνίδια εξακολουθούν να είναι ισχυρά και οι νέοι τίτλοι που συνδυάζουν εξαιρετικά γραφικά και συναρπαστική αφήγηση βιώνουν το Web κάθε εβδομάδα. Το καλύτερο από όλα, η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών σε πολλά δημοφιλή παιχνίδια σας επιτρέπει να παίζετε με τους φίλους και την οικογένειά σας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κονσόλα ή ανεμιστήρες PC.

Αλλά απολαμβάνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού είναι κάτι περισσότερο από τον τίτλο που παίζετε. Θα θελήσετε έναν ωραίο υπολογιστή που μπορεί να χειριστεί όλη τη δύναμη που χρειάζονται τα σημερινά παιχνίδια και μια οθόνη που μπορεί να προσφέρει τα γραφικά που χρειάζεστε για να βυθίσετε στον αγαπημένο σας αγώνα.

Μια οθόνη παρακολούθησης παιχνιδιών, ωστόσο, απαιτεί ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τυποποιημένα μόνιτορ δεν θα. Για παράδειγμα, εκτός από τις υψηλές αναλύσεις, οι οθόνες τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει επίσης να έρχονται με ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης, ώστε να μην χάσετε καμία ενέργεια. Και αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη σε ένα πλήρες σύστημα ηχείων για τα παιχνίδια σας, οι οθόνες που διαθέτουν ωραία ηχεία είναι πάντα μια ωραία αγορά.

Αλλά δεν χρειάζεται να ξοδεύετε σοβαρά ποσά μετρητών για να αποκτήσετε μια νέα οθόνη παιχνιδιών. Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών διαθέσιμες για $ 300 ή λιγότερο που έρχονται με υψηλές αναλύσεις, εξαιρετικά ηχητικά ηχεία και άλλα βασικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας τόσο ελκυστική όσο μπορεί να είναι.

Διαβάστε παρακάτω για τη συσσωμάτωσή μας των καλύτερων οθονών τυχερών παιχνιδιών προϋπολογισμού που θα αγοράσετε σήμερα.

Η οθόνη παιχνιδιών XFA240 της Acer διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας επιλογής high-end για μια προσιτή τιμή που θα μπορούσε να εκπλήξει ακόμα και τον πιο σοβαρό gamer.

Η οθόνη διαθέτει οθόνη 24 ιντσών που διαθέτει ανάλυση 1.920 x 1.080 pixel. Η οθόνη υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSync για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Χρησιμοποιώντας τη θύρα εμφάνισης, θα βρείτε χρόνο απόκρισης μόλις 1ms. Όλα αυτά μεταφράζονται σε μια εξαιρετική οπτική εμπειρία που θα σας κρατήσει στο παιχνίδι και να μην σας εκθέσει σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από την παρακολούθηση.

Για να φτάσετε εύκολα στα μάτια σας, η οθόνη του Acer έχει σχεδιασμό χωρίς τρεμόπαιγμα. Υπάρχει επίσης ένα φίλτρο με μπλε φως που θα μειώσει την καταπόνηση των ματιών τη νύχτα.

Από την πλευρά του ήχου, θα βρείτε δύο ηχεία 2W στην οθόνη του Acer. Και δεδομένου ότι μπορεί να παίζετε για αρκετό καιρό, η οθόνη του Acer έχει πολλές επιλογές ρύθμισης, όπως ύψος, άξονα, περιστροφή και κλίση, ώστε να είστε πάντα άνετοι ενώ παίρνετε άλλους παίκτες στους αγαπημένους σας τίτλους. Αν προτιμάτε να δείτε ένα παιχνίδι σε λειτουργία Πορτραίτο, η οθόνη μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες από τον τυπικό προσανατολισμό του στο τοπίο.

Το XFA240 της Acer έχει μία θύρα οθόνης, μία θύρα HDMI και μία θύρα DVI.

Οι παίκτες που αναζητούν μια οικονομικά προσιτή οθόνη που διαθέτει μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη για εκκίνηση θα πρέπει να πάρει το LG 24UM56P.

Η οθόνη της LG είναι μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη που συνοδεύει μια οθόνη 25 ιντσών με ανάλυση pixel 2.560 x 1.080. Επειδή είναι τόσο μεγάλη, η οθόνη έχει αναλογία διαστάσεων 21: 9 που θα τεντώσει το τυπικό περιεχόμενο σε αναλογία διαστάσεων 16: 9. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν αποφασίζετε να τεντώσετε περιεχόμενο σε όλη την ευρεία οθόνη, θα χάσετε κάποια από την άποψή σας στο επάνω και στο κάτω μέρος. Σε μερικά παιχνίδια, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, έχετε την επιλογή να παίζετε παιχνίδια στην οθόνη 16: 9 στην οθόνη και να βλέπετε γραμματοκιβώτια στα αριστερά και δεξιά.

Ίσως μια καλύτερη επιλογή για την οθόνη της LG είναι να την συνδυάσετε με ένα, δύο ή τρία άλλα και να διαιρέσετε την οθόνη σε μια γιγαντιαία οθόνη. Στην πραγματικότητα, η LG λέει ότι η οθόνη της μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και μια διαίρεση τεσσάρων οθονών.

Η ίδια η οθόνη είναι μια λυχνία LED και διαθέτει το Dynamic Action Sync της LG για ακριβή απεικόνιση της γρήγορης κίνησης χωρίς καθυστέρηση. Μια λειτουργία μαύρου σταθεροποιητή έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα παιχνίδια σας όμορφα και μαύρα.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε λίγα δολάρια για να το πάρετε, το LG 29-Inch UltraWide είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Η οθόνη διαθέτει οθόνη 29 ιντσών και ανάλυση 2,560 x 1,080. Με την τεχνολογία Screen Split 2.0, μπορείτε να συνδυάσετε τέσσερα από τα UltraWides μαζί για να δημιουργήσετε μια μεγάλη οθόνη που θα εμφανίζει όλο το περιεχόμενό σας.

Δεδομένου ότι η οθόνη είναι εξαιρετικά ευρείας ποικιλίας, θα βρείτε ένα λόγο διαστάσεων 21: 9 που, ανάλογα με το παιχνίδι, μπορεί να αποδειχθεί καλό ή κακό χαρακτηριστικό. Από την πλευρά παιχνιδιών, η οθόνη υποστηρίζει το AMD FreeSync για να μειώσει το χρόνο καθυστέρησης και να εξασφαλίσει την ομαλή απεικόνιση. Υπάρχει επίσης ένας μαύρος σταθεροποιητής και 99% sRGB έγχρωμη αναπαράσταση για να σας προσφέρει όμορφα γραφικά.

Η οθόνη, η οποία συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω HDMI, διαθέτει θύρα USB τύπου C για γρήγορη φόρτιση. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του, αλλά μπορείτε να το βάλετε για να αυξήσετε την άνεση σας.

Η Samsung εδώ και χρόνια έχει πουλήσει καμπύλες οθόνες. Και η C27F591 της εταιρείας είναι μια όμορφη εμφάνιση που χρησιμοποιεί την καμπύλη για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού.

Η οθόνη μετρά 27 ίντσες και χρησιμοποιεί την τεχνολογία AMD FreeSync για να μειώσει την λανθάνουσα κατάσταση και το τραύλισμα όταν παίζετε. Μια λειτουργία εξοικονόμησης ματιών είναι ενσωματωμένη που θα μειώσει το μπλε φως για την προβολή περιεχομένου τη νύχτα και μια λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα είναι εκεί για να κρατήσει τα μάτια σας δυνατά όλη την ημέρα. Η οθόνη, η οποία έχει ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, έρχεται επίσης με αναλογία αντίθεσης 3.000: 1 για ακριβή αναπαράσταση λευκού και μαύρου χρώματος.

Η οθόνη της Samsung έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία πέντε καναλιών που θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν το είδος της ποιότητας ήχου που θα περιμένατε από μια εμπειρία εμβύθισης στο παιχνίδι.

Παρόλο που τα τρισδιάστατα παιχνίδια δεν έχουν απογειωθεί στο βαθμό που πολλοί πίστευαν ότι μπορεί, το GN246HL της Acer έχει σχεδιαστεί για εκείνα τα παιχνίδια που στοχεύουν να σας κάνουν να νιώσετε σαν να μπαίνετε στην εικονική εμπειρία.

Η οθόνη διαθέτει οθόνη 24 ιντσών με ανάλυση 1,920 x 1,080 pixel. Ένας χρόνος απόκρισης 1ms θα σας βοηθήσει με τη γρήγορη αλλαγή της δράσης του παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει επίσης να αποδειχθεί ένα σημαντικό συστατικό για την αναπαραγωγή του 3D περιεχομένου. Καλύτερα, η οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και με αναλογία αντίθεσης 100 εκατομμυρίων: 1, η λευκή και μαύρη αναπαράσταση πρέπει να είναι εξαιρετική στην οθόνη.

Για την τρισδιάστατη λειτουργία, η Acer έχει ομαδοποιήσει το Nvidia 3D Lightboost. Το χαρακτηριστικό αυτό χρησιμοποιεί ό, τι ονομάζει η Acer τεχνολογία "προηγμένου ενεργού κλείστρου" και υπόσχεται να είναι περίπου διπλάσια φωτεινή από άλλες επιλογές 3D.

Ένα άλλο θέμα: η οθόνη πληροί τις απαιτήσεις του Energy Star και έχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 68%.

Η αλήθεια είναι ότι οι οθόνες για τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι πάντα οι καλύτερες συσκευές στην αγορά. Αλλά το Asus VG245H έρχεται με ένα ωραίο σχέδιο που θα φανεί ωραίο στο γραφείο σας.

Η οθόνη διαθέτει οθόνη οθόνης 24 ιντσών και ανάλυση 1,920 x 1.080 pixel για να σας δώσει τα full-HD γραφικά που επιθυμείτε. Η οθόνη έχει ένα χρόνο απόκρισης 1ms για να χειριστεί ταχεία κίνηση και υπάρχει ένα χαρακτηριστικό της τεχνολογίας Asus GameFast Input Technology που έχει ως στόχο να διατηρήσει τα γραφικά σας ομαλά. Και μόνο σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη σε περισσότερα από ένα μηχανήματα, υπάρχουν δύο θύρες HDMI στο πίσω μέρος, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε δύο υπολογιστές ή έναν υπολογιστή και μια κονσόλα.

Η οθόνη της Asus, η οποία έρχεται με λεπτή πρόσοψη, διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση που σας επιτρέπει να περιστρέφετε, να γέρνετε και να περιστρέφετε την οθόνη για μεγαλύτερη άνεση. Για να βελτιωθεί η οπτική εμπειρία και να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών, η Asus έχει συνδυάσει τα χαρακτηριστικά GameVisual και GamePlus που βελτιώνουν την ψυχαγωγία και τον έλεγχο χρωμάτων, καθώς και το Asus EyeCare για φίλτρα χωρίς τρεμόπαιγμα και μπλε φως.

Η BenQ κάνει μια ποικιλία οθονών τυχερών παιχνιδιών. Αλλά το Zowie RL2755 της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να παίξουν eSports.

Η οθόνη μετρά 27 ίντσες και έρχεται με ανάλυση pixel πλήρους HD 1,920 x 1,080. Έρχεται με χρόνο απόκρισης 1ms και έχει "εξαιρετικά χαμηλή τεχνολογία καθυστέρησης εισόδου" που επιτρέπει γρήγορη δράση χωρίς καθυστέρηση ή "φάντασμα" που μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε ορισμένους τίτλους. Η οθόνη διαθέτει ενισχυτή χρώματος και μαύρο ισοσταθμιστή για να προσφέρει ορατά γραφικά και τα χαρακτηριστικά του ZeroFlicker και του μπλε φωτός έχουν ως στόχο τη μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Είναι ενδιαφέρον ότι το BenQ Zowie έρχεται με προκαθορισμένες λειτουργίες ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού που παίζετε. Έτσι, εάν παίζετε ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, επιλέξτε αυτή τη λειτουργία. Εάν πρόκειται για ένα shooter πρώτου προσώπου ή για ένα αγωνιστικό παιχνίδι που ακολουθείτε, μπορείτε να έχετε και αυτές τις προκαθορισμένες λειτουργίες. Στη συνέχεια, η οθόνη θα προσαρμόσει τις ρυθμίσεις της για να εμφανίσει την καλύτερη εμπειρία βάσει του τι παίζετε.

Η οθόνη BenQ είναι συμβατή τόσο με υπολογιστές όσο και με κονσόλες. Έχει επίσης μια ανασυρόμενη βάση με γάντζο και ολίσθηση για την αποθήκευση του ελεγκτή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .