Οι 5 καλύτερες κοινές εφαρμογές ημερολογίου

Γρήγορα και εύκολα να δείτε ποια οικογένεια και φίλοι είναι μέχρι

Είτε θέλετε να διατηρήσετε όλη την οικογένειά σας σε ταχύτητα, προσπαθείτε να συντονίσετε με φίλους ή να παρακολουθήσετε τα σχέδια των συναδέλφων σας, μια εφαρμογή ημερολογίου που μπορείτε να μοιραστείτε με πολλούς ανθρώπους μπορεί να έρθει χρήσιμη. Δεν θα ήταν ωραίο να εξαλειφθεί η ανάγκη κλήσης ή κειμένου για να υπολογίσετε τα χρονοδιαγράμματα σας;

01 από 05

Οργανωτής οικογένειας Cozi: Καλύτερο για πολυάσχολες οικογένειες

Cozi

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τους επικεφαλής του νοικοκυριού, οι οποίοι τη χρησιμοποιούν για να καταγράφουν και να προβάλλουν το πρόγραμμα κάθε μέλους της οικογένειας σε ένα μέρος. Μπορείτε να δείτε τα χρονοδιαγράμματα μέχρι την εβδομάδα ή τον μήνα και τα σχέδια κάθε μέλους της οικογένειας έχουν διαφορετικό κωδικό χρώματος, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα ποιος κάνει τι.

Με το Cozi, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λεπτομέρειες προγραμματισμού σε εβδομαδιαία ή καθημερινή βάση, καθώς και να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις, ώστε κανείς να μην χάνει σημαντικά γεγονότα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τις λειτουργίες των αγορών και του καταλόγου εργασιών, τα οποία επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να συνεισφέρει, ώστε να μην παραβλέπεται τίποτα.

Εκτός από τη χρήση της εφαρμογής Cozi στο κινητό σας τηλέφωνο Android, iPhone ή Windows, μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας. Έτσι, σχεδόν οποιοσδήποτε με κάποιο gadget θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

02 του 05

Οικογενειακό τείχος: Καλύτερο για να διατηρείτε τις δραστηριότητες των συγγενών

Οικογένεια & Συνεργασία

Η εφαρμογή Οικογενειακό τοίχωμα προσφέρει την ίδια μεγάλη λειτουργικότητα με το Cozi, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής και ενημέρωσης ενός κοινόχρηστου ημερολογίου και δημιουργίας και ενημέρωσης λιστών εργασιών. Πέρα από αυτό, ωστόσο, προσφέρει μια ιδιωτική εμπειρία οικογενειακών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, με ένα ενσωματωμένο εργαλείο ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μοιράζεστε τις "καλύτερες στιγμές" σας με τα μέλη της οικογένειας και μπορείτε να σχολιάσετε αυτά τα θέματα. Με την έκδοση Premium της εφαρμογής, τα μέλη ενός κοινόχρηστου λογαριασμού Οικογενειακού Τείχους μπορούν επίσης να στέλνουν εισιτήρια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες σε όλους τους άλλους της ομάδας, γεγονός που θα μπορούσε να προσφέρει στους γονείς κάποια ειρήνη. Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό: Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ομάδες Family Wall, όπως μία για την οικογένειά σας, μία για στενούς φίλους και μία για εκτεταμένη οικογένεια.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

03 του 05

Το Ημερολόγιο Google: Καλύτερο για χρήστες του Gmail

Google

Η εφαρμογή ημερολογίου Google είναι απλοποιημένη και απλή. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε συμβάντα και ραντεβού και αν προσθέτετε μια τοποθεσία, θα παράσχει έναν χάρτη για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Επίσης, εισάγει αυτόματα συμβάντα από το λογαριασμό σας στο Gmail στο ημερολόγιο. Όσον αφορά τις λειτουργίες που σχετίζονται με την κοινή χρήση, μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ένα ημερολόγιο, μετά από το οποίο όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να το δουν και να το ενημερώσουν σε όλες τις συσκευές.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

04 του 05

Ημερολόγιο iCloud: Καλύτερο για χρήστες Mac και iOS

μήλο

Αυτή η επιλογή θα έχει νόημα μόνο αν έχετε ήδη επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο οικοσύστημα της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το ημερολόγιο και άλλες εφαρμογές της Apple στο τηλέφωνο και το φορητό υπολογιστή σας. Εάν το κάνετε, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ημερολόγια με άλλους - και οι παραλήπτες δεν χρειάζεται να είναι χρήστες iCloud για να προβάλλουν τα ημερολόγιά σας.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο ημερολόγιό σας από το λογαριασμό iCloud και θα αντικατοπτρίζονται σε όλες τις συσκευές που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή. Το ημερολόγιο iCloud σίγουρα δεν είναι η πιο στιβαρή επιλογή, αλλά θα μπορούσε να έχει νόημα εάν η οικογένειά σας χρησιμοποιεί ήδη υπηρεσίες της Apple και απλά χρειάζεται να συγχωνεύσει προγράμματα.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

05 του 05

Το ημερολόγιο του Outlook: Καλύτερο για τα γενικά κοινόχρηστα ημερολόγια, τα ημερολόγια που σχετίζονται με επιχειρήσεις

Microsoft

Για άλλη μια φορά, αυτή είναι μια επιλογή που δεν θα έχει νόημα για όλους. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Outlook για εργασία ή προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Εκτός από την ενσωμάτωση με το Outlook email και τη λίστα επαφών σας, αυτό το ημερολόγιο περιλαμβάνει την επιλογή προβολής ωραρίων ομάδας. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο ομάδας και να προσκαλέσετε όλους τους συμμετέχοντες. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη διαθεσιμότητά σας με άλλους για να βρείτε έναν χρόνο συνάντησης που λειτουργεί για όλους.

Το ημερολόγιο του Outlook είναι μέρος της μεγαλύτερης εφαρμογής του Outlook, επομένως θα πρέπει να αλλάξετε μεταξύ της αλληλογραφίας σας και του ημερολογίου σας μέσα στην εφαρμογή για να δείτε τις διάφορες λειτουργίες.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "