Το Περιεχόμενο Bonus της Μεσαιωνικής Περιορισμένης Έκδοσης Sims

01 από 07

Τα Sims μεσαιωνικά αντρικά ρούχα μονάρχης

Εικόνα © Electronic Arts

Έξτρα στοιχεία για την προ-παραγγελία του παιχνιδιού

Το Sims Medieval: Limited Edition περιλαμβάνει τρεις θεματικές αίθουσες θρόνου και δύο αποκλειστικά σύνολα στολή για τους μονάρχες και τους πειρατές Sims. Αυτό το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο χωρίς πρόσθετο κόστος σε όσους προ-παραγγέλλουν το παιχνίδι πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 22 Μαρτίου 2011.

Δείξτε τον κυβερνήτη του βασιλείου σας σε αυτή τη βασιλική στολή που συνδυάζει με γούστο τη γούνα, το δέρμα και το ύφασμα.

02 του 07

Το Θέμα της Μεσαιωνικής Πριγκίπισσας Sims Room Room

Εικόνα © Electronic Arts

Είναι ένα δωμάτιο κατάλληλο για μια πριγκίπισσα, που σημαίνει ένα θρόνο σε σχήμα καρδιάς και ύφασμα με σχέδια σε κόκκινο και ροζ.

03 του 07

Το Sims μεσαιωνικό γυναικεία ενδυμασία μονάρχης

Εικόνα © Electronic Arts

Η βασίλισσα του βασιλιά σας θα φανεί το κομμάτι σε αυτό το κόκκινο βελούδινο ντύσιμο με κεντημένες πινελιές.

04 του 07

Το Θέμα του Θείου Χώρου του Μεσαιωνικού Σκούρου Οδηγού του Sims

Εικόνα © Electronic Arts

Με το θρόνο που είναι κομμένο από πέτρα και με κάποιο μάλλον επιτηδευμένο φωτισμό (με τη μορφή δύο τεράστιων αγαλμάτων δράκων), το σκοτεινό θέμα του μάγων είναι κρύο και δυσοίωνο. Είναι επίσης εντυπωσιακό, με μεγάλα μυστικιστικά σύμβολα που κοσμούν τους μωβ τοίχους.

05 του 07

Το Θέμα του Μεσαιωνικού Βαρβάρου Θρόνου του Sims

Εικόνα © Electronic Arts

Οι βάρβαροι δεν χρειάζονται ζεστό και φιλόξενο ντεκόρ - απλά χρειάζονται ένα μέρος για να κρεμάσουν τις κατακτήσεις τους. Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν κυνηγετικό καταφύγιο, αν και με ένα μεγάλο σκελετό δράκων για να πάει μαζί με τις τοποθετημένες κεφαλές ελαφιών.

06 του 07

Το Sims μεσαιωνικά αρσενικά ρούχα εκτελέσεως

Εικόνα © Electronic Arts

Οι εκτελέσεις μπορεί να είναι μια οπισθέλκουσα αν πρέπει να πλένετε το αίμα και τα έντερα από τα ρούχα σας, έτσι μια δερμάτινη ποδιά είναι το τέλειο αξεσουάρ για τη δολοφονία χωρίς το χάος. Μια ταιριαστή δερμάτινη κουκούλα σάς επιτρέπει να κάνετε τη δουλειά σας, διατηρώντας ταυτόχρονα την ταυτότητά σας μυστική

07 του 07

Το Μεσαίο γυναικείο ρούχο εκτέλεσης Sims

Εικόνα © Electronic Arts

Γιατί τα αρσενικά πρέπει να έχουν όλη τη διασκέδαση που συνδέεται με τις εκτελέσεις; Το θηλυκό σας sim μπορεί επίσης να φορέσει το φόρεμα του τέκνου, με μια δερμάτινη ποδιά που κολακεύει το σχήμα. Αν μόνο η δερμάτινη κουκούλα ήταν λίγο πιο κομψή ...