Τα 17 Best Core Games για το Wii

Το Wii είναι ένα καταφύγιο για casual games, αλλά υπάρχουν πολλά για τον σοβαρό παίκτη

Το Wii έχει δικαιολογημένα επικριθεί ως χώρος ντάμπινγκ για παιχνίδια shovelware και casual που δεν εξυπηρετούν σκληρούς παίκτες. Ωστόσο, εκείνοι οι παίκτες που θέλουν επικά παιχνίδια με πρωτότυπες ιδέες, πρόκληση παιχνιδιού και εμπνευσμένες ιστορίες μπορούν να βρουν όλα αυτά στο Wii αν ξέρουν πού να κοιτάξουν. Ενώ μερικοί βασικοί τίτλοι Wii έχουν υποχωρήσει, υπάρχουν ακόμα μερικοί που θα αγαπούν κάποιο σοβαρό παίκτη.

17 από 17

Πρίγκιπας της Περσίας: Η Ξεχασμένη Άμμος

Τυπικό σενάριο: Ο πρίγκιπας περνάει πάνω από έναν τοίχο, περνώντας από μια κοφτερή λεπίδα πριονιού, κατευθείαν προς έναν τερατώδη ιππότη. Ubisoft

Το Forgotten Sands είναι μια επιστροφή στις μέρες που οι εκδότες παιχνιδιών θα κυκλοφορήσουν εντελώς διαφορετικά παιχνίδια με τον ίδιο τίτλο για διαφορετικές πλατφόρμες. Το παιχνίδι είναι ξεχωριστό από το Forgotten Sands σε όλα τα άλλα, με στοιχεία ειδικά για το Wii. Ενώ η ιστορία είναι τρομερή, η πλατφόρμα είναι καταπληκτική και ο αγώνας είναι πιο ανεκτός απ 'ό, τι στους προηγούμενους αγώνες. Περισσότερο "

16 από 17

Sky Crawlers: Αθώοι άσσοι

Πυροβολήστε! XSEED

Με ένα μοναδικό και έξυπνο σύστημα ελέγχου και συναρπαστικές αποστολές, αυτό το παιχνίδι μάχης πτήσης είναι τεράστια διασκέδαση, αν μπορείτε να αγνοήσετε την παράξενη ιστορία του. Περισσότερο "

15 από 17

GoldenEye 007

Ο Ντάνιελ Κρεγκ προσδίδει τη φωνή και την ομοιότητά του στο GoldenEye 007. Activision

Το GoldenEye είναι σπανιότατο στο Wii, ένα διασκεδαστικό, slickly made FPS που δεν έχει " Call of Duty" στον τίτλο. Με ένα ωραίο μείγμα δράσης και μυστικότητας και εξαιρετικά επίπεδα για το online multiplayer, αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι αφού έχετε τροποποιήσει τους ελέγχους για να το κάνετε να παίζει σαν παιχνίδι Call of Duty . Περισσότερο "

14 από 17

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες 2: απελπισμένος αγώνας

Ο Travis Touchdown βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άλλο παράφορο δολοφόνο. Ubisoft

Με την υπερβολική βία, μια περίεργη αίσθηση χιούμορ, εντυπωσιακά οπτικά και τεράστιες δόσεις τρελών, τα παιχνίδια No More Heroes δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο στο Wii. Η συνέχεια έβγαλε τα χειρότερα μέρη του πρωτότυπου παιχνιδιού και άφησε την έντονη μάχη και τη γενική nuttience. το αποτέλεσμα είναι ένα must-have για τους οπαδούς των παιχνιδιών έξω. Περισσότερο "

13 από 17

Sam & Max: Περίοδος 1

Σκιερά παιχνίδια. Πειραματικά παιχνίδια

Το Wii είναι η μοναδική κονσόλα παιχνιδιών που μπορεί να ανταγωνιστεί τον προσωπικό υπολογιστή ως πλατφόρμα παιχνιδιών περιπέτειας με σημείο και κλικ και κανένα παιχνίδι δεν δείχνει ότι είναι καλύτερο από το Sam & Max, ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι γεμάτο έξυπνα παζλ και έντονο διάλογο. Ένα από τα λίγα παιχνίδια περιπέτειας που είναι εξίσου ευχάριστα σε μια κονσόλα παιχνιδιών όπως είναι σε έναν υπολογιστή. Περισσότερο "

12 από 17

Call of Duty: Black Ops

Τις περισσότερες φορές στο 'Black Ops' θα χρησιμοποιήσετε ένα όπλο, αλλά αυτό το βέλος είναι επίσης πολύ βολικό. Activision

Τα Wii Call of Duty παιχνίδια World at War , Modern Warfare 3 και Black Ops είναι όλα άριστα, αλλά φαίνεται ανόητο να δώσουμε και τα τρία σε μια θέση σε αυτή τη λίστα, επειδή είναι τόσο παρόμοια. Η σειρά έδειξε σεβασμό στους βασικούς παίκτες του Wii οι οποίοι συχνά λείπουν από άλλους προγραμματιστές, καταπληκτικά χειριστήρια που βασίζονται στη χειρονομία, συναρπαστικές αποστολές καμπάνιας και πρώτης τάξεως multiplayer. Αν σας αρέσει, παίζετε όλα. Το Black Ops είναι η κορυφαία μου επιλογή λόγω μιας ανώτερης ιστορίας με τον ίδιο τρόπο. Το MW3 είναι το λιγότερο αγαπημένο μου γιατί η ιστορία του είναι γεμάτη. Περισσότερο "

11 από 17

Dead Space: Εξαγωγή

Φυσήξτε μερικά άκρα και αυτός ο τύπος θα πάει κάτω. Ηλεκτρονικές τέχνες

Με τη θορυβώδη φωτογραφική μηχανή της και με την ιστορία, το Dead Space: Extraction είναι ένα τραπουλόχαρτο που αισθάνεται πιο ελεύθερο και πιο τραχύ από τους συνομηλίκους του. Εύκολα το καλύτερο σιδηροδρομικό shooter στο Wii. Περισσότερο "

10 από 17

Σπίτι των Νεκρών: Overkill

Ήρθε η ώρα να πυροβολήσω κάποιους κλόουν δολοφόνους. SEGA

Μια ταινία εκμετάλλευσης υψηλής ευκρίνειας, αυτός ο σκιεροτροχός μετατρέπει τα ονειρικά τραγούδια, τα κομψά γραφικά, τον σκοτεινό διάλογο και τα ζόμπι με χαλαρά σαγιά σε ένα κομψό και ακαταμάχητο κομμάτι ψυχαγωγίας. Περισσότερο "

09 από 17

Θανατηφόρα πλάσματα

THQ

Ένα αξιοθαύμαστο παιχνίδι δράσης στο οποίο ο παίκτης παίρνει εναλλάξ τον ρόλο μιας αράχνης και ενός σκορπιού, καθώς κάνουν το δρόμο τους μέσα από την έρημο. Η μικρή ιστορία είναι συναρπαστική, τα γραφικά δείχνουν τι μπορεί να γίνει από τους σχεδιαστές παιχνιδιών του Wii που ξέρουν τι κάνουν και η δράση είναι γρήγορη και εξαγριωμένη. Ποτέ δεν θα κοιτάξετε μια αράχνη με τον ίδιο τρόπο και πάλι. Περισσότερο "

08 από 17

Donkey Kong χώρα Επιστρέφει

Το DKCR δεν περπατά στο πάρκο. Είναι περισσότερο σαν μια εξόρυξη καροτσάκι πάνω από σπασμένα κομμάτια. Nintendo

Ένα από τα καλύτερα 2D platformers που έγιναν ποτέ, το Donkey Kong Country Returns είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι, τόσο καλό που μπορώ να συγχωρήσω είναι μια σκληρή δυσκολία. Περισσότερο "

07 από 17

Sonic Colors

Τα Sonic Colors καταγράφουν τέλεια την αίσθηση των αρχικών Sonic παιχνιδιών. SEGA

Το πρώτο απόλυτα επιτυχημένο 3D Sonic the Hedgehog αναζωογονεί τη σειρά και προσφέρει μερικά από τα πιο συναρπαστικά gameplay που μπορείτε να βρείτε στο Wii. Με μια εκπληκτικά διασκεδαστική ιστορία και έξυπνες ιδέες παιχνιδιού όπως η χρήση χρωματιστών αλλοδαπών για να αποκτήσουν ειδικές ικανότητες, η Sonic επιτυγχάνει ένα συνδυασμό ταχύτητας αστραπής και έξυπνης πλατφόρμας που ασχολείται με τις καλύτερες της σειράς. Περισσότερο "

06 από 17

De Blob

THQ

Η πλατφόρμα De Blob είναι πάντα ένα παιχνίδι Wii πρέπει να είναι. Χρησιμοποιεί τις μοναδικές δυνατότητες του Wii με φυσικό και διαισθητικό τρόπο. Προσφέρει μοναδικό, δημιουργικό gameplay, έχει πολύχρωμα, ελκυστικά γραφικά και ξεδιπλώνει μια απλή αλλά διασκεδαστική ιστορία. Είναι φιλικό για τα παιδιά αλλά εξίσου διασκεδαστικό για τους ενήλικες. Σε έναν ιδανικό κόσμο, αυτό θα ήταν ένας από τους καλύτερους τίτλους πωλήσεων του Wii και ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν είναι. Περισσότερο "

05 του 17

Ο θρύλος της πριγκίπισσας Zelda Twilight

Nintendo

Η σειρά Legend of Zelda είναι μία από τις πιο αξιόπιστες σε όλα τα παιχνίδια, προσφέροντας ένα καλά επεξεργασμένο τύπο ενώ πάντα το κάνει φρέσκο. Σε αυτή την περίπτωση, ένα μεγάλο μέρος αυτής της φρεσκάδας προέρχεται από τη χρήση του απομακρυσμένου Wii. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια της Nintendo Wii, και έδειξε ακριβώς τι θα μπορούσε να γίνει με το παιχνίδι. Εάν μόνο άλλοι σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων της Nintendo, το χρησιμοποίησαν ως κατευθυντήρια γραμμή για το πώς να προχωρήσουμε. Περισσότερο "

04 από 17

Disney Epic Mickey

Διαμερίσματα Junction Point

Με την ενδιαφέρουσα ιστορία της, τα πολύχρωμα γραφικά και το μοναδικό μηχανισμό παιχνιδιού, στον οποίο μπορείτε να καταστρέψετε έναν κόσμο γελοιογραφίας με λεπτές χρωστικές ή να το αποκαταστήσετε με χρώμα, το Disney Epic Mickey είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή σε μια πλατφόρμα Legend of Zelda -style. Παρά τα ζητήματα κάμερας και ελέγχου, αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι Wii όλων των εποχών. Περισσότερο "

03 από 17

Η τελευταία ιστορία

XSEED

Δεν κυκλοφόρησαν πολλά RPG για το Wii, αλλά έχει δύο από τα καλύτερα JRPG που κυκλοφόρησαν ποτέ σε οποιαδήποτε κονσόλα. Η τελευταία ιστορία , σκηνοθετημένη από τον τύπο που δημιούργησε τη σειρά Final Fantasy, προσφέρει συναρπαστική μάχη με προσανατολισμό στην πράξη και μια προβλέψιμη αλλά συναρπαστική ιστορία. Είναι σύντομη καθώς οι JRPGs πάνε, αλλά είναι εξαιρετικά διασκεδαστικές. Περισσότερο "

02 από 17

Xenoblade Chronicles

Ένα JRPG που λαμβάνει χώρα στο σώμα ενός νεκρού γίγαντα. Nintendo

Μεγάλα, σαρωτικά και περίπλοκα, τα Xenoblade Chronicles είναι παράλογα περίτεχνα, εξαιρετικά μακρά και εξαιρετικά λεπτομερή, με συναρπαστική, ταραχώδη μάχη, που περιλαμβάνει πλευρικές αναζητήσεις και ατελείωτη εξερεύνηση. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να το χάσετε και σας συνιστώ να το κάνετε το συντομότερο δυνατό. Περισσότερο "

01 από 17

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Το αγαπημένο μου παιχνίδι Zelda όλων των εποχών είναι κάπως αμφιλεγόμενο - κάποιοι μισούν τους ελέγχους κινήσεων - αλλά για μένα οι έλεγχοι είναι τέλειοι και το ίδιο το παιχνίδι είναι μια όμορφα δημιουργημένη περιπέτεια δράσης και το καλύτερο που παράγεται για το Wii. Περισσότερο "