Παιχνίδι βίντεο Deathmatch: NHL 16 εναντίον FIFA 16

Καλώς ήρθατε στη νέα μας σειρά Video Game Deathmatch. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί έξω, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, κατά την οποία οι εταιρείες αρέσκονται στα spot σε καταλόγους αγορών διακοπών και ότι η πτώση εξήντα δολάρια σε νέο τίτλο μπορεί να είναι μια επικίνδυνη πρόταση. Και αναγνωρίζουμε επίσης ότι ορισμένα παιχνίδια θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως διπλότυπα. Τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνουμε pit "Skylanders" εναντίον "Disney Infinity" (με σαφή νικητή) και "NBA 2K16" εναντίον "NBA Live 16" (νικητής TBD). Για να ξεκινήσουμε, συνδυάσαμε δύο παιχνίδια που δεν έχουν προφανώς τόσο κοινά με τα παιχνίδια του ΝΒΑ, αλλά και οι δύο έχουν πιστές, αφοσιωμένες βάσεις των fan που μπορεί να αναρωτιούνται αν χρειάζονται αναβάθμιση πέρυσι ή όχι. Μοιράζονται επίσης κάτι άλλο στο κοινό: είμαι φρικτός σε αυτούς. Για κάποιο λόγο, και νομίζω ότι σχετίζεται με το πόσα ξέρω για τον πραγματικό αθλητισμό που προσομοιώνεται, είμαι σημαντικά καλύτερος στο " MLB The Show ", " Madden " και " NBA 2K ". Τα franchise "FIFA" με έχουν απογοητεύσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς αναγνωρίζω τον υψηλό βαθμό γενικής τους ποιότητας.

Και έτσι πήδησα πίσω στις ετήσιες εκδόσεις αυτών των τίτλων με αξιοπρεπή βαθμό ανησυχίας.

"NHL 16"

Το " NHL 15 " θεωρήθηκε απογοήτευση από τους περισσότερους οπαδούς του franchise, αν και ακόμα βρήκα τα περισσότερα από τα σχεδιαστικά στοιχεία και το ρευστό gameplay αξίζει μια ματιά. Σύμφωνα με τον Sean Ramjagsingh, ο Lead Producer για το παιχνίδι, πέρασαν τον περασμένο χρόνο ακούγοντας τους οπαδούς του χόκεϋ και αυτούς που παραμένουν πιστοί στην EA Sports. Το αποτέλεσμα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι NHL μέχρι σήμερα, με βαθιούς τρόπους και προσαρμογές που επιτρέπουν πραγματικά στον ανεμιστήρα του χόκεϊ να πάρει ό, τι θέλουν από την εμπειρία. Υπάρχει μια εξ ολοκλήρου επαναπροσδιορισμένη εμπειρία της EA Sports Hockey League μαζί με τα κλασικά όπως το Be a Pro, το GM, το Playoff Mode και η Hockey Ultimate Team. Όπως και με όλα τα παιχνίδια EA Sports τώρα, το "NHL 16" είναι απίστευτα βαθύ, πλήρες με παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας και με πανέμορφο σχεδιασμό μενού.

Όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια της EA Sports, το "NHL 16" είναι σαφώς λεπτομερής στην εξέλιξή του και σε ό, τι προσφέρει στους οπαδούς του. Επομένως, αναζητούμε πραγματικά δύο πράγματα όταν εξετάζουμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. 1.) Πόσο διαφορετική είναι από πέρυσι; 2.) Πόσο ρευστό παίζει; Μερικά χρόνια είχαμε αθλητικά παιχνίδια που φαινόταν ασταμάτητα από άλλα, με αμήχανα κινούμενα σχέδια παίκτη ή εξωπραγματική φυσική. Και ενώ υπήρξαν μερικές φορές όταν ήμουν βαθύτατα απογοητευμένος από το AI των συμπαίκτες μου στην Detroit Red Wings ομάδα πλέι-οφ, το "NHL 16" είναι εξαιρετικά ρευστό. Μπορείτε να αισθανθείτε την ορμή της φυσικής κίνησης κάτω από τον πάγο, την ταχύτητα του παιχνιδιού όπως ακριβώς εκπροσωπείται όπως έχω δει ποτέ σε ένα παιχνίδι χόκεϋ. Όσο για το νέο, το NHL 16 προσφέρει online σεζόν 6 σε 6 online, online καναπέ co-op και Hockey League, ένα αγαπημένο online team mode που ξανασχεδιάστηκε φέτος. Έτσι, όχι πολύ. Ως επί το πλείστον, είναι η ακρίβεια του παιχνιδιού που αισθάνεται αναβαθμισμένη από την ασταθής επανάληψη του περασμένου έτους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

"FIFA 16"

Το σύνθημα για το φετινό παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι "Play Beautiful", και η εμπειρία σίγουρα ζει σε αυτό το σύνθημα. Ο David Rutter, ο εκτελεστικός παραγωγός του παιχνιδιού, ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο συνεργατική προσπάθεια στην ιστορία του franchise, και πάλι, όπως το "NHL 16", που δουλεύει από την είσοδο του ανεμιστήρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ισχυρίζεται ότι έλαβε 80.000 μηνύματα Μια μέρα για το τι πρέπει να κάνει φέτος και ενσωμάτωσε την ανατροφοδότηση στην "FIFA 16". Οι φίλοι ήθελαν περισσότερο βάθος και το παίρνουν σε βαθύτερους τρόπους όπως το FUT Draft, οι Εθνικές Ομάδες των Γυναικών και τα Live Competitions. Οι φίλοι ήθελαν περισσότερη αυθεντικότητα στην παρουσίαση και την ισορροπία στο gameplay και μπορούμε να δούμε και τους δύο εκείνους που εμφανίζονται στον πρώτο αγώνα που παίζει. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης την πιο ισχυρή online υπηρεσία σε όλα τα αθλητικά τυχερά παιχνίδια.

Και πάλι, εξετάζουμε δύο κουτιά με "FIFA 16" - είναι μια βελτίωση σε σχέση με πέρυσι και είναι ρευστό στο gameplay του; Ναι και ναι. Τα πάντα για το "FIFA 16" αισθάνεται σαν ένα βήμα μπροστά, σχεδιασμένο σαφώς με τους οπαδούς hardcore στο μυαλό και μετά από να ακούσει τι σκέφτονται για τη σειρά μέχρι σήμερα και πού ήθελαν να το δουν. Στην πραγματικότητα, όλα τα ετήσια franchises από τον αθλητισμό έως το "Call of Duty" και ακόμη και το "Creed Assassin's" θα πρέπει να ακούσουν τους οπαδούς αυτό με προσοχή.

Νικητής

Είναι σαφές ότι αξίζει να δούμε και το "NHL 16" και το "FIFA 16", ωστόσο το "FIFA 16" κερδίζει από ένα άκρο απλά επειδή αισθάνεται σαν ένα βήμα μπροστά για το franchise του από το "NHL". Σε αντίθεση με πολλά μελλοντικά βίντεο Game Death Matches, δεν υπάρχει σαφής νικητής εδώ, ποιο είδος έχει νόημα για δύο αθλήματα που κερδίζονται συχνά μόνο από ένα μόνο σημείο. Σκεφτείτε ότι το περιθώριο νίκης για την "FIFA 16."