Πώς να στείλετε eValentines στον Ιστό

Αποστολή καρδιές και άλλα μηνύματα αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Διαδίκτυο κάνει την αποστολή eValentines στους φίλους σας πραγματικά εύκολη με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές ecard. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι ο μόνος λόγος για να στείλετε ένα Βαλεντίνο σε κάποιον που αγαπάτε. μπορείτε να το κάνετε μόνο και μόνο επειδή. Οι άνθρωποι αρέσει πραγματικά όταν λαμβάνουν κάτι απροσδόκητο.

123Greetings - Μουσικές και κινούμενες εκδηλώσεις

Screenshot, 123Greetings.com.

Μπορείτε να προσαρμόσετε και να στείλετε δωρεάν ecards που περιλαμβάνουν μουσική και κινούμενα σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία μελωδιών για να πάτε μαζί με την κάρτα. Για να στείλετε στους φίλους του Facebook, επιλέξτε το κουμπί Αποστολή στους φίλους Facebook και θα μπορείτε να επιλέξετε έναν φίλο για να το στείλετε μέσω ιδιωτικού μηνύματος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχουν εκατοντάδες κάρτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την οικογένεια, τους φίλους, σ 'αγαπώ, σας λείπουν, ευχαριστίες, διασκέδαση, τριαντάφυλλα, τραγούδια αγάπης, αγκαλιές, φιλιά, γι' αυτόν, για τους αγγέλους και τους κυπρίους. Μπορείτε επίσης να τα επιλέξετε με βάση τη βαθμολογία τους και τα πιο δημοφιλή και πιο πρόσφατα. Περισσότερο "

WishAFriend.com να πει ακριβώς το σωστό πράγμα

Screenshot, WishAFriend.com.

Θέλεις να βρεις τις σωστές λέξεις για αποστολή, αλλά δεν είσαι ο Cyrano de Bergerac; Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία μηνυμάτων, ποιημάτων, αποσπάσματα, λόγια και άλλα στοιχεία διασκέδασης της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά για τους φίλους, τον ίδιο, τον φίλο ή τη φίλη του.

Επιλέξτε την επιλογή Facebook για να τις μοιραστείτε με ένα ιδιωτικό μήνυμα, με το χρονοδιάγραμμα ενός Φίλου, με το χρονοδιάγραμμά σας, με μια ομάδα ή με μια σελίδα που διαχειρίζεστε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μοιραστείτε το Twitter, το Pinterest, το Tumblr, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Reddit και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Someecards - Αστείες ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου

Screenshot, Someecards.com.

Στείλτε μια δωρεάν αστεία εικονογράφηση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο αστείο σας Valentine. Αυτές οι κάρτες διαθέτουν συχνά κλασικές ασπρόμαυρες εικόνες από τη βικτοριανή μέχρι τις σύγχρονες εποχές που συνδυάζονται με διασκεδαστικές και έντονες λεζάντες. Μπορείτε να επιθυμήσετε μια ευτυχισμένη Πλατωνική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη δουλειά σας, αστεία κουπόνια συμπεριλαμβανομένου του "Εξοργώματος για ένα πρωινό στο κρεβάτι που διπλασιάζεται ως δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου" και τα παρόμοια. Έχουν μια τεράστια επιλογή με κάτι που θα χτυπήσει το αστείο κανείς.

Μπορείτε να τα μοιραστείτε στο Facebook στο χρονοδιάγραμμά σας, στο χρονοδιάγραμμα κάποιου άλλου, σε ένα ιδιωτικό μήνυμα ή στην Ομάδα ή τη σελίδα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε με το Twitter, το Pinterest ή το Reddit. Περισσότερο "

Γενέθλια και ευχετήριες κάρτες της Davia

Screenshot, Facebook.com.

Αυτή η σελίδα εφαρμογής Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις ειδικές περιπτώσεις καθώς και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε την κάρτα που θέλετε να στείλετε και η λίστα φίλων σας θα εμφανιστεί για να μπορείτε να επιλέξετε τον φίλο ή τους φίλους στους οποίους θέλετε να το στείλετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να το προσαρμόσετε με ένα μήνυμα και να το στείλετε μέσω Facebook ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερο "

JibJab Αγίου Βαλεντίνου

Screenshot, JibJab.com.

Οι κάρτες JibJab είναι μια έκρηξη μουσικής και κινούμενων σχεδίων που μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις δικές σας φωτογραφίες. Το μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να πληρώσετε για το προνόμιο. Αλλά μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει τα εφεδρικά κέρματα που θα πετάξετε (πολύ λιγότερο από την αγορά χαρτιού σε κάθε περίπτωση). Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των βίντεο προτού εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό και πληρώσετε μερικά δολάρια ή λιγότερα. Περισσότερο "

Blue Mountain Valentines

Screenshot, BlueMountain.com.

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδραστικές ευχετήριες κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου στο Blue Mountain. Πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό και να λάβετε δωρεάν δοκιμή διάρκειας 1 εβδομάδας. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μετά από αυτό, και η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα. Οι διαδραστικές κάρτες μπορούν να αξίζουν πολύ τη μηνιαία τιμή αν τα συγκρίνετε με χαρτιά. Περισσότερο "