Το Σύστημα Ήχου Bar Σύστημα Vizio SB4551-D5 5.1 και Περισσότερα ...

Sound Bar Plus

Σε συνδυασμό με την αποκάλυψη της τηλεοπτικής σειράς 4K Ultra HD SmartCast σειράς P 2016 της σειράς P, ο Vizio παρουσίασε επίσης το πρώτο προϊόν της σειράς Sound Bar, SB4551-D5.

Το SB4551-D5, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα προϊόντα της μπάρας ήχου, συνδυάζει τη γραμμή ήχου με ασύρματο υπογούφερ και δύο επιπλέον ηχεία surround. Προηγουμένως, επανεξέτασα τα S4251w-B4 και S5451w τα οποία διαθέτουν ηχητικές γραμμές ως κεντρικό στοιχείο για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου 5.1 καναλιών.

Vizio SB4551-D5 - Βασικά χαρακτηριστικά

1. Το κεντρικό στοιχείο του συστήματος SB4551-D5 είναι μια λεπτή μπάρα ήχου 45 ιντσών που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ράφι και να ταιριάζει οπτικά με τηλεοράσεις 55 ιντσών και μεγαλύτερες.

2. Η γραμμή ήχου παρέχει Dolby Digital και DTS, αποκωδικοποίηση και πρόσθετη επεξεργασία ήχου, καθώς και ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth για πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου απευθείας από συμβατές φορητές συσκευές.

3. Η ενότητα της μπάρας ήχου του SB4551-D5 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πρόσβαση στο περιεχόμενο ροής μέσω Internet μέσω σύνδεσης Ethernet ή Wifi και είναι επίσης ενεργοποιημένη η δυνατότητα GoogleCast και πολλαπλών ηχείων (συμβατά ασύρματα ηχεία Vizio).

4. Η σύνδεση φυσικού ήχου περιλαμβάνει συνδέσεις ψηφιακού οπτικού / ομοαξονικού και αναλογικού στερεοφωνικού ήχου.

5. Περιλαμβάνεται επίσης: Μια σύνδεση HDMI για πρόσβαση στον ήχο, καθώς και μια κάρτα pass-through για βίντεο.

6. Το SB4551-D5 περιλαμβάνει επίσης υπογούφερ Wireless Slim Profile που μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια. Το υπογούφερ έχει πλάτος μόνο 3 ίντσες στην κάθετη διαμόρφωση ή σε ύψος 3 ίντσες στην οριζόντια θέση. Η οριζόντια διαμόρφωση επιτρέπει στους χρήστες να το τοποθετήσουν κάτω από έναν καναπέ, το οποίο είναι εξαιρετικό για αυτά τα εφέ χαμηλής συχνότητας.

7. Για να ολοκληρώσετε το τμήμα ηχείων του συστήματος, συμπεριλαμβάνονται δύο Surround ηχεία που συνδέονται φυσικά με το subwoofer. Με άλλα λόγια, παρόλο που το υπογούφερ δέχεται ασύρματα σήματα ήχου απευθείας από τη γραμμή ήχου, τα ηχητικά σήματα surround, παρότι αποστέλλονται επίσης ασύρματα, αποστέλλονται στο υπογούφερ, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρει τα ηχητικά σήματα σε κάθε ηχείο surround μέσω σύνδεσης φυσικού ηχείου. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το SB4551-D5 είναι ένα ημι-ασύρματο ηχοσύστημα / σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

8. Για βασικό έλεγχο, συμπεριλαμβάνεται ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο, αλλά πρόσθετο μπόνους που παρέχει πρόσθετη υποστήριξη περιεχομένου και υποστήριξη λειτουργικού ελέγχου παρέχεται από την εφαρμογή SmartCast της Vizio που μπορεί να μεταφορτωθεί σε οποιοδήποτε συμβατό iOS ή Android smartphone ή tablet.

Οι εμφανίσεις μου

Έχοντας την ευκαιρία να ακούσετε μια επίδειξη προεπισκόπησης του συστήματος SB4551-D5 στα γραφεία του Vizio στο Irvine, Ca, ακούγεται πολύ καλό, λαμβάνοντας υπόψη τη λεπτότητα της μπάρας ήχου και το πολύ μικρό μέγεθος των ηχείων surround. Επίσης, με το subwoofer τοποθετημένο κάτω από έναν καναπέ, το μπάσο ήταν αρκετά αποτελεσματικό - ο καναπές παρέχει καλή μεταφορά αυτών των δονήσεων χαμηλής συχνότητας.

Το Vizio SB4551-D5 φέρει βαθμολογία χρήστη 4 αστέρων και είναι διαθέσιμο για αγορά από την Amazon.com

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.