Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία Spotify Music

Όταν κοιτάζετε μια μουσική υπηρεσία για πρώτη φορά, συνήθως υπάρχουν πολλές πληροφορίες στον ιστότοπο της εταιρείας που θα χρειαστεί να διαβάσετε πρώτα για να αποφασίσετε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με αυτό το σκεπτικό, αυτό το άρθρο του Spotify FAQ αποσκοπεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο ψάχνοντας για απαντήσεις καλύπτοντας συνήθεις ερωτήσεις.

Τι είδους υπηρεσία μουσικής είναι Spotify;

Το Spotify είναι μια υπηρεσία μουσικής σύννεφων που προσφέρει εκατομμύρια κομμάτια πλήρους μήκους. Αντί να αγοράσετε και να κατεβάσετε τραγούδια, όπως θα χρησιμοποιούσατε μια παραδοσιακή υπηρεσία όπως το iTunes Store , το Amazon MP3 , κλπ., Η Spotify χρησιμοποιεί ήχο συνεχούς ροής για την παροχή ψηφιακής μουσικής. Μια μορφή συμπίεσης που ονομάζεται Vorbis χρησιμοποιείται για την παροχή ροών μουσικής μέσω του Διαδικτύου με τον ήχο που ακούτε να παίζεται με ταχύτητα 160 Kbps - αν εγγραφείτε στο Spotify Premium, τότε αυτή η ποιότητα διπλασιάζεται στα 320 Kbps.

Για να χρησιμοποιήσετε το Spotify, πρέπει να κάνετε λήψη ενός προγράμματος-πελάτη λογισμικού που είναι διαθέσιμος για Windows, Mac OS X, διάφορες πλατφόρμες για κινητά και άλλα επιλεγμένα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας. Ο υπολογιστής-πελάτης Spotify διαχειρίζεται επίσης προστασία αντιγραφής DRM για να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή και διανομή περιεχομένου με ροή.

Έχει Spotify κυκλοφορήσει επίσημα στην χώρα μου ακόμα;

Από την κυκλοφορία του το 2008, η Spotify έχει συνεχώς δρομολογήσει τη ροή μουσικής της σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εγγραφείτε και να εγγραφείτε στο Spotify αν ζείτε αυτή τη στιγμή:

Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στο Spotify Premium σε μία από τις παραπάνω χώρες και ταξιδέψετε σε ένα άλλο μέρος του κόσμου που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η Spotify, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, αλλά δεν θα είστε σε θέση να να εγγραφείτε ή να αγοράσετε μια συνδρομή.

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο Spotify από την κινητή συσκευή μου;

Το Spotify υποστηρίζει πλέον μια ποικιλία κινητών πλατφορμών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την υπηρεσία μουσικής streaming. Επί του παρόντος, υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για: Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone, Windows Mobile, S60 (Symbian) και webOS. Εάν εγγραφείτε στο Spotify Premium, τότε υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης των τραγουδιών εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να ακούτε ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπάρχουσα βιβλιοθήκη μουσικής μου με το Spotify;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εισαγωγής στην εφαρμογή του Spotify. Αν έχετε ήδη μια βιβλιοθήκη iTunes ή Windows Media Player, τότε μπορείτε να εισάγετε τα τοπικά σας αρχεία στο Spotify. Το πλεονέκτημα του να γίνει αυτό είναι ότι το πρόγραμμα σαρώνει τη συλλογή σας για να δείτε αν τα τραγούδια που έχετε είναι επίσης στο μουσικό σύννεφο του Spotify. Είναι χαλαρά παρόμοια με το iTunes Match και η μουσική που συνδέει το Spotify με τον online λογαριασμό σας μπορεί να γίνει κοινόχρηστη με άλλους μέσω εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Spotify έχει μια επιλογή Freemium;

Ναι είναι. Μπορείτε να εγγραφείτε πρώτα στο Spotify Free, το οποίο είναι μια περιορισμένη έκδοση των πληρέστερων συνδρομητικών βαθμίδων που προσφέρει η εταιρεία. Τα τραγούδια που παίζετε με το Spotify Free είναι πλήρη κομμάτια, αλλά έρχονται με διαφημίσεις. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το Spotify θα είναι μια κατάλληλη υπηρεσία μουσικής για τις ανάγκες σας, τότε αυτή η δωρεάν έκδοση σας δίνει έναν τρόπο να δοκιμάσετε τις βασικές βασικές λειτουργίες του Spotify προτού δεσμευθείτε οικονομικά.

Το Spotify Free είναι περιορισμένο, αλλά ο λογαριασμός σας δεν θα λήξει, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε στην επιλογή freemium όσο θέλετε - ή να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή σε ένα από τα επίπεδα συνδρομής που πληρώνονται. Το ποσό του ελεύθερου χρόνου ακρόασης διαφέρει ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο. Για παράδειγμα, αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει απεριόριστος χρόνος ακρόασης, αλλά εάν κατοικείτε σε άλλες χώρες, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, υπάρχει επίσης ένα όριο για το πόσες φορές μπορεί να παίξει το ίδιο κομμάτι.

Για πλήρη κατάρρευση σε αυτήν την υπηρεσία συνεχούς ροής μουσικής, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Spotify για περισσότερες πληροφορίες.