Πώς το Mobile Marketing Μάρκετινγκ ωφελεί τους προγραμματιστές παιχνιδιών

Τρόποι με τους οποίους το Mobile Game Marketing μπορεί να βοηθήσει τα παιχνίδια παιχνιδιών

Το μάρκετινγκ κινητής τηλεφωνίας έρχεται αληθινά σήμερα. Τώρα, με την εμφάνιση αρκετών τύπων κινητών παιχνιδιών, το κινητό παιχνίδι μάρκετινγκ έρχεται στο προσκήνιο επίσης. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών ανακάλυψαν ότι η διαφήμιση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για κινητά μπορεί να τους δώσει μια τεράστια ευκαιρία να χτυπήσουν το χρυσό με την επιχείρησή τους. Αναμένεται ότι αυτή η πτυχή του μάρκετινγκ για κινητά θα αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον.

Πώς να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό παιχνιδιών για κινητά

Εδώ μπορείτε να επωφεληθείτε από το μάρκετινγκ παιχνιδιών για κινητά, ως προγραμματιστής παιχνιδιών ή διαφημιζόμενος.

Ο Ρόλος του Advergaming

Εικόνα © Steve Paine / Flickr.

Μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη δει το τεράστιο δυναμικό παιχνίδι μάρκετινγκ κινητών παιχνιδιών στη γενική στρατηγική μάρκετινγκ τους . Ένα διάσημο εμπορικό σήμα cola, για παράδειγμα, δημιούργησε ένα κινητό παιχνίδι περιπέτειας, το οποίο περιλάμβανε επίσης την απονομή εβδομαδιαίων βραβείων στους νικητές. Τα αποτελέσματα ήταν τεράστια και σχεδόν άμεση - το κοινό απλώς το έβαλε όλα!

Ενώ το ίδιο το παιχνίδι κατεβήχτηκε αρκετές χιλιάδες φορές , το εμπορικό σήμα έκανε το σήμα του στην αγορά επίσης, καταγράφοντας τεράστιες πωλήσεις του προϊόντος τους.

5 καλύτερα βιβλία στην ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά

Mobile Gaming Πολύ δημοφιλές σήμερα

Σήμερα, η γενική τάση του χρήστη κινητής τηλεφωνίας είναι να χρησιμοποιεί το φορητό του / της για περισσότερο από απλούς επιχειρηματικούς σκοπούς. Η εστίαση, για τον τελικό χρήστη, είναι επίσης διασκεδαστική. Το κινητό παιχνίδι έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές στις κινητές μάζες.

Ενώ διάφορα είδη smartphone είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα, καθένα με καλύτερα χαρακτηριστικά και διευκολύνσεις από το άλλο, τα προηγμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν στον καταναλωτή μια εξαιρετική περιήγηση και λήψη κινητής τηλεφωνίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, υπάρχουν πολύ περισσότεροι εκδότες παιχνιδιών που επενδύουν σε αυτόν τον κλάδο, ο οποίος επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της αρχικής έκρηξης παιχνιδιών κινητών.

Είναι το Mobile Social Gaming Πραγματικά εδώ για να μείνετε;

Mobile gaming ακόμα ευαίσθητη στην τιμή

Ωστόσο, οι χρήστες κινητών παιχνιδιών εξακολουθούν να είναι ευαίσθητοι στις τιμές στις περισσότερες περιοχές του κόσμου. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα ακριβότερα κινητά παιχνίδια αγοράζονται μόνο από ένα ορισμένο περιορισμένο τμήμα της κοινωνίας. Οι περισσότεροι άλλοι χρήστες θα έχουν την τάση να θεωρούν τις δαπάνες αυτές περιττές.

Ως εκ τούτου, η μείωση της τιμής ενός κινητού παιχνιδιού θα συμβάλει στη δημιουργία μιας πολύ ισχυρότερης ζήτησης για τον καταναλωτή . Ένας καλός τρόπος για να μειωθεί το κόστος θα ήταν η διαφήμιση παιχνιδιών με χορηγία. Αυτό θα μειώσει την τιμή του παιχνιδιού, δημιουργώντας έτσι περισσότερη ζήτηση γι 'αυτό.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με την πώληση δωρεάν εφαρμογών

Πώς μπορούν τα δίκτυα διαφημίσεων για κινητά να μπορούν να μαρκάρονται

Τα δίκτυα διαφημίσεων μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του μάρκετινγκ παιχνιδιών για κινητά Η βελτίωση των ζωτικών χαρακτηριστικών όπως οι διεπαφές ιστού, η γεωγραφική στόχευση, οι μετρήσεις εντυπώσεων κ.ο.κ. θα βοηθήσουν τον διαφημιζόμενο στο κινητό τυχερό παιχνίδι να προωθήσει την προσπάθεια μάρκετινγκ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Το κινητό βίντεο είναι ένας ακόμη παραπόταμος που εξελίσσεται από το κινητό τυχερό παιχνίδι. Εάν τα δίκτυα διαφημίσεων αναπτύξουν τρόπους υποστήριξης αυτών των προηγμένων λειτουργιών, ο κλάδος θα μπορέσει να αναπτυχθεί περαιτέρω, δημιουργώντας τεράστιες ευκαιρίες για τον προγραμματιστή κινητών παιχνιδιών.

8 τρόποι με τους οποίους τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν στο κινητό μάρκετινγκ

Μάρκετινγκ M2M

Το μάρκετινγκ κινητής τηλεφωνίας, που ονομάζεται επίσης M2M, είναι μια κινητή διαφημιστική τεχνική που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τις πωλήσεις κινητών ταπετσαριών, παιχνιδιών, ήχων κλήσης και άλλων.

Η μετατροπή αυτού του τύπου μάρκετινγκ είναι στιγμιαία, με αξιοσημείωτα ποσοστά κλικ. Δεδομένου ότι το κινητό κοινό είναι τεράστιο και πάντα σε απευθείας σύνδεση, η παροχή στοχευμένων διαφημίσεων στους καταναλωτές θα ωφελήσει περαιτέρω τη βιομηχανία μάρκετινγκ κινητών παιχνιδιών.

Τρόπος σύνδεσης του χρήστη με την εφαρμογή σας για κινητά

Εν κατακλείδι, όλα εξαρτώνται από την ικανότητα τόσο του προγραμματιστή όσο και του διαφημιζόμενου να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία που τους έχει στη διάθεσή του και να επενδύσει με λογικό τρόπο, ώστε να αποκομίσει τελικά τα πλήρη οφέλη από τις κινητές του προσπάθειες μάρκετινγκ παιχνιδιών.