Τι είναι το TweetDeck και είναι μόνο για το Twitter;

Γιατί ίσως να θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο Twitter

Το TweetDeck είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων στους ανθρώπους του διαδικτύου και οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για να διαχειριστούν την κοινωνική παρουσία τους στο διαδίκτυο. Εάν διαχειρίζεστε πολλαπλάκια Δεν είναι πάντα εύκολο να ενημερώσετε συχνά πολλά προφίλ κοινωνικής δικτύωσης , το TweetDeck μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι πρέπει να ξέρετε για το TweetDeck

Το TweetDeck είναι ένα δωρεάν web-based εργαλείο που σας βοηθά να διαχειριστείτε και να δημοσιεύσετε στους λογαριασμούς Twitter που διαχειρίζεστε. Είναι επίσης σχεδιασμένο για να βελτιώσει την οργάνωση και τη λειτουργικότητα σε όλους τους λογαριασμούς σας στο Twitter.

Το TweetDeck σάς παρέχει έναν πίνακα ελέγχου που εμφανίζει ξεχωριστές στήλες δραστηριότητας από τους λογαριασμούς σας στο Twitter . Για παράδειγμα, ενδέχεται να δείτε ξεχωριστές στήλες για την οικιακή σας ροή, τις ειδοποιήσεις σας, τα άμεσα μηνύματα και τη δραστηριότητά σας - όλα σε ένα μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε αυτές τις στήλες, να τις διαγράψετε και να προσθέσετε νέες από άλλους λογαριασμούς Twitter ή για συγκεκριμένα θέματα, όπως τα hashtags, τα trending θέματα, τα προγραμματισμένα tweets και πολλά άλλα.

Μπορείτε βασικά να σχεδιάσετε το ταμπλό TweetDeck σας, ωστόσο, ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας για tweeting. Σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια από την ανάγκη να συνδεθείτε ξεχωριστά σε κάθε λογαριασμό, να μεταβείτε ανάμεσα σε σελίδες και να δημοσιεύσετε τα πάντα ξεχωριστά.

Έτσι, είναι TweetDeck μόνο για το Twitter;

Ναι, το TweetDeck λειτουργεί μόνο με το Twitter. Το εργαλείο κάποτε λειτούργησε με άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (όπως το Facebook) εδώ και πολύ καιρό, αλλά από τότε είναι αποκλειστικά για το Twitter.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το TweetDeck;

Το TweetDeck είναι ιδανικό για άτομα και επιχειρήσεις που χρειάζονται καλύτερη οργάνωση των κοινωνικών προφίλ τους και πρέπει να διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς. Είναι ένα απλό, απλό εργαλείο για τους χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Για παράδειγμα, αν διαχειρίζεστε τρεις λογαριασμούς Twitter, μπορείτε να ταξινομήσετε όλες τις στήλες ειδοποιήσεων μαζί στο TweetDeck έτσι ώστε να παραμείνετε πάντα πάνω από τις αλληλεπιδράσεις. Ομοίως, εάν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορείτε να προσθέσετε μια στήλη για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή φράση για να δείτε όλα τα tweets που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Διάρρηξη χαρακτηριστικών

Απεριόριστες στήλες: Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το σχέδιο του TweetDeck είναι μοναδικό λόγω της διάταξης της στήλης του. Μπορείτε να προσθέσετε όσες στήλες θέλετε για πολλά διαφορετικά προφίλ.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου: Επωφεληθείτε από το πληκτρολόγιό σας για να χρησιμοποιήσετε το TweetDeck ακόμη πιο γρήγορα.

Παγκόσμια φίλτρα: Μπορείτε να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες ενημερώσεις στις στήλες σας φιλτράροντας κάποιο περιεχόμενο κειμένου, συγγραφείς ή πηγές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσθέσετε το #facebook ως φίλτρο για να αποτρέψετε την εμφάνιση των μηνυμάτων tweets με αυτήν την ετικέτα hash στην ροή σας.

Προγραμματισμένη ανάρτηση: Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδική στήλη για όλα τα tweets που θέλετε να δημιουργήσετε μπροστά από το χρόνο και να προγραμματίσετε την δημοσίευση σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή ώρα. Αυτό είναι χρήσιμο αν δεν έχετε χρόνο να είστε στο TweetDeck όλη την ημέρα.

Δημοσίευση σε πολλούς λογαριασμούς: Το TweetDeck υπογραμμίζει την εικόνα προφίλ του εικονιδίου που αποστέλλετε και μπορείτε να επιλέξετε ή να καταργήσετε την επιλογή όσων θέλετε να δημοσιεύσετε μηνύματα σε πολλά προφίλ Twitter ή Facebook.

Εφαρμογή Chrome : Το TweetDeck διαθέτει μια συγκεκριμένη εφαρμογή για άτομα που χρησιμοποιούν το Google Chrome ως προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Διατίθεται στο Chrome Web Store.

Πώς να ξεκινήσετε το TweetDeck

Το TweetDeck δεν κοστίζει τίποτα και είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό αν έχετε ήδη τουλάχιστον έναν λογαριασμό Twitter.

Απλά προχωρήστε στο Tweetdeck.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης για το Twitter για να συνδεθείτε. Θα λάβετε μερικές στήλες από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού με δυνατότητα αναδίπλωσης στην αριστερή πλευρά για να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που περιλαμβάνει περισσότερα κοινωνικά δίκτυα από το Twitter, θα πρέπει να ελέγξετε την ανάλυσή μας για το τι μπορεί να προσφέρει η HootSuite όσον αφορά την πιο ευέλικτη διαχείριση των κοινωνικών μέσων .