Η ιστορία πίσω από το μύτη «Το όνομά μου είναι Jeff»

Εξερευνώντας ένα από τα μεγαλύτερα μιμίδια για να χτυπήσει την κάποτε δημοφιλή εφαρμογή βίντεο

UPDATE: Το κρασί σταμάτησε στις 17 Ιανουαρίου 2017, αλλά αφήσαμε τις παρακάτω πληροφορίες για λόγους αρχειοθέτησης. Δείτε τι ήταν η αμπέλου; για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο.

Εάν κάνατε κάποια στιγμή να βλέπετε βίντεο μικρού βρόχου στην εφαρμογή Vine οπουδήποτε από το 2014 έως το τέλος των τελευταίων ημερών της εφαρμογής στις αρχές του 2017, πιθανότατα συναντήσατε νέα μιμίδια που εξαπλώθηκαν σχεδόν όλη τη νύχτα. Πόσα αμπέλια προειδοποίησε ότι είπε: "Το όνομά μου είναι Jeff" ξανά και ξανά και ξανά;

Δημοφιλή πίσω γύρω από το τέλος του 2014, μπορείτε να βρείτε ακόμα αυτό το μωρό σε όλη τη χώρα, αν τα ψάχνετε. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει πραγματικά να ξέρετε για αυτή την γελοία τάση των αμπέλων, αν θέλετε να απολαύσετε λίγο στη νοσταλγία μιας από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές βίντεο που κάποτε ήταν.

Η καταγωγή του "Το όνομά μου" είναι Jeff & Meme

Δεν θα μπορούσα για τη ζωή μου να καταλάβω πού αυτό το "Ονομάζομαι Jeff" απόσπασμα ήρθε από μόνη μου, έτσι για μένα, δεν φαινόταν τόσο αστείο όσο πιθανότατα θα έπρεπε να ήταν όταν άρχισα να βλέπω τα μιμίδια αναδυθεί. Ακόμα, πίσω όταν έγινε δημοφιλής, αυτοί οι τύποι αμπέλων είχαν βρεθεί με συνέπεια στην τροφή μου για εβδομάδες.

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση, ανακάλυψα ότι πιθανότατα δεν βρήκα όλα αυτά τα αμπέλια να είναι πολύ αστεία επειδή δεν έχω δει την ταινία 22 Jump Street. Αυτό το μωρό βασίζεται σε μια δημοφιλής σκηνή στην κίνηση όπου ο ηθοποιός Channing Tatum προσπαθεί εξαιρετικά σκληρά να πλαστογραφήσει μια ξένη προφορά, αλλά αποτυγχάνει τρομερά και ξεκαρδιστικά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλιπ εδώ στο YouTube.

Σύνδεσμοι σε μερικά δημοφιλή παραδείγματα

Οι Viners είχαν πολύ διασκεδαστικό με την αντιγραφή του "My Name Is Jeff", παραθέτοντας αποσπάσματα από τους εαυτούς τους, άλλες ταινίες, μουσικά βίντεο και πολλά άλλα. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή παραδείγματα που μπορείτε να δείτε, τα οποία έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο βρόχους και μπορούν ακόμα να προβληθούν στον ιστό, παρόλο που η ίδια η υπηρεσία δεν υπάρχει πλέον:

Η διάδοση του ονόματος μου είναι Jeff & Μακριά και πέρα ​​από το αμπέλι

Παρά το γεγονός ότι το 22 Jump Street κυκλοφόρησε νωρίτερα το καλοκαίρι του 2014, το μωρό "Ονομάζομαι Jeff" πήρε πραγματικά μόνο δημοτικότητα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Το μμμ απολύτως τεράστιο με το Αμπέλι , αλλά μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα που αναρτήθηκαν σε σχεδόν όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Tumblr και το Instagram .

Μία σελίδα του My Name Je Jeff είχε κάποτε πάνω από 84.000 αρέσει, ενώ ένας προηγούμενος λογαριασμός στο Twitter είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 40.000 οπαδούς (και οι δύο σελίδες Facebook και Twitter δεν είναι πλέον ενεργοί). Και αν μεταβείτε στο YouTube και πληκτρολογήστε "Το όνομά μου είναι Jeff" στη γραμμή αναζήτησης, θα βρείτε χιλιάδες αποτελέσματα, πολλά από τα οποία έχουν τίτλο "καλύτερες συλλογές αμπέλων" που περιλαμβάνουν όλα τα καλύτερα αμπέλια μαζί βολικά σε ένα βίντεο για σενα.

Τώρα, χρόνια αργότερα, αυτό το μούμωμα είναι κουρασμένο από το να μοιράζεται από πολλούς ανθρώπους από τότε που έφτασε στο ύψος της δημοτικότητάς του εδώ και πολύ καιρό, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστεί τόσο εύκολα. Όπως όλα τα μιμίδια που σκοπεύουν να ξεθωριάσουν εξίσου γρήγορα όσο μεγαλώνουν από τα βάθη του Διαδικτύου, το ατελείωτο "Το όνομά μου είναι Jeff" Οι αψιδοειδείς αμπέλες είναι αξέχαστες, αλλά πέρα ​​από την αιχμή του στον βραχύβιο κόσμο του τρελλού, παράξενου , ξεκαρδιστικά μίμεις διαδικτύου.