Τα 9 Best Shorteners URL για να συντομεύσετε τους μακροχρόνιους δεσμούς

Αυτόματη μετατροπή των μεγάλων διευθύνσεων URL σε συντομότερους, πιο κοινόχρηστους συνδέσμους

Οι μεγάλες ιστοσελίδες είναι τόσο παλιομοδίτικες και αγόρι! Φαίνονται ποτέ ανεπιθύμητα . Η χρήση ενός καλού συντομευτή URL για να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των χαρακτήρων σε έναν σύνδεσμο είναι ο τρόπος που πηγαίνετε στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, ειδικά αν θέλετε να κρατήσετε ευτυχείς όλους τους φίλους και τους οπαδούς σας στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη συντόμευση των συνδέσεών σας, και μερικές παρέχουν ακόμη και πρόσθετες υπηρεσίες όπως bookmarking συνδέσμων και αναλύσεις στα κλικ σας. Ελέγξτε τους ακόλουθους παρόχους σύντμησης URL που μπορείτε να ξεκινήσετε με τη χρήση αμέσως. (PS Εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση URL στη σελίδα κοινωνικού δικτύου σας , είναι εύκολο να το κάνετε.)

Μικρή

Το Bitly είναι στην κορυφή του παιχνιδιού μείωσης του URL. Είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές εκεί έξω και συχνά θα το βρείτε ολοκληρωμένο με πολλές άλλες υπηρεσίες καθώς και εφαρμογές τρίτων όπως το TweetDeck και το TwitterFeed . Με το Bitly, μπορείτε να παρακολουθείτε πόσα κλικ λαμβάνουν οι σύντομοι σύνδεσμοι σας, καθώς και το σελιδοδείκτη και να οργανώνετε τους συνδέσμους σας στον δικό σας εξατομικευμένο πίνακα Bitly. Περισσότερο "

Goo.gl

Εδώ είναι η δική shortener URL του ίδιου του Google , η οποία είναι μια δημοφιλής επιλογή που είναι χρήσιμη για να πάρει ακριβώς τη δουλειά το γρηγορότερο δυνατό. Καθώς συντομεύετε τους συνδέσμους σας, η Google θα τα εμφανίσει παρακάτω με τη μεγάλη διεύθυνση URL τους, όταν δημιουργήθηκε, με τον αντίστοιχο σύντομο σύνδεσμο goo.gl και με τον αριθμό των κλικ που έλαβε. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια οπτική αναλαμπή της δέσμευσής σας για μια διαφορετική προοπτική.

Σημείωση : Από τις 30 Μαρτίου 2018, ο συντομευτής URL της Google είναι διαθέσιμος μόνο σε ενεργούς χρήστες και τα δεδομένα που παράγονται από αυτές τις σύντομες διευθύνσεις URL θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Εκείνη την εποχή η Google θα απενεργοποιήσει πλήρως το πρόγραμμα συντομεύσεων URL και όλα τα σχετικά δεδομένα θα χαθεί. Δείτε το ιστολόγιο της εταιρείας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται. Περισσότερο "

TinyURL.com

Το TinyURL αποτελούσε μία από τις κορυφαίες επιλογές για τη συντόμευση στο παρελθόν και οι άνθρωποι εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν πολύ σήμερα, ωστόσο περιλαμβάνει μερικούς περισσότερους χαρακτήρες σε σύγκριση με άλλους όπως Bit.ly και Goo.gl. Με το TinyURL, μπορείτε να προσαρμόσετε τα τερματικά γράμματα και τους αριθμούς ως επιλογή. Για παράδειγμα, ένας σύντομος σύνδεσμος μπορεί να είναι: http://tinyurl.com/webtrends . Αυτό είναι ένα ωραίο πρόσθετο χαρακτηριστικό, αν το branding είναι σημαντικό για εσάς ή αν θέλετε να κάνετε τον σύνδεσμό σας πιο εύκολο να απομνημονεύσετε. Περισσότερο "

Ow.ly

Μια άλλη δημοφιλής εναλλακτική λύση, Ow.ly είναι μια συντομογραφία συνδέσμων από την κορυφαία εφαρμογή κοινωνικών μέσων ενημέρωσης γνωστή ως HootSuite . Μπορείτε να συντομεύσετε αμέσως έναν σύνδεσμο, παρόλο που θα χρειαστεί να εισάγετε έναν κωδικό CAPTCHA . Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε αρχεία, εικόνες και βίντεο εύκολα με το Ow.ly σε όλα τα είδη διαφορετικών μορφών. Το πραγματικό όφελος από τη χρήση αυτού του συντομογραφικού συνδέσμου έρχεται με τη χρήση του σε συνδυασμό με την ίδια την HootSuite για όλα τα μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Περισσότερο "

Is.gd

Is.gd παρέχει μια από τις απλούστερες εμπειρίες περικοπής URL, δίνοντάς σας τίποτα περισσότερο από ένα πεδίο για να εισάγετε το μακρύ σας σύνδεσμο, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε αμέσως σε ένα μικρότερο. Δεν υπάρχουν πραγματικά πρόσθετα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες, οπότε αυτή είναι καλή επιλογή αν θέλετε απλώς να κάνετε τη δουλειά τόσο γρήγορα όσο και ομαλά όσο δεν είναι δυνατή χωρίς το επιπλέον χνούδι όπως την υπογραφή και CAPTCHAs και άλλα πράγματα. Περισσότερο "

Buff.ly

Έχετε ακούσει για Buffer; Είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που υπάρχουν εκεί! Ελέγξτε την κριτική μας για αυτό το φανταστικό εργαλείο για να δείτε πώς λειτουργεί. Κάθε φορά που επικολλάτε μια σύνδεση στο Buffer για να προγραμματιστεί να δημοσιεύσετε αργότερα, αυτόματα συντομεύει το σύνδεσμο για εσάς. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Buffer στον ιστό ή να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά για να παρακολουθήσετε τα αναλυτικά στοιχεία σας και να δείτε πόσα κλικ έχουν λάβει οι σύνδεσμοί σας. Περισσότερο "

AdF.ly

Η AdF.ly ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για να συνδέσει τη συντόμευση προσφέροντας στους χρήστες της την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της. Τα περισσότερα κλικ που έχετε στους συνδέσμους σας στο AdF.ly, τα περισσότερα χρήματα που κερδίζετε. Αν και τα κέρδη είναι μικρά, μπορεί σίγουρα να προστεθούν εάν μπορείτε να προσελκύσετε πολλά κλικ. Θα λάβετε επίσης λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για κάθε σύνδεσμο κατά την εγγραφή σας σε ένα λογαριασμό και θα πληρώσετε μέσω του PayPal για πληρωμές μόλις $ 5. Περισσότερο "

Bit.do

Το Bit.do είναι μια άλλη μεγάλη εναλλακτική λύση που είναι τόσο απλή όσο και ισχυρή. Εκτός από την εύκολη συντόμευση συνδέσμων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με τον δικό σας τομέα, να προσαρμόσετε τους χαρακτήρες στο τέλος των συνδέσεών σας, να λάβετε στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και ακόμη να δείτε από ποιες χώρες προέρχονται τα κλικ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία με ή χωρίς λογαριασμό. Περισσότερο "

Mcaf.ee

Η McAfee είναι μια κορυφαία εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών και ιστού που παρέχει προστασία από ιούς, κρυπτογράφηση, τείχος προστασίας, ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα στους πελάτες της. Με τη δική του συντομογραφία URL, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι μακροχρόνιες συνδέσεις σας θα διατηρούνται ασφαλείς και ασφαλείς για τους επισκέπτες σας. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν δύο ακόμη χαρακτήρες σε αυτήν την επιλογή σε σύγκριση με άλλους όπως Bit.ly, Goo.gl και Ow.ly, οπότε δεν είναι ακριβώς το συντομότερο shortener URL. Περισσότερο "